robi ktoś na Kazimierza Wlk, ponoć sprzęt sterowany laserowo całkiem dobry, jednak większość mechaników wozi do Krakowa na kompletną regeneracje głowicy, okolice Góry Borkowskiej - nie pamiętam nazwy.
WITAM
WIEM ZE JEST WATEK NA MI NA TEMAT MECHANIKÓW ALE MI CHODZI O KONKRETNYCH FACHOWCÓW KTORZY NAPRAWIAJA DOSTAWCZAKI
JAK ZNACIE TAKOWYCH TO PROSZE PISZCIE BEDE WDZIECZNY PONIEWAZ TRUDNO O DOBREGO MECHANIKA. JA ZNAM TYLKO TAJSONA Z BYSINY ALE ON JUZ PRAWDOPODOBNIE NIE ROBI OSOBISCIE TYLKO MA PRACOWNIKÓW I NIE SA JUZ PODOBNO TE NAPRAWY TAK DOBRE.
A WIEC PANOWIE CZEKAM NA JAKIES INFO
Poszukuje dobrego, solidnego mechanika do nowszych samochodów z silnikiem diesla w tym momencie do mazdy 3 z rocznika 2008, z którego pomocy ktoś z Was korzystał i był zadowolony.Proszę o opinię i ewentualne namiary mailem.Szukam kogoś z Myślenic lub okolicy.
na dąbrowskiego u Olka
[quote]na dąbrowskiego u Olka[/quote]
Po co pośrednik jak Olek i tak wozi prostować felgi do Jawornika ! ! !
oczywiście najlepiej bez pośredników!!! NIE POLECAM Olka bo on tego sam nie robil polecam CIPEX GUM na 3 maja lub KJS w Jaworniku!!!!!
a co sądzicie o zakładzie na ul. Ogrodowej?
[quote]a co sądzicie o zakładzie na ul. Ogrodowej?[/quote]
Polecam zakład na Ogrodowej, stara rodzinna firma z doświadczeniem i solidnością ! ! !
polecam pana ukasza z sienkiewicz!!!!
W innym temacie pisałeś o Panu Łukaszu w tym piszesz o Ukaszu, może to bracia. A Ty jak masz na imię?
?
pisalem o tym samym ukaszu widocznie nie napisalem poprawnie :)pozdro cygnus
[quote]a gdzie w Myślenicach lub w okolicy można tanio wyprostować alufelgi?:)[/quote]
o krawęznik jest najtaniej:)
tylko nie wiadomo czy utrzyma profil
mam takie pytanie;) gdzie w myślenicach jest jakiś serwis samochodowy żeby planowali głowice... bo ja nie mam pojęcia:(
robi ktoś na Kazimierza Wlk, ponoć sprzęt sterowany laserowo całkiem dobry, jednak większość mechaników wozi do Krakowa na kompletną regeneracje głowicy, okolice Góry Borkowskiej - nie pamiętam nazwy.
WITAM
WIEM ZE JEST WATEK NA MI NA TEMAT MECHANIKÓW ALE MI CHODZI O KONKRETNYCH FACHOWCÓW KTORZY NAPRAWIAJA DOSTAWCZAKI
JAK ZNACIE TAKOWYCH TO PROSZE PISZCIE BEDE WDZIECZNY PONIEWAZ TRUDNO O DOBREGO MECHANIKA. JA ZNAM TYLKO TAJSONA Z BYSINY ALE ON JUZ PRAWDOPODOBNIE NIE ROBI OSOBISCIE TYLKO MA PRACOWNIKÓW I NIE SA JUZ PODOBNO TE NAPRAWY TAK DOBRE.
A WIEC PANOWIE CZEKAM NA JAKIES INFO
DZIEKUJE I POZDRAWIAM
AUTO-DOM Szostak na Kazimierza Wielkiego visavis myjni ADLA.
Osobiście tam naprawiam kazdy samochód.POLECAM.
TYLKO TAJSON
witam
Mam pytanie gdzie w myślenicach można zdiagnozować na komputerze volvo, za małe pieniądze.
witam mam pytanie gdzie można w Myślenicach zdiagnozować komputerowo volvo.
dzięki za podpowiedzi.
No na pewno nie u Wołka! komentarz zbędny!
Poszukuje dobrego, solidnego mechanika do nowszych samochodów z silnikiem diesla w tym momencie do mazdy 3 z rocznika 2008, z którego pomocy ktoś z Was korzystał i był zadowolony.Proszę o opinię i ewentualne namiary mailem.Szukam kogoś z Myślenic lub okolicy.
poszło na priva
dzięki
Witam, znacie może kogoś w okolicach Myślenic kto sprzedaje samochody na części? Jeśli tak, to podajcie numery telefonów, dziękuję.
polecam znam osobiście i są to bardzo rzetelni panowie i przedewszystkim SŁOWNI!!!!!!!!!
Witam, poszkuje dobrego taniego lakiernika/blacharza z Myślenic lub okolic. Jakiegos polecacie???