Po kolei:
- Propozycja takiej formy wywiadu do Pana Burmistrza została złożona, jednak do tej pory nie otrzymaliśmy odpowiedzi. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby ja ponowic.
- Leszek Gowin jako kandydat? Bardzo chetnie zaproponujemy temu Panu taka forme rozmowy z internautami
- Podobnie w przypadku posła Marka Łatasa
Pozdrawiamy i dziekujemy za typy
Z jednej strony człowiek chciałby mieć możliwość zadanie paru nokautujących pytań burmistrzowi (choć wcale nie ma gwarancji że zechce na nie rzeczowo odpowiedzieć) z drugiej strony to absurd aby propozycję ponawiać.
A któż to jest pan Ostrowski, wielmoża jakiś czy co?
Nie rozumie jak się do niego prostymi słowami zwracają?
Miał propozycję - kultura wymagana na tym stanowisku nakazywała jakkolwiek odpowiedzieć, nawet odmownie.
Myślenice starają się być miastem postrzeganym jako zagłębie sportowe, ciekawa lokalizacja, rozwój całej bazy sportowej, infrastruktury której jesteśmy wszyscy świadkami powinny chyba wielu z nas zaciekawić. Pytania o dalsze plany gminy ds. sportu powinny w szczególności interesować młodzież. Dlatego chciałbym zaprosić do wywiadu kogoś kompetentnego, mianowicie Pana Leszka Rawło, pełniącego funkcję przewodniczącego komisji Rady Miejskiej ds. sportu na terenie gminy.
adz, myślisz, że architekt, macza w tym swoje ręce? On raczej w sprawie śmietniska i tylko tam działa. A z jakim skutkiem zainteresowani wiedzą :) Ze sportem nie wiem czy ma wiele wspólnego?
Ma i to dużo
Gra w nogę, siatkę i kosza.
Opiekuje się Orłem, mniej Dalinem
Wybudował piękna halę, tablica.
A halę pozdrawiam, W środku niewymiarowa stodoła, trzeba jej dobrze życzyć!
Odgrzewając ten temat mam propozycję by zebrać pytania do prezesa MZWiK Andrzeja Urbańskiego. Pytań odnośnie relacji pomiędzy "obniżką" cen wody a wzrostem opłat za ścieki. Drugą sprawą jest poruszony na łamach tego forum temat czystości wody płynącej w naszych kranach; http://forum.miasto-info.pl/myslenice/1087,woda-w-naszych-kranach.html
Jest to sprawa o tyle kontrowersyjna że MZWiK nie chce sie oficjalnie na ten temat wypowiedzieć. Co sądzicie o takim wywiadzie z Prezesem "Rzelazmnom Remkom"?
APTEKA NA GAŁCZYŃSKIEGO ----- PARANOJA mam pytanie dlaczego o 22 zamknięte ciemno brak dzwonka. W pozostałych aptekach informacja że właśnie ta apteka ma dyżur.
1. Czy Luna jest wegetarianinem?
2. Kiedy Mysleniczanin007 dostanie dozytwotni ban na internet?
3. Czy ma ktos wieksze IQ od Jakuba Misztala
4. Kiedy wroci Zdzichó ! ?
Pytanie pana Grabowskiego.
Czy w planach remontu drogi przez Osieczany do Poręby przewidziano wrysowanie białej linni wyznaczającej środek jezdni.
Brak oświetlenia, i częste mgły w tym rejonie są powodem do jej wyznaczenia.
Droga do Poręby może być znakiem dbania o mieszkańców tego rejonu gminy.
Gdyby wybudować brakujące chodniki, i umożliwić po nich przejazd rowerem Miejscami krawężniki są bardzo wysokie.
Zadbać, nakazać tym którzy powinni to zrobić, by uniemożliwić spływ wody, kamieni, błota na główną jezdnię. Szczególnie na prostym odcinku w Osieczanach
Zima lubi wszystko zamrozić w lodową pułapkę.
[quote=gość: go%u015B%u0107.] APTEKA NA GAŁCZYŃSKIEGO ----- PARANOJA mam pytanie dlaczego o 22 zamknięte ciemno brak dzwonka. W pozostałych aptekach informacja że właśnie ta apteka ma dyżur.
