Dzwonilam do US właśnie i Pan mnie poinformowal,ze jak skladalam 20 lutego to raczej pod koniec marca powinien być zwrot. Ale niekoniecznie zależy jak Ministerstwo da pieniądze. Zwrot na jedno dziecko. W tamtym roku Tez 20 zlozylam i 8marca miałam na koncie.
Pit skladany elektronicznie 1 lutego dziś przelew na koncie ????
kurcze ja tez 1 elektrnicznie..i nic:-(
ja składałam 26.01 zwrot poczta 6.02
Składałem 14 lutego i cisza, a jak u Was?
Ja składałam 7 lutego a 22 dostałam zwrot.
Witam, czy ktoś kto składał 20 lutego droga elektroniczną otrzymał już zwrot nadpłaty podatku?
Witam czy ktoś kto składał pit-37 drogą elektroniczna 20 lutego otrzymał już zwrot?
witam, ja elektronicznie 07 luty karta duzej rodziny i nic.
Dalej nic się nie ruszyło w temacie?
Witam jak wasze Pity? Składałam po 20 luty czy ktoś po tej dacie dostał juz zwrot?
Ja skladalem 20 lutego i jak na razie nic
Dzwonilam do US właśnie i Pan mnie poinformowal,ze jak skladalam 20 lutego to raczej pod koniec marca powinien być zwrot. Ale niekoniecznie zależy jak Ministerstwo da pieniądze. Zwrot na jedno dziecko. W tamtym roku Tez 20 zlozylam i 8marca miałam na koncie.
Ja składałem 27 lutego i wczoraj był zwrot
@Marcin88 elektronicznie? Duży zwrot?
Elektronicznie, zwrot za dwójkę dzieci.
Witam orientuje sie ktoś może jak dlugo sie czeka w tym roku na zwrot?pozdrawiam
ja składałem 20 lutego elektronicznie i nadal cisza
Jak co roku, ustawowo 3 miesiące...
Raczej tutaj komuś chodzi jak to jest w praktyce bo ustawowo to wiadomo ile. Ja czekałam 2 tyg.
Zwrot właśnie przyszedł
Zeznanie złożone 16 lutego, zwrot na koncie był wczoraj.
https://www.finanse.mf.gov.pl/no-cache/pp/zwrot-nadplaty-pit
U mnie zwrot pojawił się na koncie, po około 1 miesiącu.
24.02 Pit składany elektronicznie, dziś zwrot
Witam. A jezeli jest status,ze zwrot zostal zrealizowany to znaczy,ze pieniążki zostały juz wyslane tak?