CO Was doprowadza do szału? z rzeczy małych i większych? ludzi denerwują rożne rzeczy, bałagan, mlaskanie, nieopuszczona deska w ubikacji, etc... A co denerwuje Was?
Mnie doprowadzają do szału ludzie, którzy za wszelką cenę chcą pokazać wszytskim jacy to oni nie sa mądrzy, albo uważają, że ich zdanie to prawda objawiona i każdy muszi mysleć tak jak oni.
-brak pracy
-brak kasy
-problemy zdrowotne
-monotonia(każdy dzień taki sam)
-niesprawiedliwość(pracę i zasiłki dostają pijaczki i mamuśki po 30 ,a ja młody,chętny do pracy od prawie roku pozostaje bez stałego zatrudnienia)
-nuda
-samotność
-alkoholicy i ćpuny
-zarozumiałe,puste "księżniczki"
-ludzie szukający zaczepki bez powodu
-muzyka pop i techno
-że nadal nie ma wiosny i jest zimno
A mnie denerwuje coraz bardziej "moda" wśród 'dziennikarzy' , którzy - nie wiedzieć skąd ta zaraza się wzięła - coraz częściej kończą wyrazy używając:
"-oł" zamiast "-ą",
"-eł" zamiast "-ę" :(
Jest to już tak chorobliwe, że nie da się słuchać !
Kto te dziennikarzyny zatrudnia i sowicie ich za to wynagradza ??????!!!!!!
Mnie do szału doprowadzała piosenka Chylińskiej "Nie mogę Cię zapomnieć", budząca mnie o 4 rano.
Dlatego już wyłączam radio na noc.
I mam spokój.
Czego i Wam życzę. :)
Oooooo dokładnie zgadzam się z postem powyżej, zwłaszcza że juz jednaego takigo mamy o podobnym stylu pisania, ale "Zóhu z gurnego" jak ci sprawia to radośc i przyjemnośc to może być w końcu każdy chce sie jakość wylansować, ale radziłabym więcej własnej inwencji twórczej :)
CO Was doprowadza do szału? z rzeczy małych i większych? ludzi denerwują rożne rzeczy, bałagan, mlaskanie, nieopuszczona deska w ubikacji, etc... A co denerwuje Was?
Mnie denerwuje nuda.
Mnie doprowadzają do szału ludzie, którzy za wszelką cenę chcą pokazać wszytskim jacy to oni nie sa mądrzy, albo uważają, że ich zdanie to prawda objawiona i każdy muszi mysleć tak jak oni.
góralska muzyka
osy
różowy kolor :x
"landryny" i "plastiki" :x
seriale
i taki złośliwy emeryt z klatki obok :/
denerwuje mnie chamstwo wobec ludzi wogóle. A wobec kobiet szczególnie - bo równouprawnienie nie oznacza że można być ćwokiem.
denerwuje mnie kałuża którą pozostawia grupka chłoptasi na chodniku - ślinę proszę pozostawić dla siebie...
-brak pracy
-brak kasy
-problemy zdrowotne
-monotonia(każdy dzień taki sam)
-niesprawiedliwość(pracę i zasiłki dostają pijaczki i mamuśki po 30 ,a ja młody,chętny do pracy od prawie roku pozostaje bez stałego zatrudnienia)
-nuda
-samotność
-alkoholicy i ćpuny
-zarozumiałe,puste "księżniczki"
-ludzie szukający zaczepki bez powodu
-muzyka pop i techno
-że nadal nie ma wiosny i jest zimno
Gdyby nie to byłbym szczęśliwym człowiekiem.
Ale ci się tego uzbierało.
PS: bardzo dobry temat,przynajmniej można w pewien sposób się wyładować.
Denerwje mnie że ludzie nie potrafią słuchać.
Ogólnie to mnie denerwują ludzie. Poza tym świat jest piękny :)
A mnie denerwuje coraz bardziej "moda" wśród 'dziennikarzy' , którzy - nie wiedzieć skąd ta zaraza się wzięła - coraz częściej kończą wyrazy używając:
"-oł" zamiast "-ą",
"-eł" zamiast "-ę" :(
Jest to już tak chorobliwe, że nie da się słuchać !
Kto te dziennikarzyny zatrudnia i sowicie ich za to wynagradza ??????!!!!!!
To że w Myślenicach życie zamiera po zamknięciu sklepów.
... że ciągle jest zima!
zgadzam sie z aniad w100% a i denerwuje mnie to ze musze jechac az do krakowa zeby sobie zapalic hehehe
moja zbliżajaca się alergia
a mnie wnerwiajom kóle w losowanió lotka rze nie hcą się losować te kture powinny .Z grópszyh żeczy dwólicowość ,hamstwo ,fałszystwo ,znieczólica
A mnie do szału doprowadza MLASKANIE i ĆWOKANIE !!!
Boże! jacy wy wszyscy jesteście szczęśliwi, a mówią że Polacy to malkontenci
Mnie do szału doprowadzała piosenka Chylińskiej "Nie mogę Cię zapomnieć", budząca mnie o 4 rano.
Dlatego już wyłączam radio na noc.
I mam spokój.
Czego i Wam życzę. :)
Mnie denerwują osoby piszące specjalnie z błędami ortograficznymi np. zóh z gurnego.
Oooooo dokładnie zgadzam się z postem powyżej, zwłaszcza że juz jednaego takigo mamy o podobnym stylu pisania, ale "Zóhu z gurnego" jak ci sprawia to radośc i przyjemnośc to może być w końcu każdy chce sie jakość wylansować, ale radziłabym więcej własnej inwencji twórczej :)
Ciągle narzekający ludzie:|..więcej optymizmu!!!;)
a mnie to jak pracodawca traktuje ludzi jak niewolników a w szczególności inwigilacja
Denerwują mnie kretyni parkujący na chodnikach , bardzo mnie denerwują .ZACZNĘ NOSIĆ GWOŹDZIA W KIESZENI...
Mnie studzienki, które trzeba omijać slalomem, a i tak się wpadnie w którąś.
Debile( nie bóje sie tego słowa) przewracający kosze, muzyka umca umca.