Forum » Okolice

Zmiana proboszcza w parafii Krzczonów

• 27 cze 2016

niestety odrzucam twoja prośbę.... bez urazy Jeżeli Wy piszecie takie teksty to chyba ja też mogę. Jeśli nie odopwiada Ci to co piszę zamknij oczy...idź dalej...pozdrawiam(anonim515)

28 88 Cytuj
  • 27 cze 2016
    glos napisał/a:

narazie nie w porządku jestesTY(azamatbagatow16) bo jesli mowiszs o oczernianiu to wlasnie to robisz skoro 90% zna ta firmę to po co wyciagasz to na forum. nie uważam sie za inteligenta za to
    Twoja inteligencja tu przoduje łapiąc sie literówek. niechce wchodzic z Toba w potyczki slowne bo jest to ponizej mojej godności. Ego masz wysokie. Fanclub sobie załóż.

I do jjj2

To jak,tacy ludzie,ktorzy kreca waly na prawo i lewo maja prawo zarzucac cos drugiemu,ze niby jest nie w porzadku???? Do kosciola chodza i rozaniec przez cala msze trzyma a poza kosciolem co????
    A czemu to na forum wyciagam?A dlatego, ze kazdy z nich co zarzuca cos ksiedzu J.nie jest bez winy-HALO!
    Przypominam jak banda chamow(Piasc,Zaj.itp.)kilka lat temu prowadzila kampanie wyborcza na rzecz obecnego wojta,niszczac i oczerniajac wtedy urzedujacego Pana Z. i bylo dokladnie tak samo jak wczoraj,jakies smieszne pisma,zarzuty,bezpodstawne oszczerstwa i to co najsmieszniejsze,ta nieumiejetnosc wyslawiania sie. I teraz powtorka i znowu ci sami? Kim oni to cholery sa i kto ich upowaznil do tego?
    Mdlosci dostaje i bialej goraczki jak na nich patrze i o nich slucham.
    Ale kazdy z nich wczesniej czy pozniej dostanie to co im sie nalezy
    .

113 48 Cytuj
  • 27 cze 2016
    anonim515 napisał/a:

Dlaczego tak cholernie śmieszy mnie ta postawa? Nie wiem czy zakupiliście okulary czy soczewki, ale dziwi mnie to że nagle wszyscy widzą to, że parafia jest skłócona.. ONA ZAWSZE TAKA BYŁA. Tylko jak widać ludzie z większym gardłem jak i większym ego mają teraz ból tylnej części ciała.

Pieknie powiedziane+

97 37 Cytuj
  • 27 cze 2016

Już pisałem jeśli chcesz obrażać wymienionych wcześniej to załóż nowy temat. Do jednego z Toba jestem zgodny, każdy (bez wyjątku) ma jakiś brud za paznokciami, jeden więcej inny mniej. Ale są osoby od których wymaga się dużo więcej, np. ksiądz, policjant lub polityk itd. i szczególnie takim ludziom należy patrzeć na ręce. Według Ciebie do jakiego stopnia może posunąć się np. duchowny? Gdzie jest ta granica kiedy należy zwrócić uwagę? Czy może w ogóle mogą robić WSZYSTKO gdyż są ponad prawem, mają święcenia, są wykształceni, inteligentni. Jak skomentujesz zawieszenie przez dyrektora księdza w nauczaniu katechezy?

