Przeciez umowil sie dzien wczesniej wiec o co ci chodzi? Mogł powiedziec nie jade jutro bo nie i koniec a nie umawiac sie a potem olac klienta!!
[quote=jarek20] Tak to bywa jak sie chce tanio dojechać,
Bo Ci którzy się cenią to na pewno nie zawodzą!!!!!!!!!
Dlatego co tanie potem dużo kosztuje>>>>>>>>>>>> [/quote]
Ja osobiście mogę polecić taxi Jedna z tańszych taksówek jaką jechałem, dodatkowo miły gościu. Kilka razy zamawiałem kurs i zawsze był punktualnie. Pozytyw. Natomiast nie mogę polecić kilku cwaniaków, którzy mają opłatę 7 zł przy wsiadaniu i chyba 2.2zł za km. Dodatkowo droga do domu, to na około... na prawdę gratuluje...
No niestety 2 razy próbowałem napisać, jednak wpisy zostały usunięte..... Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę napisać na priva, bo tu nie ma to sensu
Witam jestem ciekawy jak teraz będzie wyglądał rynek taksówek w Myślenicach.
Maja wejść lub już weszły zmiany w przepisach i teoretycznie każdy może z miejsca zostać taksówkarzem.
Jak odnoszą się do tego obecni taksówkarze ?
Przeciez umowil sie dzien wczesniej wiec o co ci chodzi? Mogł powiedziec nie jade jutro bo nie i koniec a nie umawiac sie a potem olac klienta!!
[quote=jarek20] Tak to bywa jak sie chce tanio dojechać,
Bo Ci którzy się cenią to na pewno nie zawodzą!!!!!!!!!
Dlatego co tanie potem dużo kosztuje>>>>>>>>>>>> [/quote]
Ponawiam pytanie poprzednika ile kosztuje kurs na Balice?
Ja osobiście mogę polecić taxi Jedna z tańszych taksówek jaką jechałem, dodatkowo miły gościu. Kilka razy zamawiałem kurs i zawsze był punktualnie. Pozytyw. Natomiast nie mogę polecić kilku cwaniaków, którzy mają opłatę 7 zł przy wsiadaniu i chyba 2.2zł za km. Dodatkowo droga do domu, to na około... na prawdę gratuluje...
Która to taksówka? Bo nie bardzo wiem po przeczytaniu Twojego posta. Chyba, że jak zwykle nadgorliwa moderacja wycięła nazwę.
No niestety 2 razy próbowałem napisać, jednak wpisy zostały usunięte..... Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę napisać na priva, bo tu nie ma to sensu
Witam jestem ciekawy jak teraz będzie wyglądał rynek taksówek w Myślenicach.
Maja wejść lub już weszły zmiany w przepisach i teoretycznie każdy może z miejsca zostać taksówkarzem.
Jak odnoszą się do tego obecni taksówkarze ?
only UBER