[quote=mon-max]Adzygmunt pewnie pali śmieci w piecu jak to niektórzy robią.[/quote]
A masz pojęcie ile nawdycham się pierwiastków rakotwórczych, jeśli nie spróbuj sam.
A ilu sąsiadów wytruję!?! Nareszcie będę sam i mnie już nikt nie zdąży podtruć/otruć.
To moje credo zimowe. Latem palę w ognisku, piekę kiełbaski i... częstuję sąsiadów, koty, psy.
Popiół posyłam rzeką do Gdańska. Niech wiedzą czym Myślenice słyną, a co!?! :D
jak to nie da się hodzić ?? ,ja hodze i nic mi się nigdy nie dzieje ,ba powiem więcej widze ze lódzie tesz hodza i jakoś nikkt się nie pżewraca .Zamiast takiego temató lepiej było by załorzyć ,po rynku ptoki nie mogom hodzić bo lódzie jee pżeganiajom i co one mogom powiedzieć ?? nic bo głosó nie majom .Mam nadzieje ze pan burmiszcz nie ma zamiaru coś robidź z rynkiem bo naprawdę było by to wyżóceniem pieniendzy w błoto .Jest tyle warzniejszyh inwestycji w mieście czy tesz powiecie
Tó nie ma co rozómieć możemy iść i wszystko możemy w tym ktury nas ómacnia .Gdyby lódzie pżejmowali się takimi pierdołami jak na tym foróm świad byłby zdecydowanie piękniejszy a puki co proponóję zajądź się tematami a nie szókaniu dzióry tam gdzie jej szókać nie czeba !!!
ja osobiście bym rynku nie ruszał jedynie co to dołożyłbym jeszcze ze 2 letnie ogródki kamienie wcale mi nie przeszkadzają nie jest tak że nie da się gdzieś dojść żeby nie chodzić po kamieniach tak że nie ma się co czepiać
[quote=adzygmunt napisał:[hr][quote]mon-max]Adzygmunt pewnie pali śmieci w piecu jak to niektórzy robią.[/quote]
A masz pojęcie ile nawdycham się pierwiastków rakotwórczych, jeśli nie spróbuj sam.
A ilu sąsiadów wytruję!?! Nareszcie będę sam i mnie już nikt nie zdąży podtruć/otruć.
To moje credo zimowe. Latem palę w ognisku, piekę kiełbaski i... częstuję sąsiadów, koty, psy.
Popiół posyłam rzeką do Gdańska. Niech wiedzą czym Myślenice słyną, a co!?! :D [/quote]
To teraz już wiem skąd mamy tak wiele turystów. Twoja reklama naszego miasta po prostu jest wspaniała.
Każda metoda jest dobra, byle była skuteczna! Dla niektórych ważne jest, by tyle samo przyjechało ile wyjedzie. Tym jednak bynajmniej, bym się nie przejmował. Na koniec zarobią Ci od pavulonu i czarne stroje!!! :D
A co ?
"biznes is biznes" ;)
Tak na pewno się podoba. Mam sygnały od gości, których przyjmuję.
Mają zastrzeżenia do ściany wschodniej, uściślając, do budynku sąsiadującego z PKO BP.
U wyjścia z rynku w stronę Reja.
Ten budynek, jako żywo, przypomina blok z Auschwitz.
Myślę, że to prywatny dom, zatem można mieć pretensje do architekta miejskiego wydającego pozwolenie na budowę/rozbudowę powojenną!
Ad, to ja sie zastanawiam co Ty palisz, co, cocococo.
Ja się "palę" do wszystkiego. Dobre widowisko sportowe, koncert, domowe posiadówki, i kasa; tylko nie WYDAWANA. :P
Żadną z tych rzeczy domu nie ogrzejesz, to smutne, że np. gorąca atmosfera nie przełoży sie na ciepły kaloryfer.
Adzygmunt pewnie pali śmieci w piecu jak to niektórzy robią.
mon-max, poszukuję sponsora do opłacenia rachunku za gaz w domu jednorodzinnym, piszesz się ?
Jak nie to nie dyskutuj o tym czym kto ma palić :D
Jaki ten rachunek, za ile metrów itd....