50 101 Cytuj
  • 27 cze 2016
    azamatbagatow16 napisał/a:

I do jjj2

To jak,tacy ludzie,ktorzy kreca waly na prawo i lewo maja prawo zarzucac cos drugiemu,ze niby jest nie w porzadku???? Do kosciola chodza i rozaniec przez cala msze trzyma a poza kosciolem co????
    A czemu to na forum wyciagam?A dlatego, ze kazdy z nich co zarzuca cos ksiedzu J.nie jest bez winy-HALO!
    Przypominam jak banda chamow(Piasc,Zaj.itp.)kilka lat temu prowadzila kampanie wyborcza na rzecz obecnego wojta,niszczac i oczerniajac wtedy urzedujacego Pana Z. i bylo dokladnie tak samo jak wczoraj,jakies smieszne pisma,zarzuty,bezpodstawne oszczerstwa i to co najsmieszniejsze,ta nieumiejetnosc wyslawiania sie. I teraz powtorka i znowu ci sami? Kim oni to cholery sa i kto ich upowaznil do tego?
    .

ale czy zarzucając coś ks. kłamią ?bo nie rozumiem nie mieszaj polityki z kościołem nie umijętność wysławiania się? moze poprostu ty nie mozesz pojac ich slow , odnoszac sie do pisma niewiem czy czytales, ale ja tam nic smiesznego niewidzialem, swtierdzam ze chyba masz osobiste zale do panow P i Z. nie zycz drugiemu co Tobie nie mile.,,,,

32 97 Cytuj
  • 27 cze 2016

To nie Kazachstan.

24 89 Cytuj
  • 27 cze 2016

I do jjj2

.

odnoszac sie do twojej wypowiedzi czy ktorys z tych panow powiedzial ze jest bez winy? nie musisz wyzywać kogoś od chamów bo to tylko świadczy o Twoim wychowani. tak samo jak Ty tutaj jest wolnośc wypowiedzi więc chyba nikt nie musial ich upoważniać.

33 91 Cytuj
  • 27 cze 2016

Polityki z kosciolem?????Ty,a to co oni zaprezentowali soba wczoraj,to byl kosciol???
    Faktycznie,nie moge pojac ich slow,kazde jest tak gleboko przemyslne i z taka refleksja wypowiedziane ze tylko naprawde wielkie umysly moga to pojac i ogarnac:))))
    Odnosnie pisma;np.''chdzi bez czapki,nie przedstawil szafarzy'' :)))))) POWIESIC GO!!!
    Wnioskujac po tym,wiem juz co soba reprezentujesz
    Prosba,jesli nie rozumiesz o co chodzi,to nie zawracaj....
    Widze ze tak troche nieudolnie probujesz ich bronic...(jeden z nich,czy cie wynajeli?)
    RADA nie osmieszaj sie!

103 47 Cytuj
  • 27 cze 2016

Polityki z kosciolem?????Ty,a to co oni zaprezentowali soba wczoraj,to byl kosciol???
    Faktycznie,nie moge pojac ich slow,kazde jest tak gleboko przemyslne i z taka refleksja wypowiedziane ze tylko naprawde wielkie umysly moga to pojac i ogarnac:))))
    Odnosnie pisma;np.''chdzi bez czapki,nie przedstawil szafarzy'' :)))))) POWIESIC GO!!!
    Wnioskujac po tym,wiem juz co soba reprezentujesz
    Prosba,jesli nie rozumiesz o co chodzi,to nie zawracaj....
    Widze ze tak troche nieudolnie probujesz ich bronic...(jeden z nich,czy cie wynajeli?)
    RADA nie osmieszaj sie!

nie próbuje nikogo bronić , tak wynajęli mnie hehe nie źle płacą żal że wg coś takiego piszesz . nie rozumiem tylko o co tobie chodzi. czepiasz sie szczegółów może powiedz tutaj co dobrego zrobil ks.j przez rok urzedowania???? chyba tylko to że doprowadzil do takiej sytuacji. Rada rada ale są też ludzie ktorzy nie zgadzaja sie z ks.j więc skoncz juz z takimi podtekstami bo to dopiero jest smieszne. widocznie masz problem z logicznym rozumowaniem. Reprezentuje troszkę więcej niż Ty skoro tylko naskakujesz na każdego kto jest przeciw . dlaczego nie odniesiesz sie do pytania jjj2? o zawieszenie ks.proboszcza ? a może to grypa? dobrze że ludzie ktorzy wczoraj "bronili " ks. nie zapomnieli w jakim miejscu sie znajdują. w tym wypadku chyba obydwie strony poniosły emocje. 0:0

