Forum » Myślenice

Myślenickie myślenie - reaktywacja

• 7 kwi 2010

Jeżeli ktoś nie ma 'jaj' i pisze jako kobieta po co to zmieniać! Jak to się potocznie mówi-chory łep!!

• 7 kwi 2010

Drodzy Przyjaciele, Czytelnicy, Fani...

Nawet nie macie pojęcia jak cieszy mnie ogrom uczuć i emocji jakie wzbudza moje pisanie w waszych umysłach. Dowodzi to tylko trafności i prawdziwości treści zawartych w postach. Cóż bowiem byłoby bardziej smutne i nijakie niż obojętność na
    moją amatorską twórczość dziennikarską.
    Podbudowana tą formą Waszego uznania nie ustanę w wysiłkach na rzecz wnikliwego informowania Was o kulisach życia samorządu w Myślenicach.

z pozdrowieniami

Wasza Greta

:)

• 7 kwi 2010

Ogrom uczuć i emocji do ciebie greto przełożył sieeee na ilość oddanych na ciebie głosów Wstyd , porażka!!!

• 7 kwi 2010

no , a nie mówiłem urzędnicy ruszyli do biur i komputerów to i forum ożyło.....
    kochana Greto a popytaj tam swoich szpiegów jak tam kontrola RIO w UMiG , może MO i radnych bezradnych już zamknęli i po problemie.....
    ps. a ja i tak gratuluję ci wyniku, przecież był całkiem niezły.

• 7 kwi 2010

Mimo licznych kontroli (RIO,NIK) w urzędzie dość spokojnie. Przy dystrybutorze stacji paliw na Partyzantów natomiast dało się zobaczyć niemałe poruszenie.
    Odpowiada Ci taki poziom dialogu Drogi Wieśniaku?:)

• Zdzichó Kowal PJN 7 kwi 2010

Bić Panienke Grete Panowie, nie rzałować cientyh słuw, arzeby siem odechciało szpiegostwa po kontah wew Urzemdzie!
    pozdrawiam
    Zdzichó

• 7 kwi 2010

Jak się ma wyostrzone zmysły do węszenia to tylko żałować że urodziło się człowiekiem a nie np psem (bylby większy pożytek]

• 7 kwi 2010

Właśnie zadzwonił do mnie Naczelny z SEDNA z ostrą reprymendą za wdawanie się w głupie dyskusje, grożąc dodatkowo zabraniem premii. Powiem więc szybciutko że dla porządku dyskusji dobrze byłoby zmienić nick z "gosc" na jakiś bardziej zapadający w pamięć, typu: starosta, pan dyrektor od dróg, redaktor Stanisław czy też Najsłynniejszy Kontroler Biletów w historii PKS.
    Byłoby mi łatwiej rozróżnić.
    :)

• 7 kwi 2010

CZy po się trzeba rejestrować żeby sie dowiedzieć takich rzeczy jak np Greta-płeć -kobieta ,lat -80 znajomi 0,o sobie -0 i tak dalej.Ze zdjeć można tylko wywnioskować marzenie o DUUUUUŻYCH popiersiach

• 7 kwi 2010

[quote=Zdzichó z Suwałk]Bić Panienke Grete Panowie, nie rzałować cientyh słuw, arzeby siem odechciało szpiegostwa po kontah wew Urzemdzie!
    pozdrawiam
    Zdzichó
    [/quote]
    cóż się dziwić Panie Zdzichu wściekłym atakom na Gretę szpiegostwo i donosicielstwo zawsze było w cenie choć wszyscy traktują je jako zajęcie wredne i oficjalnie udają, że się nim brzydzą

• 7 kwi 2010

Szpiegostwo i donosicielstwo !!JUDASZ tego doświadczył!! A jak skończył?????

• 7 kwi 2010

I jeszcze dołożyć do tego deficyt miłości- taki jak ma pewna dziennikarka. Strach sie bać!!!!

• 7 kwi 2010

Ileż to panowie sie dzisiaj oczyszczą -tyle trzeba było pousuwać.

• 7 kwi 2010

bieda to będzie jak RIO nic ciekawego w UMiG nie znajdzie , jeszcze nam co niektórzy gotowi wtedy paść ze zgryzoty ojojoj !
    biedna Greta tyle tu dziś wredniaków, a kazdy pluje jadowicie Zdzichu choć że choć ty na odsiecz pięknej damie, bo mnie przecież odporu dać nie wypada.