KOGO O TO ZAPYTAĆ!!!!!! [/quote]
Izbę aptekarską? A zapewne lepiej nie pytać tylko złożyć skargę.
Ale na początek w "normalnych" godzinach otwarcia zapytać o to kierownika lub właściciela apteki.
Dlaczego nie piszecie na miasto-info, o ciemnym audi z jakimiś zboczeńcami, którzy jeżdżą po okolicy i porywają młode dziewczyny. Potem je gwałcą i wycinają narządy. Co nic nie wiecie na ten temat? Jakaś zmowa milczenia? Trzeba przecież ostrzec społeczność.
[quote=gość: skodrois] Dlaczego nie piszecie na miasto-info, o ciemnym audi z jakimiś zboczeńcami, którzy jeżdżą po okolicy i porywają młode dziewczyny. Potem je gwałcą i wycinają narządy. Co nic nie wiecie na ten temat? Jakaś zmowa milczenia? Trzeba przecież ostrzec społeczność. [/quote]
To jednak prawda? słyszalam ostatnio o tym ale myślalam ze to platka
jestescie zalosni. zyjecie plotka i wmawiacie innym ze zmowa mileczenia a na dowod podajecie link do innego forum gdzie ktos ta plotke wpisuje jeszcze raz i uwazacie plotke na portalu tvn24.pl za prawdziwa? a moze napiszcie do redakcji maila z zapytaniem o ten temat i sie zainteresuja. takie to trudne?
Po kolei:
- Propozycja takiej formy wywiadu do Pana Burmistrza została złożona, jednak do tej pory nie otrzymaliśmy odpowiedzi. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby ja ponowic.
- Leszek Gowin jako kandydat? Bardzo chetnie zaproponujemy temu Panu taka forme rozmowy z internautami
- Podobnie w przypadku posła Marka Łatasa
Pozdrawiamy i dziekujemy za typy
Z jednej strony człowiek chciałby mieć możliwość zadanie paru nokautujących pytań burmistrzowi (choć wcale nie ma gwarancji że zechce na nie rzeczowo odpowiedzieć) z drugiej strony to absurd aby propozycję ponawiać.
A któż to jest pan Ostrowski, wielmoża jakiś czy co?
Nie rozumie jak się do niego prostymi słowami zwracają?
Miał propozycję - kultura wymagana na tym stanowisku nakazywała jakkolwiek odpowiedzieć, nawet odmownie.
Myślenice starają się być miastem postrzeganym jako zagłębie sportowe, ciekawa lokalizacja, rozwój całej bazy sportowej, infrastruktury której jesteśmy wszyscy świadkami powinny chyba wielu z nas zaciekawić. Pytania o dalsze plany gminy ds. sportu powinny w szczególności interesować młodzież. Dlatego chciałbym zaprosić do wywiadu kogoś kompetentnego, mianowicie Pana Leszka Rawło, pełniącego funkcję przewodniczącego komisji Rady Miejskiej ds. sportu na terenie gminy.
Pan Leszek jest dobrym realizatorem wizji naczelnego architekta.
Ma swoją, ciekawe jaką?
adz, myślisz, że architekt, macza w tym swoje ręce? On raczej w sprawie śmietniska i tylko tam działa. A z jakim skutkiem zainteresowani wiedzą :) Ze sportem nie wiem czy ma wiele wspólnego?
Ma i to dużo
Gra w nogę, siatkę i kosza.
Opiekuje się Orłem, mniej Dalinem
Wybudował piękna halę, tablica.
A halę pozdrawiam, W środku niewymiarowa stodoła, trzeba jej dobrze życzyć!
Skoro było z p. Ruśkowską, to może z p. Szewczykiem do Ziemi Myślenickiej porozmawiać? Zgłaszam taką propozycje.