41 95 Cytuj
  • 27 cze 2016
    glos napisał/a:

nie próbuje nikogo bronić , tak wynajęli mnie hehe nie źle płacą żal że wg coś takiego piszesz . nie rozumiem tylko o co tobie chodzi. czepiasz sie szczegółów może powiedz tutaj co dobrego zrobil ks.j przez rok urzedowania. chyba tylko to że doprowadzil do takiej sytuacji. Rada rada ale są też ludzie ktorzy nie zgadzaja sie z ks.j więc skoncz juz z takimi podtekstami bo to dopiero jest smieszne. widocznie masz problem z logicznym rozumowaniem.

Wiec powtarzam po raz ostatni JAK NIE ROZUMIESZ o co chodzi to sie nie produkuj,to tyle.

97 37 Cytuj
  • 27 cze 2016

[cytat=azamatbagatow16]Wiec powtarzam po raz ostatni JAK NIE ROZUMIESZ o co chodzi to sie nie produkuj,to tyle.[/cytat

nie no temat rozumiem....tylko ciebie mi cięzko dlaczego nie odpowiesz na zadane Ci pytanie ?
    Reprezentuje troszkę więcej niż Ty skoro tylko naskakujesz na każdego kto jest przeciw . dlaczego nie odniesiesz sie do pytania jjj2? o zawieszenie ks.proboszcza ? a może to grypa? dobrze że ludzie ktorzy wczoraj "bronili " ks. nie zapomnieli w jakim miejscu sie znajdują. w tym wypadku chyba obydwie strony poniosły emocje.

37 90 Cytuj
  • 27 cze 2016

Dobry wieczór
    Trochę mam dzisiaj zaległości.
    Zauważyłem,że dość mocnym argumentem azamatbagatow16 jest ciągle przytaczanie słów z owego pisma - "nie chodzi w czapce i nie przedstawił szafarzy".Fakt,nie bardzo rozumiem o co z tym chodzi ale to jest tylko wyrwany z całości "zarzut"
    Dlaczego nie piszesz nic o pozostałych ?
    Jak kapłan może mówić do 16latki,że jest już w takim wieku,że spokojnie może współżyc ?
    Jak kapłan może mówić do młodzieży..."że podczas przyjmowanie Komunii, Pan Jezus wchodzi w Nas jak mężczyzna w kobietę,podczas aktu seksualnego"?
    Jak kaplan może mówić,że kobieta zgwałcona jest warta tyle co zmięta i zdeptana kartka papieru?

Nie piszecie nic o tym,a to są wszystko potwierdzone przez młodzież informację,które mialy miejsce w szkole i podczas spotkań do bierzmowania
    Dlaczego nie rozmawiamy o tym,tylko skaczemy sobie do gardeł ?

55 92 Cytuj
  • 27 cze 2016
    glos napisał/a:

no napewno nie reprezentuja ciebie więc nie może być zerowy. Za wieśniaka również sie nie uważam . oni są przez wielkie W Ty przez małe i wszystko jasne:)

O broń Boże!!!! Tacy ludzie???Reprezentują tylko i wyłącznie siebie samych więc poziom zero to wręcz komplement, ich sięga poniżej zadłużenia skarbu państwa. Żegnam Pana

87 43 Cytuj
  • 27 cze 2016

Bo część parafian nie wierzy młodzieży. Zaraz Ci odpiszą ze to plotki.

51 90 Cytuj
  • 27 cze 2016

Niewierny chyba poruszyłeś trochę niewygodny temat.

45 87 Cytuj
  • 27 cze 2016

Powiem za ks. Tischnerem ( jak napisał w "Filozofii po góralsku") - "Nie bede sie wiecej łodzywoł bo i ni ma do kogo" no hej!

