Roman19 to kolega Knapik?
Przypominam że desperatka Beata wspierana po cichu przez Jarka oskarżyli pół myślenic o podobne rzeczy.
Niestety polityka w naszym malym miasteczku sprowadza się do partyjniactwa a że największa partią jest PiS to każdy kto jest przeciwko musi dostać jakimiś fałszywymi oskarżeniami itp.
Szkoda że większość z ludzi tego nie rozumie..
Chciałbym jeszcze nadmienić, że podobną sprawę złożoną przez panią Dudek przeciwko byłemu vice-dyrektorowi Lichoniowi sąd rozstrzygnął na jego korzyść dwa dni temu.
Świadczy to tylko o tym, że pani Dudek bezpodstawnie oczernia wszystkich ludzi dookoła.
Podobnie też będzie z tą sprawą przeciwko Staroście. Pani Dudek przegra w sądzie ale o tym to już nikt nie napisze zapewne.
A wójt Pcimia ma postawione prokuratorskie zarzuty korupcyjne i za kolegę Prezesa Kaczyńskiego uchodzi. Może PiS wyjaśniłby własne sprawki zamiast dolewać oliwy do ognia w Dobczycach?
Random to że Twoje platfusy są nieudacznikami w mieście (i próbują kandydować z pod innych szyldów) a na arenie krajowej posługują się właśnie wymienionymi przez Ciebie metodami nie znaczy że jakiś PiS Myślenicki tak działa :) boli dalej że matoł bronek przegrał ? hahahahaaaa. A co do starosty widocznie coś jest na rzeczy skoro tak to się ciągnie. I nie mieszaj tutaj Pisu bo gdyby to była ściema to by żadnej sprawy nie było, to chyba jasne. Jestem ciekaw finału.
Ludzi tutaj chodzi o rzekome molestowanie jakiejś baby a wy kłapiecie dziobami o pisie. Widze że straszena Pisem ciąg dalszy :) Beka z was przednia, serio ! hahaha
A wójt Pcimia ma postawione prokuratorskie zarzuty korupcyjne i za kolegę Prezesa Kaczyńskiego uchodzi. Może PiS wyjaśniłby własne sprawki zamiast dolewać oliwy do ognia w Dobczycach?
Jeżeli Józek nic nie zrobił to dlaczego ma rezygnować ? nie nam go osądzać ale jeżeli ta babka leci w człona to współczuje jej bardzo przyszłości...Ciekawe jak się sprawa skończy.
Co to jest molestowanie? dotykanie ręki kobiety, to już molestowanie?
czy należy jej włożyć rękę pod spódnicę?
Czy muszą być świadkowie, trzymania ręki na tyłku kobiety?
Mam z tym problem, bo moja koleżanka z pracy też trzymała mnie za rękę a kiedyś klepnęła mnie w pośladek.
Czy ja też byłem molestowany?
A skąd prokuraturze samodzielnie przyszłoby do głowy molestowanie? Czyżby towarzyszyła molestowanej? Dyr. nagadała kłamstw i prokuratura posłała sprawę dalej. Jakby sąd nie miał innych i to poważnych spraw ... No ale molestowanie jest teraz na topie, nie ma swojej konkretnej definicji, więc żądne zemsty osoby mogą szaleć do woli. A podatnik się dokłada...
j.w proszę kupić Dziennik Polski i poczytać.Zarzuty postawiła Panu staroście prokuratura krakowska .Zapraszam do gazety! http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3931345,starosta-myslenicki-z-aktem-oskarzenia,id,t.html
ciekawe ile w tym prawdy bo jeżeli to się potwierdzi to pan starosta ma no nie chce się tu wyrażać
Roman19 to kolega Knapik?
Przypominam że desperatka Beata wspierana po cichu przez Jarka oskarżyli pół myślenic o podobne rzeczy.
Niestety polityka w naszym malym miasteczku sprowadza się do partyjniactwa a że największa partią jest PiS to każdy kto jest przeciwko musi dostać jakimiś fałszywymi oskarżeniami itp.
Szkoda że większość z ludzi tego nie rozumie..
