jak mi sie wydaje US płaci falowo, jak mają środki, jeżeli ich brakuje to przerwa w wypłacie zwrotów, kiedyś się doczekamy, niektórzy mówia że będzie dłużej ;)
Więc to jest chore .Promują wysyłanie elektroniczne ,bo niby łatwiej ,szybciej i dla nas szybciej pieniądze na konto ale widzę że to jakieś żarty.:(
Jest plus, bo jak mnie na kontrolę wezwali w tym roku, to Pan nie musiał weryfikować, czy podatki są powyliczane prawidłowo, bo sam program wyliczył. Zawsze to kilka minut zaoszczędzonych ;)
Będziesz miał 27 marca:)
ja wysłałam 22 lutego i jeszcze zwrotu nie mam;
Ja też nadal nie dostałam :(
i cisza:(nie ma nic
ja składałam tydzień temu osobiście i juz pocztą przyszedł zwrot:))
Więc to jest chore .Promują wysyłanie elektroniczne ,bo niby łatwiej ,szybciej i dla nas szybciej pieniądze na konto ale widzę że to jakieś żarty.:(
ja rozliczalam sie u ksiegowej 18.02 wiec 20.02 byl juz w US a do dzis zwrotu nie dostalam.
witam, złożyłem PIT-37 przez internet w dniu 01.03.2013, czy ktoś z tego terminu otrzymał już zwrot na konto?
witam, złożyłem PIT-37 przez internet w dniu 01.03.2013, czy ktoś z tego terminu otrzymał już zwrot na konto?
Ja wysłałam 26.02 i nadal czekam ...
rozliczenie 22/02 przez internet,zwrot na konto wczoraj :)
Składałam pit 2 lutego dzisiaj juz 19 marzec i kasy jeszcze niema
Ja składałam elektronicznie 3.03 i też cisza
Ja wyslalam elektronicznie 23.02. zwrot otrzymałam wczoraj
a ja nadal nic nie mam
jak mi sie wydaje US płaci falowo, jak mają środki, jeżeli ich brakuje to przerwa w wypłacie zwrotów, kiedyś się doczekamy, niektórzy mówia że będzie dłużej ;)
Jest plus, bo jak mnie na kontrolę wezwali w tym roku, to Pan nie musiał weryfikować, czy podatki są powyliczane prawidłowo, bo sam program wyliczył. Zawsze to kilka minut zaoszczędzonych ;)
ale cisza, znaczy w temacie nic nowego ;(
dostałam dzisiaj zwrot .Prawie miesiąc od momentu wysłania elektronicznego.
składałam 3.03 dzisiaj dostałam zwrot
Ja rozliczyłem się elektronicznie 8.03 i wczoraj otrzymałem zwrot
potwierdzam, w dniu 01.03 pit zzłożony droga elektroniczną, 21.03 zwrot na konto,
a do mnie jeszcze nie przyszło
widocznie coś przeskrobałaś ;)
czyżby temat umarł śmiercią naturalną?