Jakie są Wasze opinie o przedszkolach? Jak personel, zajęcia, gdzie warto, a gdzie nie?
Nie chodzi mi o robienie jakiejś nagonki czy czegoś w tym stylu, tylko o wymiane mam nadzieje obiektywnych opinii.
Nie jest to temat tylko dla rodziców, mamy przecież też znajomych których spostrzeżenia być może warto przytoczyć.
Ty już chyba z wieku nie możesz iść do przedszkola Cygnus?
A z opinii opozycyjnych tak. Cała Wasza opozycja powinna iść do przedszkola rzeby się nauczyć wszystkiego od podstawy bo teraz to nie gniewaj się ale macie w głowie jakieś pstro.
pozdrawiam
Zdzichu
Oczywiście.
Wszyskie przedszkola są wzorowe ponieważ są w zarządzie Pana Burmiszcza. I nieważne, które wybierzesz bo wszędzie panuje termomodernizacja ekologia dla najmłodszych pociech.
Moje dziecko chodziło do przedszkola na Dolnym Przedm.Przedszkole małe, ale przytulne.Jest niedużo dzieci więc łatwo zapanować nad całą gromadką,jest bezpiecznie.
No to mielismy wspolna wychowawczynia ;) Mr.0. Ale na krotko. Bo mnie za "polityke" przeniesiono do 8ki. Elitarnego przedszkola wychowujacego znane i szanowane postacie z zycia publicznego :D
Cygnus napewno zainteresuje Ciebie i Twoich czytelnikow artykul w dzisiejszym wydaniu Dziennika Polskiego- "Zamieniaja pomysly na pieniadze" Dla tych co wola poczytac na necie podaje linka; http://www.dziennikpolski24.pl/Artykul.100+M52865f32aee.0.html
Popatrzcie tylko. Skoro przedszkola potrafia prowadzic wlasna polityke ekonomiczna i jeszcze wyegzekwowac dotacje do tego projektu z Unii, to w jakim swietle stawia to gospodarzy naszej Gminy? O SPZOZ nawet nie wspominajac. A mowia ze podobno duzy moze wiecej...
Mam dzieci w przedszkolu i jestem bardzo ciekawa dlaczego jedno przedszkole ma pieniądze na wszystkie przybory potrzebne dzieciom do nauki tzw. wyprawki a inne przedszkola nigdy nie mają pieniędzy. Bo na rozpoczęcie potrzeba aby rodzice zrobili wyprawki dla swoich pociech, a na dodatek co miesiąc zbierają pieniądze od Nas bo to brakuje farb, kredek, bloków...itp. i kto ich z tego rozlicza? A czesne co miesiąc to za co?
Polecam przedszkole nr.8,bardzo miłe Panie,duże przejżyste sale.Moje dzieci tam uczęszczają i nie zamieniłabym go na żadne inne.Pozdrowienia dla Personelu.
Jakie są Wasze opinie o przedszkolach? Jak personel, zajęcia, gdzie warto, a gdzie nie?
Nie chodzi mi o robienie jakiejś nagonki czy czegoś w tym stylu, tylko o wymiane mam nadzieje obiektywnych opinii.
Nie jest to temat tylko dla rodziców, mamy przecież też znajomych których spostrzeżenia być może warto przytoczyć.
Ty już chyba z wieku nie możesz iść do przedszkola Cygnus?
A z opinii opozycyjnych tak. Cała Wasza opozycja powinna iść do przedszkola rzeby się nauczyć wszystkiego od podstawy bo teraz to nie gniewaj się ale macie w głowie jakieś pstro.
pozdrawiam
Zdzichu
A coś o przedszkolach możesz napisać? Chętnie poznam Twoją opinie, w tym temacie nie piszemy o asfaltowni czy burmistrzu.
Proszę na temat.
Również pozdrawiam
Oczywiście.
Wszyskie przedszkola są wzorowe ponieważ są w zarządzie Pana Burmiszcza. I nieważne, które wybierzesz bo wszędzie panuje termomodernizacja ekologia dla najmłodszych pociech.
Tak więc szkoda że ten burmistrz zapomniał o przedszkolach i rodzice sami fundowali meble, dywany i zabawki w przedszkolu nr...