Chciałbym jeszcze nadmienić, że podobną sprawę złożoną przez panią Dudek przeciwko byłemu vice-dyrektorowi Lichoniowi sąd rozstrzygnął na jego korzyść dwa dni temu.
Świadczy to tylko o tym, że pani Dudek bezpodstawnie oczernia wszystkich ludzi dookoła.
Podobnie też będzie z tą sprawą przeciwko Staroście. Pani Dudek przegra w sądzie ale o tym to już nikt nie napisze zapewne.
czy chodzi o to molestowanie dyrektorki takie glosne podczas wyborow?? ;DD
tak chodzi o znaną już świetnie zaplanowaną akcje ze strony PiSu na dwa dni przed wyborami która miałą pogrążyć Tomala
Niespełniona kobieta, niespełniona partia = działania poniżej pasa. Czyli norma. Jak przed wyborami
Random to że Twoje platfusy są nieudacznikami w mieście (i próbują kandydować z pod innych szyldów) a na arenie krajowej posługują się właśnie wymienionymi przez Ciebie metodami nie znaczy że jakiś PiS Myślenicki tak działa :) boli dalej że matoł bronek przegrał ? hahahahaaaa. A co do starosty widocznie coś jest na rzeczy skoro tak to się ciągnie. I nie mieszaj tutaj Pisu bo gdyby to była ściema to by żadnej sprawy nie było, to chyba jasne. Jestem ciekaw finału.
Ludzi tutaj chodzi o rzekome molestowanie jakiejś baby a wy kłapiecie dziobami o pisie. Widze że straszena Pisem ciąg dalszy :) Beka z was przednia, serio ! hahaha
Bez paniki. Będzie kolejne przyjęcie w ogrodzie Domu Greckiego I po krzyku...
pan Szlachetka wczoraj potwierdził tylko, jak sprawy się mają na sesji w Pcimiu. potwierdził tylko, że sprawę pięknie PIS ustawił.
Do kryminału z winnym. To nie polityka to zwykła lobuzerka jozina z bazin.
Wróciłeś z wakacji Tomeczku
Do kryminału z winnymi
O winie mają rozstrzygać sądy a nie my na forum. Źle że piastujacy władzę są zamieszanie w takie aferki.
Pewnie jak starosta zrezygnuje ze stanowiska, to wszystkie oskarżenia pójdą w niepamięć.
Polityka, polityka, polityka.....
bono a myślisz że zrezygnuje?
Pewnie nie, ale gdyby był tylko nauczycielem, nie było by tematu.
Jeżeli Józek nic nie zrobił to dlaczego ma rezygnować ? nie nam go osądzać ale jeżeli ta babka leci w człona to współczuje jej bardzo przyszłości...Ciekawe jak się sprawa skończy.
Peace
... " Myślenice. Prokuratura oskarża Józefa Tomala o molestowanie byłej dyrektor Zespołu Szkół w Dobczycach.."
- JAK BY KTOŚ NIE ZAUWAŻYŁ - TO PROKURATURA OSKARŻA......
http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3931345,starosta-myslenicki-z-aktem-oskarzenia,id,t.html
Co to jest molestowanie? dotykanie ręki kobiety, to już molestowanie?
czy należy jej włożyć rękę pod spódnicę?
Czy muszą być świadkowie, trzymania ręki na tyłku kobiety?
Mam z tym problem, bo moja koleżanka z pracy też trzymała mnie za rękę a kiedyś klepnęła mnie w pośladek.
Czy ja też byłem molestowany?
Bono, nawet jak kierujesz sprośne komentarze jest to molestowanie. Nie musisz nikogo "dotykac".
Sad but true.
No tak tylko że ci panowie mają prokuraturę jak i prawo w głębokim poważaniu.
A skąd prokuraturze samodzielnie przyszłoby do głowy molestowanie? Czyżby towarzyszyła molestowanej? Dyr. nagadała kłamstw i prokuratura posłała sprawę dalej. Jakby sąd nie miał innych i to poważnych spraw ... No ale molestowanie jest teraz na topie, nie ma swojej konkretnej definicji, więc żądne zemsty osoby mogą szaleć do woli. A podatnik się dokłada...