Sklepu z odzieżą typu XL,bo większość oferuje cichy na same patyczaki a przecież Panie w średnim wieku też mieszkają w naszym mieście....
a ileż można kupować w ciucholandzie ale po prostu czasem nie ma innego wyjścia!
1. Dróg bez dziur.
2. Parkingów.
3. Ścieżek rowerowych.
4. Taniego internetu.
5. Restauracji ze zdrową - świeżą żywnością.
6. Rozrywki dla młodzieży na zimowe wieczory.
7. No i Świętego który to wszystko załatwi :)
[quote=sowa] 1. Dróg bez dziur.
2. Parkingów.
3. Ścieżek rowerowych.
4. Taniego internetu.
7. No i Świętego który to wszystko załatwi :) [/quote]
Oficjalnego CLUBU spotkań swingersów, z drinkami za darmo najlepiej zooragnizowac to nad zarabiem i połaczyć z plaża nude. Do tego specjalny fryzrej do bobrów i glancuś.
Brakuje fotoradaru na ul. Sobieskiego - albo patroli policji na dole ulicy, jak jakiś policjant to czyta to Panowie - na dole koło blacharza byście mogli rekordy w mandatach pobijać, że miodzio. a okoliczni mieszkańcy myślę, że byli by wdzięczni.
ale generalnie mogli by czasem coś dla mieszkańców zrobić - ostatnio taki "miły" rudy (nazwa męskiego organu rozrodczego) kierowca busa rozjechał na pasach na sobieskiego - wyprzedzał auto które się zatrzymało żebym mógł przejść z żoną i dzieckiem.
tanich busów po Myslenicach
a mnie brakuje Castoramy... w tych rozpirzonych sklepikach nie ma wielu artykułów potrzebnych przy remoncie...
Mądrej opozycji!
Normalnego i dbającego o społeczeństwo burmistrza.
Do tej pory brakowało lodowiska ale przeczytałam w myślenickiej ze ma ruszyć od listopada.Ma ktos jakies konkretne informacje na ten temat?
Sklepu z odzieżą typu XL,bo większość oferuje cichy na same patyczaki a przecież Panie w średnim wieku też mieszkają w naszym mieście....
a ileż można kupować w ciucholandzie ale po prostu czasem nie ma innego wyjścia!
przyłączam się do postulatów o stworzenie miejskiej linii autobusowej, bo już od dawna mamy problem z parkowaniem samochodów w mieście..
[quote=gość: XYZZ] Normalnego i dbającego o społeczeństwo burmistrza. [/quote]
Zgadzam się w 100%
1. Dróg bez dziur.
2. Parkingów.
3. Ścieżek rowerowych.
4. Taniego internetu.
7. No i Świętego który to wszystko załatwi :)
czego brakuje w Myślenicach???
[quote=sowa] 1. Dróg bez dziur.
2. Parkingów.
3. Ścieżek rowerowych.
4. Taniego internetu.
7. No i Świętego który to wszystko załatwi :) [/quote]
jaki gospodarz - taka gmina
jakie społeczeństwo, taki gospodarz
Jak to nie ma,jest na ul. Daszyńskiego
gość: XYZZ napisał/a:
Normalnego i dbającego o społeczeństwo burmistrza.
Zgadzam się w 100%
są na daszyńskiego, ale za drogieeeeeeeee :)
Oficjalnego CLUBU spotkań swingersów, z drinkami za darmo najlepiej zooragnizowac to nad zarabiem i połaczyć z plaża nude. Do tego specjalny fryzrej do bobrów i glancuś.
REALA , zawsze kupuje tam akcesoriaa tuningowe do mojego VW Golfa IV w gazie
Brakuje fotoradaru na ul. Sobieskiego - albo patroli policji na dole ulicy, jak jakiś policjant to czyta to Panowie - na dole koło blacharza byście mogli rekordy w mandatach pobijać, że miodzio. a okoliczni mieszkańcy myślę, że byli by wdzięczni.
Policji nie zależy na sypaniu mandatami, bo pieniądze idą do Ministerstwa Finansów a nie do myślenickiej komendy.
ale generalnie mogli by czasem coś dla mieszkańców zrobić - ostatnio taki "miły" rudy (nazwa męskiego organu rozrodczego) kierowca busa rozjechał na pasach na sobieskiego - wyprzedzał auto które się zatrzymało żebym mógł przejść z żoną i dzieckiem.
Chciałeś oczywiście napisać "przejechał" a nie "rozjechał"
ola oczywiście, że chciałem użyć rozjechać tak jak napisałem - a ty co trolik ??
Nie trolik , tylko trochę to zdanie nieskładne . Zapewne zgubiłeś jakieś słowo :) Ale oczywiście wiem o co chodzi .
olaa - zwracam honor ! faktycznie - miało być: "by mnie rozjechał" ! no cóż dzięki w takim razie za zwrócenie uwagi :)
Dostępu do morza:D
i rasta klubu:)
bless
Kręgle polaczone z malą restauracja (fast foodem) zabawa i dla dzieci i dla mlodziezy i dla doroslych :)