Odgrzewając ten temat mam propozycję by zebrać pytania do prezesa MZWiK Andrzeja Urbańskiego. Pytań odnośnie relacji pomiędzy "obniżką" cen wody a wzrostem opłat za ścieki. Drugą sprawą jest poruszony na łamach tego forum temat czystości wody płynącej w naszych kranach;
http://forum.miasto-info.pl/myslenice/1087,woda-w-naszych-kranach.html
Jest to sprawa o tyle kontrowersyjna że MZWiK nie chce sie oficjalnie na ten temat wypowiedzieć. Co sądzicie o takim wywiadzie z Prezesem "Rzelazmnom Remkom"?
APTEKA NA GAŁCZYŃSKIEGO ----- PARANOJA mam pytanie dlaczego o 22 zamknięte ciemno brak dzwonka. W pozostałych aptekach informacja że właśnie ta apteka ma dyżur.
KOGO O TO ZAPYTAĆ!!!!!!
Ja mam kilka pytan:
1. Czy Luna jest wegetarianinem?
2. Kiedy Mysleniczanin007 dostanie dozytwotni ban na internet?
3. Czy ma ktos wieksze IQ od Jakuba Misztala
4. Kiedy wroci Zdzichó ! ?
Pytanie pana Grabowskiego.
Czy w planach remontu drogi przez Osieczany do Poręby przewidziano wrysowanie białej linni wyznaczającej środek jezdni.
Brak oświetlenia, i częste mgły w tym rejonie są powodem do jej wyznaczenia.
Droga do Poręby może być znakiem dbania o mieszkańców tego rejonu gminy.
Gdyby wybudować brakujące chodniki, i umożliwić po nich przejazd rowerem Miejscami krawężniki są bardzo wysokie.
Zadbać, nakazać tym którzy powinni to zrobić, by uniemożliwić spływ wody, kamieni, błota na główną jezdnię. Szczególnie na prostym odcinku w Osieczanach
Zima lubi wszystko zamrozić w lodową pułapkę.
[quote=gość: go%u015B%u0107.] APTEKA NA GAŁCZYŃSKIEGO ----- PARANOJA mam pytanie dlaczego o 22 zamknięte ciemno brak dzwonka. W pozostałych aptekach informacja że właśnie ta apteka ma dyżur.
KOGO O TO ZAPYTAĆ!!!!!! [/quote]
Izbę aptekarską? A zapewne lepiej nie pytać tylko złożyć skargę.
Ale na początek w "normalnych" godzinach otwarcia zapytać o to kierownika lub właściciela apteki.
Dlaczego nie piszecie na miasto-info, o ciemnym audi z jakimiś zboczeńcami, którzy jeżdżą po okolicy i porywają młode dziewczyny. Potem je gwałcą i wycinają narządy. Co nic nie wiecie na ten temat? Jakaś zmowa milczenia? Trzeba przecież ostrzec społeczność.
[quote=gość: skodrois] Dlaczego nie piszecie na miasto-info, o ciemnym audi z jakimiś zboczeńcami, którzy jeżdżą po okolicy i porywają młode dziewczyny. Potem je gwałcą i wycinają narządy. Co nic nie wiecie na ten temat? Jakaś zmowa milczenia? Trzeba przecież ostrzec społeczność. [/quote]
To jednak prawda? słyszalam ostatnio o tym ale myślalam ze to platka
tez myslałam ze to plotka jednak chyba nie...http://www.tvn24.pl/1,251,24,95315606,235877000,3678400,0,forum.html
link sie nie otwiera przez klikniecie trzeba skopiowac
[quote=gość: pauli] tez myslałam ze to plotka jednak chyba nie...http://www.tvn24.pl/1,251,24,95315606,235877000,3678400,0,forum.html [/quote]
jestescie zalosni. zyjecie plotka i wmawiacie innym ze zmowa mileczenia a na dowod podajecie link do innego forum gdzie ktos ta plotke wpisuje jeszcze raz i uwazacie plotke na portalu tvn24.pl za prawdziwa? a moze napiszcie do redakcji maila z zapytaniem o ten temat i sie zainteresuja. takie to trudne?
tak bardzo trudne wiesz co jak nie masz do powiedzenia nic lepszego w tej sprawie to sie nie odzzwaj
W myślenicach z grup anarchistycznych jest 13 Oddział