Nieprawda! Napisz w którym!
pozdrawiam
Zdzichu
ps: boisz sie rze Pan Burmiszcz zamknie rodziców do więzienia rze nie napiszesz co to za przedszkole?
Prawda!!! Będzie okazja to na pewno napiszę, jednak ten temat jest o czymś innym.
Pisz na temat!
Pzdr.
Cygnus,skoro sam zacząłeś to skończ.Brak ci odwagi?
Jasno zacząłem....Wasze opinie o przedszkolach. Zbieram informacje.
Nie obracaj kota ogonem,tylko napisz w którym to niby przedszk.rodzice wszystko fundowali.
A Ty co nie rozumiesz co napisałem wyżej, pogadaj z rodzicami to sie dowiesz, a jak nie masz nic do pisania na temat to znajdź sobie inny wątek.
Zdzichu też o to pytał.Sam się zamotałeś.Wezwij Gretę na pomoc,nadajecie przecież na tych samych falach.
O tym właśnie pisałem, nie chcę tutaj rozpieprzania wątku przez wazeliniarzy władz, którzy nawet nie mają konta.
Temat był załozony w zupełnie innym celu i nie mam zamiaru czytać i pisać o burmistrzu w kolejnym wątku.
Proszę pisać na temat, o przedszkolach , a nie o polityce lokalnej.
Moje dziecko chodziło do przedszkola na Dolnym Przedm.Przedszkole małe, ale przytulne.Jest niedużo dzieci więc łatwo zapanować nad całą gromadką,jest bezpiecznie.
Ja chodziłem do czwórki, moją "Panią" była Pani Kosińska - wychowała mnie na człowieka :)
P O L E C A M
No ale to było lat temu ponad czterdzieści ;)
No to mielismy wspolna wychowawczynia ;) Mr.0. Ale na krotko. Bo mnie za "polityke" przeniesiono do 8ki. Elitarnego przedszkola wychowujacego znane i szanowane postacie z zycia publicznego :D
Cygnus napewno zainteresuje Ciebie i Twoich czytelnikow artykul w dzisiejszym wydaniu Dziennika Polskiego- "Zamieniaja pomysly na pieniadze" Dla tych co wola poczytac na necie podaje linka;
http://www.dziennikpolski24.pl/Artykul.100+M52865f32aee.0.html
Popatrzcie tylko. Skoro przedszkola potrafia prowadzic wlasna polityke ekonomiczna i jeszcze wyegzekwowac dotacje do tego projektu z Unii, to w jakim swietle stawia to gospodarzy naszej Gminy? O SPZOZ nawet nie wspominajac. A mowia ze podobno duzy moze wiecej...
Coś mało rodziców na forum, chyba że nie ma się czym dzielić...chodzi oczywiście o opinie.
Mam dzieci w przedszkolu i jestem bardzo ciekawa dlaczego jedno przedszkole ma pieniądze na wszystkie przybory potrzebne dzieciom do nauki tzw. wyprawki a inne przedszkola nigdy nie mają pieniędzy. Bo na rozpoczęcie potrzeba aby rodzice zrobili wyprawki dla swoich pociech, a na dodatek co miesiąc zbierają pieniądze od Nas bo to brakuje farb, kredek, bloków...itp. i kto ich z tego rozlicza? A czesne co miesiąc to za co?
Myślałem że mamy na forum więcej rodziców z przedszkolakami.
Niestety mało rodziców. A szkoda. A ja mogę pochwalić przedszkole na Bysinie jest małe ale dzieci tam zadowolone wracają potem do domu.
Polecam przedszkole nr.8,bardzo miłe Panie,duże przejżyste sale.Moje dzieci tam uczęszczają i nie zamieniłabym go na żadne inne.Pozdrowienia dla Personelu.
zgadzam sie z Niunia.. :) sama tam chodzilam jako dziecko :)
Polecam przedaszkole nr 4 bardzo miłe Panie , wwyjazdy dużo atrakcji dla dzieciaków. polecam !!!!
a co myślicie o przedszkolach wiejskich np w Trzemeśni (jedno z większych)?