Tak myślałem, że to może mieć coś wspólnego z tą akcją, chociaż nie jestem mieszkańcem tej części powiatu. W artykule są zdjęcia, także rodzimi mieszkańcy Stróży być może rozpoznają miejsce i rozwieją nam na forum wszelkie wątpliwości, czy chodzi tutaj o to porwanie dziewczynki.
Jestem ze Stróży i na jednym zdjęciu chyba poznałam swoją okolicę, ale głowy bym se nie dała uciąć, że to na 100% Stróża. Więc z tym porwaniem to coś jest na rzeczy.
Prowadźcie sobie akcje parkowania na chodnikach, dzwońcie na policję i straz miejską kiedy zawodowy kierowca zostawi 70 cm dla pieszych na chodniku a nie 1.5 metra, chodźcie z aparatami po mieście i róbcie zdjecia, śledźcie każdy najdrobniejszy szczegół w żekomej podmianie dokumentów przez burmistrza, osądzajcie go i do więzienia wsadzajcie już, zyjcie tym i bądźcie sobie Szerlokami a w domu obok porywacze przetrzymują dziewczynkę i guzik ktokolwiek wiedział i tacy wszyscy mądrzy sa w tym kraju. Samozwańczy bohaterowie kiczowatych powieści.
orientuje się ktoś po co wczoraj była jednostka antyterrorystyczna w Stróży koło cmentarza? o co chodziło?
Sprawdzali teren przed wizytą Obamy.
Szukali za wały D.O.
Podobno któryś ze stałych bywalców z "pod sklepów" znajdujących się niedaleko jest członkiem Al- Kaidy. Prawa ręka śp. Osamy
A tak na poważnie to podobno była strzelanina i karetka przyjechała, musieli się bronić.
Sprawdzali teren przed imprezą:
http://wydarzenia.miasto-info.pl/1625,stroza-wojewodzki-turniej-tancow-polskich-o-kliszczacka-parzenice.html
Jakiś gang samochodowy zlikwidowali
A tak na serio ? Bo chyba nikt na poważnie nie odpowiedział ? :)
Mogło to być jednak CBA, nie brakuje przekrętów w tej gminie. Wiadomo kto je robi, nie podaję z imienia i nazwiska bo redakcja usuwa posty.
Podobno ciotka Obamy jest ze stróży ;)
Moze śladów do Szlacheckiego Gniazda szukaja;-)
Obama to Osama i musieli go zabić po raz trzeci.
Jakiś nalot na gang na Miłogoszczy był. 4kradzione samochody, jakieś narkotyki itp
wie ktoś cos więcej ????
a Tak na serio to przetrzymywano tam porwaną dziewczynkę .
Tak myślałem, że to może mieć coś wspólnego z tą akcją, chociaż nie jestem mieszkańcem tej części powiatu. W artykule są zdjęcia, także rodzimi mieszkańcy Stróży być może rozpoznają miejsce i rozwieją nam na forum wszelkie wątpliwości, czy chodzi tutaj o to porwanie dziewczynki.
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/926309,bandyci-zazadali-poltora-miliona-zlotych-rodzina-wyplacila,id,t.html#14a5d2be64fb3f1f,1,3,3
ja też słyszałam że narkotyki
Jestem ze Stróży i na jednym zdjęciu chyba poznałam swoją okolicę, ale głowy bym se nie dała uciąć, że to na 100% Stróża. Więc z tym porwaniem to coś jest na rzeczy.
A we wczorajszej Kronice o 21.45 to przypadkiem nie o tym było?
tak, to o tym
to jest ciemno-zielony dom koło As-Garnitexu w Stroży na 100 %
tak to jest ten dom.I z tym porwaniem też cos mieli wspólnego
http://www.malopolskatv.pl/o-porwaniu-z-mediami/
Prowadźcie sobie akcje parkowania na chodnikach, dzwońcie na policję i straz miejską kiedy zawodowy kierowca zostawi 70 cm dla pieszych na chodniku a nie 1.5 metra, chodźcie z aparatami po mieście i róbcie zdjecia, śledźcie każdy najdrobniejszy szczegół w żekomej podmianie dokumentów przez burmistrza, osądzajcie go i do więzienia wsadzajcie już, zyjcie tym i bądźcie sobie Szerlokami a w domu obok porywacze przetrzymują dziewczynkę i guzik ktokolwiek wiedział i tacy wszyscy mądrzy sa w tym kraju. Samozwańczy bohaterowie kiczowatych powieści.
lakukaraczia - jeden który choć raz napisał coś mądrego...