Widziałem na fejsie, że Zespół Ziemia Myślenicka jest w nowym programie Polsatu "Goto to Dance - Tylko Taniec" czy ktoś wie czy przeszli dalej i kiedy będą w TV bo chcemy to zobaczyć
[quote=gość: ludzik] gość: smels napisał/a: o boże .. nie mamy nic ciekawszego tylko stroje ludowe i folklor..
Nie no, lepszy dres w którym chodzisz na okrągło.
Trzymam kciuki za ZM! [/quote]
Pamiętaj że nie dres czyni cię dresiarzem. A tak na marginesie w dresie sobie śmigam po mieszkaniu;) a co do wyboru chodzi mi że wolał bym inną promocje naszej "ziemi myślenickiej" .
[quote=gość: dancer] Widziałem ich w "Się kręci". Chyba są przeszli dalej! Fajnie by było. W którym dokładnie odcinku będą no i kiedy będzie ten program? [/quote]
W którym odcinku ich widziałeś? bo szukałam na necie ale nie widziałam ich nigdzie ;/
[quote=gość: jankes] anula napisał/a: nie mam w domu TV, chętnie bym jednak obejżała, zalinkujcie jak coś będziecie mieć
Anula zapraszam do mnie mam telewizor 50 cali więc możemy oglądać do rana :) [/quote]
Typowy syndrom. Im większy samochód czy telewizor, tym mniejszy "sprzęt". ;)
Widziałem na fejsie, że Zespół Ziemia Myślenicka jest w nowym programie Polsatu "Goto to Dance - Tylko Taniec" czy ktoś wie czy przeszli dalej i kiedy będą w TV bo chcemy to zobaczyć
Program rusza w piątek 2 marca. Czy wtedy ZM będzie pokazana to nie wiem. A czy przeszli dalej - oglądajcie :)
Widziałem ich w "Się kręci". Chyba są przeszli dalej! Fajnie by było. W którym dokładnie odcinku będą no i kiedy będzie ten program?
o boże .. nie mamy nic ciekawszego tylko stroje ludowe i folklor..
co jest złego w strojach ludowych?
[quote=gość: smels] o boże .. nie mamy nic ciekawszego tylko stroje ludowe i folklor.. [/quote]
Trzymam kciuki za ZM!
Poczekaj, aż zobaczysz co zatańczyli. Zmienisz zdanie o folklorze!
do smelsa: a nie masz pilota do telewizora? nie jesteś chyba bez wyboru? wykaż się tolerancją
Kumpel mi mówił, który z nimi tańczy, że mają być 2 marca w odcinku o 20.00 ale nie wiem czy to pewne! Trzymam kciuki!
[quote=gość: ludzik] gość: smels napisał/a: o boże .. nie mamy nic ciekawszego tylko stroje ludowe i folklor..
Trzymam kciuki za ZM! [/quote]
Pamiętaj że nie dres czyni cię dresiarzem. A tak na marginesie w dresie sobie śmigam po mieszkaniu;) a co do wyboru chodzi mi że wolał bym inną promocje naszej "ziemi myślenickiej" .
A ja tam uważam, że to super sprawa, że im się chciało i mieli odwagę! Poczekajmy na oceny aż ich zobaczymy w Polsacie!
nie mam w domu TV, chętnie bym jednak obejżała, zalinkujcie jak coś będziecie mieć
Ale fajnie! Już się nie moge doczekać!!!
A ktoś jeszcze z Myślenic brał udział w castingach?
Skoro o mediach mowa.
http://demotywatory.pl/3707872/Roznica czy ktoś poznaje mieszkańca myślenic?
[quote=gość: dancer] Widziałem ich w "Się kręci". Chyba są przeszli dalej! Fajnie by było. W którym dokładnie odcinku będą no i kiedy będzie ten program? [/quote]
W którym odcinku ich widziałeś? bo szukałam na necie ale nie widziałam ich nigdzie ;/
się kręci - > http://www.facebook.com/photo.php?v=274071689331314
[quote=anula] nie mam w domu TV, chętnie bym jednak obejżała, zalinkujcie jak coś będziecie mieć [/quote]
Anula zapraszam do mnie mam telewizor 50 cali więc możemy oglądać do rana :)
[quote=gość: jankes] anula napisał/a: nie mam w domu TV, chętnie bym jednak obejżała, zalinkujcie jak coś będziecie mieć
Anula zapraszam do mnie mam telewizor 50 cali więc możemy oglądać do rana :) [/quote]
Typowy syndrom. Im większy samochód czy telewizor, tym mniejszy "sprzęt". ;)
Do chyba zazdrosnego APACZA: "Na nic płacze Apacze" ;)
Ciekawe jak się zaprezentują, bo folklor raczej średnio jest popularny, a takie show lecą na masówkę! Podziwiam za odwagę!
Wszystko i tak jest ustawione. Dojdą do ćwierćfinału i do domu.
z tego co wiem, mają być w piątek 2 marca o 20
nadają sie jak przystanek busuw kolo care4a
Gratulacje i powodzenia!