mi się wydaję że Myślenice, szczególnie Zarabie i Góra Chełm mają doskonałe warunki na skocznie (poprawka) narciarską, może jakaś sława nowa by się narodziła
Brakuje mi klubu/pubu/baru/dyskoteki - nazwa nie jest istotna w którym można by potańczyć przy muzyce z lat 60 , 70 i 80 - każdego gatunku (najlepiej rock , pop , disco w stylu Bee Gees , heavy metal , new wave czy electro z lat 80) i w którym przynajmniej raz w tygodniu odbywały by się koncerty rockowe , jazzowe , bluesowe itd.
Chciałbym w końcu zatańczyć przy zespołach typu The Beatles, Kiss , Led Zeppelin czy Bee Gees - a nie przy pseudomuzyce jaką moim zdaniem jest współczesne techno
Heheh, czy ktoś ma Cię wyręczać z pomysłem na biznes? Poważnej odpowiedzi chyba tutaj nie znajdziesz, tym bardziej jeśli pamięć mnie nie myli jest już podobny topic na forum.
007, nie wszystko;) Mówisz Ferrari, jeżeli już to poproszę Lambo.
Może Agencji Matrymonialnej, ciekawe by to było.
A mi się wydaję że Myślenice, szczególnie Zarabie i Góra Chełm mają doskonałe warunki na stację narciarską.
mi się wydaję że Myślenice, szczególnie Zarabie i Góra Chełm mają doskonałe warunki na skocznie (poprawka) narciarską, może jakaś sława nowa by się narodziła
Brakuje mi klubu/pubu/baru/dyskoteki - nazwa nie jest istotna w którym można by potańczyć przy muzyce z lat 60 , 70 i 80 - każdego gatunku (najlepiej rock , pop , disco w stylu Bee Gees , heavy metal , new wave czy electro z lat 80) i w którym przynajmniej raz w tygodniu odbywały by się koncerty rockowe , jazzowe , bluesowe itd.
Chciałbym w końcu zatańczyć przy zespołach typu The Beatles, Kiss , Led Zeppelin czy Bee Gees - a nie przy pseudomuzyce jaką moim zdaniem jest współczesne techno
Błagam: M Ą D R O Ś C I w postach, bo czytom z trudem jak gupawe (jak do klas chodziłem o dysleksji, dysgrafii i innych podobnych nie słyszeli)
W Myślenicach brakuje zakładu fryzjerskiego (z obsługą w skąpych strojach na życzenie klienta). Pierwsi chętni już są.
Do pracy?, czy do usługi strzyżenie golenie?
Do strzyżenia (tylko nie na łyso), farbowania.
Brakuje mi tramwaju wodnego!!!
burdelu i klubu otwartego cala noc, ale tutaj ksiadz i dewoty maja najwiecej do gadania, dlatego gowno z tego bedzie :)
Jak Ci brakuje, to otworz.
Czego Wam tu brakuje?
sexu tj salonu massage
Heheh, czy ktoś ma Cię wyręczać z pomysłem na biznes? Poważnej odpowiedzi chyba tutaj nie znajdziesz, tym bardziej jeśli pamięć mnie nie myli jest już podobny topic na forum.
Załóżmy stowarzyszenie, komitet i do dzieła. Jestem chętny, wspólnie można wiele zdziałać.
brakuje kebabów fryzjerów i kosmetyczek .no i zdecydowanie jest za mało sklepów
http://forum.miasto-info.pl/myslenice/299,czego-brakuje-w-myslenicach,4.html
sklepu odzieżowego
dobrej kuchni meksykanskiej cos na wzor Taco Mexicana albo The Mexicans
KFC!!! :D:D:D
Sporadycznie jadam szybkie żarcie - ale faktycznie jeżeli już to KFC i fakt, szkoda że nie ma ;) ale moje serce pewnie się cieszy z tego powodu ;)
Miejskiej Linii Autobusowej
!!!lotniska nam trza!!!
obwarzankami...