ludzie ale wam głupoty jedna i ta sama osoba pisze a wy naiwni w to wierzycie ,Mieszkam w Jaworniku i nic Tu na razie nie ma !!!!!!
Więc sobie nie róbcie nadziei
To prawda będzie nowy zakład w Jaworniku - prace znajdzie 400-500 osób .I faktycznie będzie to produkcja Solarów .I tak sobie myślę skoro to produkcja to
- 2 lub 3 zmiany
- pseudo kierownictwo
-wyzysk
- czy zarobki na poziomie 1100-1300 na rękę
Takie realia ,ale i tak znajdzie się na taki układ wielu desperatów szukających jakiejkolwiek pracy
[quote=gość: Na_100%] To prawda będzie nowy zakład w Jaworniku - prace znajdzie 400-500 osób .I faktycznie będzie to produkcja Solarów .I tak sobie myślę skoro to produkcja to
- 2 lub 3 zmiany
- pseudo kierownictwo
-wyzysk
Takie realia ,ale i tak znajdzie się na taki układ wielu desperatów szukających jakiejkolwiek pracy [/quote]
a niestety u Nas jest wiele desperatów szukajacych pracy[Ja też
]
[quote=gość: mon] czy ktoś odpowie na pytanie gdzie można złożyc CV i od kiedy ?????? [/quote]
No wiesz , myśl logicznie , facet dopiero co przejął tereny ,zanim się tam "rozłoży to pewnie będzie maj-czerwiec
Słyszał ktoś jakieś informacje na temat nowych miejsc pracy w Jaworniku w miejscu byłej fabryki papierosów (BATA) ?
no nic nie słyszałam... <;)>
przecież robota to głupota:)
Picie to jest zycie:)
od lutego maja przyjmować
kogo i gdzie się zgłaszać
A co sprzedali że mają przyjmować i komu to sprzedali?
co to za praca w tym Jaworniku będzie?
podobno na wiosnę mają przyjmować
A co to za firma kto ma przyjmować
gdzie można złożyc cv ??? i czy kobiety tez tam przyjmuja? słyszalam że mają tam być solary
Ja też słyszałam że mają jakieś solary produkować a po jaworniku mówią że przyjmą aż do tysiąca osób
czy ktoś wie kiedy można złożyc CV i gdzie ????
ludzie ale wam głupoty jedna i ta sama osoba pisze a wy naiwni w to wierzycie ,Mieszkam w Jaworniku i nic Tu na razie nie ma !!!!!!
Więc sobie nie róbcie nadziei
Nadzieje trzeba mieć zawsze,wcześniej czy później coś tam powstanie:).
To prawda będzie nowy zakład w Jaworniku - prace znajdzie 400-500 osób .I faktycznie będzie to produkcja Solarów .I tak sobie myślę skoro to produkcja to
- 2 lub 3 zmiany
- pseudo kierownictwo
-wyzysk
Takie realia ,ale i tak znajdzie się na taki układ wielu desperatów szukających jakiejkolwiek pracy
a wiadomo gdzie można bedzie składać CV i od kiedy będzie to prosperowało?
[quote=gość: Na_100%] To prawda będzie nowy zakład w Jaworniku - prace znajdzie 400-500 osób .I faktycznie będzie to produkcja Solarów .I tak sobie myślę skoro to produkcja to
- 2 lub 3 zmiany
- pseudo kierownictwo
-wyzysk
Takie realia ,ale i tak znajdzie się na taki układ wielu desperatów szukających jakiejkolwiek pracy [/quote]
a niestety u Nas jest wiele desperatów szukajacych pracy[Ja też
]
czy ktoś odpowie na pytanie gdzie można złożyc CV i od kiedy ??????
[quote=gość: mon] czy ktoś odpowie na pytanie gdzie można złożyc CV i od kiedy ?????? [/quote]
No wiesz , myśl logicznie , facet dopiero co przejął tereny ,zanim się tam "rozłoży to pewnie będzie maj-czerwiec
ok dzięki :)
nie słuchaj głupot już podobno podania składają sam sie wybieram w następnym tygodniu
tak? a gdzie/do kogo można składać podania?
czy ktoś ma konkretne wiadomości na temat pracywJaworniku
żdnych cv nie przyjmują jeszcze wiem bo byłam i rozmawiałam