[quote=mon-max]Adzygmunt pewnie pali śmieci w piecu jak to niektórzy robią.[/quote]
Popiół posyłam rzeką do Gdańska. Niech wiedzą czym Myślenice słyną, a co!?! :D
jak to nie da się hodzić ?? ,ja hodze i nic mi się nigdy nie dzieje ,ba powiem więcej widze ze lódzie tesz hodza i jakoś nikkt się nie pżewraca .Zamiast takiego temató lepiej było by załorzyć ,po rynku ptoki nie mogom hodzić bo lódzie jee pżeganiajom i co one mogom powiedzieć ?? nic bo głosó nie majom .Mam nadzieje ze pan burmiszcz nie ma zamiaru coś robidź z rynkiem bo naprawdę było by to wyżóceniem pieniendzy w błoto .Jest tyle warzniejszyh inwestycji w mieście czy tesz powiecie
jeden PAN ZDZICHÓ to bywał zabawny ale drugi to już żałosna podróba niezależnie od tego co pisze a co trudno przeczytać normalnemu człowiekowi.
Też tak uważam wieśniak.Żałosne to już jest, wiec dajcie sobie już spokój .
Zdecydowanie żałosne i co ważne trudne do zrozumienia.;(
Tó nie ma co rozómieć możemy iść i wszystko możemy w tym ktury nas ómacnia .Gdyby lódzie pżejmowali się takimi pierdołami jak na tym foróm świad byłby zdecydowanie piękniejszy a puki co proponóję zajądź się tematami a nie szókaniu dzióry tam gdzie jej szókać nie czeba !!!
Zóh z V kolumny.
ja osobiście bym rynku nie ruszał jedynie co to dołożyłbym jeszcze ze 2 letnie ogródki kamienie wcale mi nie przeszkadzają nie jest tak że nie da się gdzieś dojść żeby nie chodzić po kamieniach tak że nie ma się co czepiać
W ubiegłym roku były trzy, chcesz jeszcze dołożyć dwie?
To gdzie do paranoi, zmieszczą się gołębie i samochody?
Pięc knajp na płycie rynku hmmm...będzie czym pochwalic sie turystą.
[quote]mon-max, poszukuję sponsora do opłacenia rachunku za gaz w domu jednorodzinnym, piszesz się ?
Jak nie to nie dyskutuj o tym czym kto ma palić :D[/quote]
Bardzo proszę podać rachunek na który trza przelać kasę??
[quote=adzygmunt napisał:[hr][quote]mon-max]Adzygmunt pewnie pali śmieci w piecu jak to niektórzy robią.[/quote]
Popiół posyłam rzeką do Gdańska. Niech wiedzą czym Myślenice słyną, a co!?! :D [/quote]
To teraz już wiem skąd mamy tak wiele turystów. Twoja reklama naszego miasta po prostu jest wspaniała.
Każda metoda jest dobra, byle była skuteczna! Dla niektórych ważne jest, by tyle samo przyjechało ile wyjedzie. Tym jednak bynajmniej, bym się nie przejmował. Na koniec zarobią Ci od pavulonu i czarne stroje!!! :D
A co ?
"biznes is biznes" ;)
Wracając do tematu tego forum. Ciekawe czy Turystą się podoba NASZ RYNEK?
Tak na pewno się podoba. Mam sygnały od gości, których przyjmuję.
Mają zastrzeżenia do ściany wschodniej, uściślając, do budynku sąsiadującego z PKO BP.
U wyjścia z rynku w stronę Reja.
Ten budynek, jako żywo, przypomina blok z Auschwitz.
Myślę, że to prywatny dom, zatem można mieć pretensje do architekta miejskiego wydającego pozwolenie na budowę/rozbudowę powojenną!
No to jak turystą się podoba to po co go zmieniać. Dużo teraz na rynku się zmienia Karolinka jakaś powstaje ciekawe co jeszcze powstanie.
Co się kryje pod tą "Karolinką"?
Kino letnie na płycie rynku w sezonie wiosenno-letnim, było by całkiem fajną atrakcja. Na pewno lepszą niż ogródki z piwem.
Oglądane za biletami czy free? z auta? czy z własnym krzesełkiem? :O