tam narazie wywożą pozostałości po prince tytoń itd. a ma być od połowy marca lub z początkiem kwietnia produkcja części odnośnie tej energii wiatrowej wiatraki itp. ale nie solary wiem bo pracuje w sumie niedaleko
Inwestor się nie wycofał. obecnie chodzą inżyniery po halach i planują jak zagospodarować linie produkcyjne itp. Z nieoficjalnych źródeł( bo oficjalnych nie ma) wiem, że produkcja w tym roku nie ruszy.
Czy ktoś ma jakieś nowe wiadomości w sprawie rozpoczęcia produkcji w Jaworniku? czy wiadomo coś na temat składania aplikacji? dziękuję za informację. Pozdrawiam
No i prosze. Jak to szumnie było ogłaszane, że będą otwierać niedługo a tu teraz ni widu ni słychu... Ktoś ma jakieś informacje w sprawie otwarcia i przyjęc?
nikt nie chce dać cynku, żeby jemu miejsca nie brakło w nowej firmie....najpierw każdy robi rozeznanie a potem woda w usta...no chyba że nie będzie nowych miejsc pracy...
Z tego co się dowiadywałem ma tam być producent baterii słonecznych nabór początek przyszłego roku podobno albo koniec tego roku. Na razie tam są pustki.
to co tam w końcu otwierają i kiedy? kiedy bedzie mozna CV zaniesc
chodzby dziś leć zanieś nich osiągnie moc urzędową .........
czy ktos wie co z tym jawornikiem ??? gdzie CV składać???
tam narazie wywożą pozostałości po prince tytoń itd. a ma być od połowy marca lub z początkiem kwietnia produkcja części odnośnie tej energii wiatrowej wiatraki itp. ale nie solary wiem bo pracuje w sumie niedaleko
http://www.youtube.com/watch?v=vWiYz7YbGmQ
byłam wczoraj i nie przyjmują żadnych CV bo zakład jeszcze nie został sprzedany!!!!!!
a wiadomo kiedy będzie można składać CV ???????
Miejmy nadzieje ze tam coś powstanie !! a Wy juz chcecie składac CV.
Słyszeliście coś o Jaworniku? będą tam jakieś miejsca pracy??
planowane przyjęcia mają być dopiero na jesień, jak na razie trwają negocjacje co do warunków sprzedaży także jeszcze nic nie wiadomo
Czy ktoś słyszał ,że inwestor się wycofał i nici z nowych miejsc pracy w Jaworniku??? Takie mnie doszły słuchy , czy ktoś coś wie ????
Podobno to prawda,a miało być tak dobrze,poczekamy może w końcu ktoś to kupi:(
nie wycofał się inwestor
Ja też słyszałam, że inwestor się wycofał. Ale że jest ktoś inny zainteresowany.... Ciekawe....
dokładnie ja też tak słyszałem zobaczymy mam nadzieje, że się uda :) pzdr
Inwestor się nie wycofał. obecnie chodzą inżyniery po halach i planują jak zagospodarować linie produkcyjne itp. Z nieoficjalnych źródeł( bo oficjalnych nie ma) wiem, że produkcja w tym roku nie ruszy.
Czy ktoś ma jakieś nowe wiadomości w sprawie rozpoczęcia produkcji w Jaworniku? czy wiadomo coś na temat składania aplikacji? dziękuję za informację. Pozdrawiam
No właśnie wie ktoś coś nowego ??
czy coś już wiadomo w sprawie nowych miejsc pracy ?bo jakoś tak ucichło....
no i jak tam wie ktos cos o tej pracy można składac cv kiedy przyjęcia ?
No i prosze. Jak to szumnie było ogłaszane, że będą otwierać niedługo a tu teraz ni widu ni słychu... Ktoś ma jakieś informacje w sprawie otwarcia i przyjęc?
nikt nie chce dać cynku, żeby jemu miejsca nie brakło w nowej firmie....najpierw każdy robi rozeznanie a potem woda w usta...no chyba że nie będzie nowych miejsc pracy...
Z tego co się dowiadywałem ma tam być producent baterii słonecznych nabór początek przyszłego roku podobno albo koniec tego roku. Na razie tam są pustki.
znajomy był w tamtym tygodniu i powiedzieli żeby po swiętach pytac. wie ktos może czy wogóle firma ruszy wie ktos cos ???
odnawiam temat ... ktoś coś wie o pracy tam czy nie...