• 7 kwi 2010

Wiesniaku nie kuś . PAN (naczelny sedna) powiedział z ostrą reprymendą DO BUDY!!! chcesz żeby grecia stracila premię??/

• 7 kwi 2010

już się boję co będzie gdy powie BIERZ!!!!! gdzie my biedni się podziejemy???

• 7 kwi 2010

CZy ktoś zadbał o to żeby bidulkę zaszczepić. Asekuracji nigdy za wiele choć w kontaktach z gadami bywam raczej ostrożny.

• 7 kwi 2010

Gdzie my sie biedni podziejemy?? Nastapi apokalipsa. My na wysypisko a greta z cyrkiem zrekonstruuje nowy gatunek cyrgreta. Bedzie sie działo.

• 7 kwi 2010

jak macie odwagę wylewać pomyje i obrzucać kamieniami, to miejcie też odwagę zalogować się
    jak to łatwo rzucić w kogoś kamieniem kiedy się ma twarz zasłoniętą kapturem. ciekawe jakie oblicze jest pod nich ukryte? czy jest prawe i uczciwe?

• 7 kwi 2010

Podsumuję tą siermięgę w wykonaniu "gości"; "Psy szczekają a karawana jedzie dalej"

• 7 kwi 2010

zastanawiam się czy ci wstrętni goście, którzy mają czelność w bezczelny sposób krytykować dyżurnych krytykantów to urzędnicy pana Maćka? chyba nie, przecież po godzinach chyba nie chciałoby się im pracować dla wrednego szefa. W związku z tym stawiam hipotezę, że to sam szanowny MO włączył się do dyskusji podszywając się podstępnie pod szereg gości, po nocy niczym biała dama snuje się po opustoszałym urzędzie i wysyła te oszczercze kalumnie z różnych komputerów. No bo przecież nie są to przeciętni zjadacze chleba, którzy mają może trochę inny pogląd (oczywiście błędny) na pewne sprawy.
    pozdrawiam wszystkich!!!!

• 7 kwi 2010

wieśniaku
    to chyba udawana naiwność?
    czy myślisz, że szereg osób nie ma interesu w tym żeby aktualny układ pozostał?
    nie wypowiadam się na temat samego układu, bo to już inna sprawa...

• 7 kwi 2010

no przecież nie jestem takim matołem za jakiego mnie tu większość uważa. niemniej zabawę z tego mam przednią. a odpowiadając pytaniem na pytanie: czy myślisz, że szereg osób nie ma interesu w tym, żeby nowy układ zastąpił stary ?
    a my zwykli ludzie możemy się tylko zastanawiać czy będzie lepiej czy gorzej czy tak samo ????

• 7 kwi 2010

Ludziska
    W piatek wielka feta w "Dumie Myślenic" ! Odbędzie się "Gala", ba szczytowanie w trakcie którego GMO będzie podpisywać umowy dotacyji na:
    1) to by Kraków miał czystą wodę, a myśmy za nią płacili
    2) by RPGK (tak RPGK!) dalej miał monopol na wysypisko, a myśmy za śmieci płacili.
    Ciekaw jestem czy szczytujących stać będzie na to by powiedzieć - ile będzie kosztować woda (we wniosku jest wskazana kalkulacja cen !!! i dobrze byłoby by, ktoś z obektywnych dziennikarzy zadał to pytanie) - 20 zł.
    To samo dotyczy śmieci.
    A propo śmieci, to czas już na powiedzenie całej prawdy - kto za tym stoi. Duża część problemu zwiazana jest z korzyściami spółki odbierającej odpady, a co za tym idzie jej prezesa. To nie jest żaden komunalny byt !
    Głównym udziałowcem jest jeden człowiek - Pan Prezes RPGK.
    Dziwny zbieg okoliczności, że Pan Prezes zasiada również w gminnej komisji, żona Pana Prezesa pracuje dla podmiotów powiązanych rodzinnie lub kapitałowo lub jakkolwiek inaczej z byłym wspólnikiem Gminy i jak to określił Burmistrz Ostrowski - Filantropem Bronisławem.

Czy ktoś w końcu zacznie mówić prawdę w tym mieście i nazywać rzeczy po imieniu?

• 7 kwi 2010

Mówi, się i pisze, tylko część udaje że nie słyszy, część niedowierza że jest to możliwe a ci których to dotyczy, udają obrażonych że to konfabulacje i wierutne kłamstwa, wykpiwają przy tym każdego na prawo i lewo. Jak się siedzi wyżej niż inni za nie swoje pieniądze to ciężko ustąpić, zwłaszcza że można robić przysługi kolesiom za friko. "Żyć" nie umierać.

Odpowiedz