Na komunii obowiązkowo musi być pęczak z grochem ,jest najlepszy jak się gotuje ok. 5 godzin omasta do tego wykwintnego dania skwarki ze słoninki lub boczku na pewno będzie melodyjnie.
Nie widzę komentarzach odnośnie ciast, a to przecież ważne ! Moja zaprzyjaźniona cukiernia https://e-torty.pl/ nie zawiodła mnie. Spróbujcie ich sernik brzoskwiniowy, mnie nigdy nie udało się zrobić tak pysznego wypieku
Po co reklamujesz cukiernie z Poznania, kiedy Myślenice są w województwie Małopolskim?
Dane teleadresowe firmy
MyShop Sp. z o.o.
ul. Sowińskiego 18A
60-283 Poznań
NIP: 7792394098
REGON: 301760844
Piszę to firmy, że ma beznadziejny "marketing".
EDIT:
A odpowiedź z firmy, że zamówienia są dostarczane w całym kraju jest śmieszna, konia z rzędem kto będzie zamawiać torta żeby jechał 500km, kiedy jest tyle lokalnych cukierni.
Po co reklamujesz cukiernie z Poznania, kiedy Myślenice są w województwie Małopolskim?
Dane teleadresowe firmy
MyShop Sp. z o.o.
ul. Sowińskiego 18A
60-283 Poznań
EDIT:
A odpowiedź z firmy, że zamówienia są dostarczane w całym kraju jest śmieszna, konia z rzędem kto będzie zamawiać torta żeby jechał 500km, kiedy jest tyle lokalnych cukierni.
Zwłaszcza, że temat z roku 2012...
Brzydko to pachnie na kilometr. Takie marketingu to niech się w Poznaniu uprawiają...
ja polecam krokiety z pieczarkami i serem żółtym
żenujące są niektóre wasze odpowiedzi !!!! <<<celineczka>>> oczekuje na pomoc w swojej sprawie a wy sobie jaja robicie !!!!
opłatek
polecam catering z rossa canina, pyszna pizza i makarony..
maja strone internetowa
1 danie rosół z makaronem 2 danie kluski śląskie i może pieczeń ze śliwką mizeria sałatka 3deser lody? tort?
Flaczki wołowe
Koleś poleca rossa canina - pizza makarony - yhym. Widać interes zaczyna znowu wolniej podążać.
[quote=gość: smakosz89] polecam catering z rossa canina, pyszna pizza i makarony..
maja strone internetowa [/quote]
NIE POLECAM !!!
A Rossa Canina zasmażkę podaje?
[quote=gość: OTTOman] A Rossa Canina zasmażkę podaje? [/quote]
za bardzo PRZYPALONA ta zasmażka TAM
Na komunii obowiązkowo musi być pęczak z grochem ,jest najlepszy jak się gotuje ok. 5 godzin omasta do tego wykwintnego dania skwarki ze słoninki lub boczku na pewno będzie melodyjnie.
Dane teleadresowe firmy
MyShop Sp. z o.o.
ul. Sowińskiego 18A
60-283 Poznań
EDIT:
Zwłaszcza, że temat z roku 2012...
Brzydko to pachnie na kilometr. Takie marketingu to niech się w Poznaniu uprawiają...
a moze poprostu zastanowic sie kogoo zapraszasz i co lubia zjesc
bo narobisz dziwne menu i wyjda glodni
Na pierwsze rosół tradycyjnie, na drugie ziemniaki plus półmisek mięs do wyboru