88 38 Cytuj
  • 27 cze 2016
    niewierny napisał/a:

Dobry wieczór
    Trochę mam dzisiaj zaległości.
    Zauważyłem,że dość mocnym argumentem azamatbagatow16 jest ciągle przytaczanie słów z owego pisma - "nie chodzi w czapce i nie przedstawił szafarzy".Fakt,nie bardzo rozumiem o co z tym chodzi ale to jest tylko wyrwany z całości "zarzut"
    Dlaczego nie piszesz nic o pozostałych ?
    Jak kapłan może mówić do 16latki,że jest już w takim wieku,że spokojnie może współżyc ?
    Jak kapłan może mówić do młodzieży..."że podczas przyjmowanie Komunii, Pan Jezus wchodzi w Nas jak mężczyzna w kobietę,podczas aktu seksualnego"?
    Jak kaplan może mówić,że kobieta zgwałcona jest warta tyle co zmięta i zdeptana kartka papieru?

Nie piszecie nic o tym,a to są wszystko potwierdzone przez młodzież informację,które mialy miejsce w szkole i podczas spotkań do bierzmowania
    Dlaczego nie rozmawiamy o tym,tylko skaczemy sobie do gardeł ?

Dokładnie i to są problemy które trzeba tutaj omówić i znaleść wspólne rozwiązanie. Nad tym się zastanówmy i pomyślmy jak TO WSZYSTKO ROZWIĄZAĆ ... Popieram i też podpisuje się pod tymi pytaniami.

31 86 Cytuj
  • 27 cze 2016
    krissss napisał/a:

O broń Boże!!!! Tacy ludzie???Reprezentują tylko i wyłącznie siebie samych więc poziom zero to wręcz komplement, ich sięga poniżej zadłużenia skarbu państwa. Żegnam Pana

wg. Ciebie... może i reprezenutją tylko siebie ale wczoraj nie bali sie wyjsc i powiedziedziec co mysla .

34 86 Cytuj
  • 27 cze 2016
    Rafal19912 napisał/a:

Dokładnie i to są problemy które trzeba tutaj omówić i znaleść wspólne rozwiązanie. Nad tym się zastanówmy i pomyślmy jak TO WSZYSTKO ROZWIĄZAĆ ... Popieram i też podpisuje się pod tymi pytaniami.

ja rownież .... chyba że znowu ktoś stwierdzi ze jest to wyssane z palca...

38 85 Cytuj
  • 27 cze 2016

Głos, a ty pucuj dalej buty we wsi przez WLK W, córki, synowie, wnuczki, wnukowie tych wIELKICH zACNYCH idźcie spać bo już dawno po dobranocce. Spijcie dzieci spokojnie...

88 42 Cytuj
  • 27 cze 2016
    glos napisał/a:

wg. Ciebie... może i reprezenutją tylko siebie ale wczoraj nie bali sie wyjsc i powiedziedziec co mysla .

No i zaprezentowali się.......Ha ha ha ha ha - dobranoc

85 44 Cytuj
  • 27 cze 2016

Coś nikt nie chce odpowiadać na te "plotki"

43 89 Cytuj
  • 27 cze 2016

Widzę faktycznie że zamilkli po pytaniu niewiernego Ci co tak bardzo bronili księdza. ... to są fakty i tego nie zmienicie. Obrażanie tu ludzi którzy mieli odwagę wyjść i powiedzieć prawdę jest nie w porządku, a jeśli faktycznie masz coś do nich to się podpisz lub idź i powiedz im to w twarz, bądź mężczyzna a nie pajacem. ....

60 91 Cytuj
  • 27 cze 2016

Najwyraźniej musimy poczekać co przyniesie jutrzejszy dzień na znanym już w powiecie forum
    Zobaczymy jakie będą riposty.Miejmy nadzieję,że konkrety,a nie znów wyzwiska

40 78 Cytuj
  • 27 cze 2016

No racja krissss kończymy ten cyrk,bo z dziećmi nie ma sensu dyskutować

78 25 Cytuj

Odpowiedz