Bywam w Rondzie i muszę przyzac że jest tam
bardzo fajnie i naprawdę można się wybawić :) Tak że polecam wszystkim zainteresowanym
ten club :) Pozdrawiam
[quote=gość: bafi] czy ktoś wie gdzie można zgłaszać albo dzwonić żeby łaskawie ktoś przyjechał i drogę odmiótł ... [/quote]
trzeba ustawić do pionu ludzi, którzy za odśnieżanie i posypywanie biorą pieniądze. skoro nie wykonują swojej pracy, to za rok powinno się te firmy wykluczyć z przetargów !!!
[quote=adzygmunt] Czy w Dobczycach kozy kują? [/quote]
Przyjedz capa zakują z czystą przyjemnością.
Bywam w Rondzie i muszę przyzac że jest tam
bardzo fajnie i naprawdę można się wybawić :) Tak że polecam wszystkim zainteresowanym
ten club :) Pozdrawiam
czy ktoś wie gdzie można zgłaszać albo dzwonić żeby łaskawie ktoś przyjechał i drogę odmiótł ...
[quote=gość: bafi] czy ktoś wie gdzie można zgłaszać albo dzwonić żeby łaskawie ktoś przyjechał i drogę odmiótł ... [/quote]
trzeba ustawić do pionu ludzi, którzy za odśnieżanie i posypywanie biorą pieniądze. skoro nie wykonują swojej pracy, to za rok powinno się te firmy wykluczyć z przetargów !!!
http://miasto-info.pl/myslenice/4295,spadl-pierwszy-snieg-zobacz-kto-odsnieza-drogi-w-twojej-miejscowosci.html
jestem bardzo wdzięczna za informację może wreszcie się ruszą bo ja na pewno ich pospieszę ...chamstwo ....
rynek ,macie super odsnieżony ale reszta to totalna porażka
tak czytam i śmiać mi się chce... Myśleniczanie to chyba zazdroszczą Wam Burmistrza ;)
[quote=Goja_k] tak czytam i śmiać mi się chce... Myśleniczanie to chyba zazdroszczą Wam Burmistrza ;) [/quote]
może Nam powinni zazdrościć?:))
no bo taki pikny ze hej......
słyszał ktos o pracy w dobczycach na stanowisko kelner lub sprzedawca lub fryzier
do jana ponoć są przyjęcia
idz do pośredniaka
Szukam małego mieszkania do wynajecia w Dobczycach Prosze o informacje
Czy ktoś wie co się dzieje z tzw barem Zbój koło zamku ?
a co by się miało dziać ..?
czy są tam jeszcze organizowane jakieś imprezy ...
Tego to nie wiem al4e pojedz zobacz i daj tu nam znać?
Słyszałem, że Dobczyce z roku na rok coraz mniej zielone. Czy to może za sprawą wzrostu pogłowia kóz??
no na pewno jak tam są takie kozy jak tex...he he he
Czy ktoś wie co szykuja na Jałowcowej Górze, bo widze oferty pracy? Coś sie tam zmieniło?
powieccie czy to prawda ze szkola na gorskiej idzie do likwidacji przenosza ja na dol jaja
Tak to prawda
czy w Dobczycach można zwiedzać tamę >>?? czy da się jakoś dostać do środka ??
Do środka tamy nie można. Zabetonowane "na amen"!
w dobczycach jest duzo lepiej niz w myslenicach