PROPAGANDA ? to była za kadencji ks. Janusza. A gdzie to zgłaszać ? Kurii? Przecież na policję już „zglosiliscie „ . Tacy katolicy w Krzczonowie . Idealnie do WAS pasuje: „modlą się pod figurą, a diabła maja za skórą”.
acha czyli tak jest obchodzone swieto bozego ciala ze skladki co msze są i ma isc na rozwoj kościoła a jak jest transmisja na zywo na jutupie to za nasze pieniondze na prad pudzie to wszystko jak tak wogole moze byc ja sie pytam coz za omylność!!
acha czyli tak jest obchodzone swieto bozego ciala ze skladki co msze są i ma isc na rozwoj kościoła a jak jest transmisja na zywo na jutupie to za nasze pieniondze na prad pudzie to wszystko jak tak wogole moze byc ja sie pytam coz za omylność!!
Mówiłem już kiedyś babce żeby sie nie wtykała w takie sprawy najwidoczniej parafie naszą stać i bardzo dobrze
Dobrze Pan/Pani prawi , podoba mi się takie podejście
I widzi Pan jak to jest wczoraj wieczorem płonął bar nieszczęście wielkie
Bardzo wielkie nieszczęście , i gdzie my to teraz będziemy na piwo chodzić na meczach naszej drużyny w Krzczonowa
ostatnio w Krzczonowie często pożary są ja nie wiem to chyba jakiś podpalacz grasuje
Nie wiem rzeczywiście będzie potrzebny teraz drugi bar
Dokładnie policja powinna się zająć tą sprawą bo może do tragedii dojść
Dobrze , że na górze baru nikt nie wynajmował mieszkania bo by tragedia była , a policja powinna schwytać tego chultaja bo on niebezpieczny
oj tak przydałby się ,albo mniej na tace księdzu rzucić i poskładać sie na odbudowę
Dokładnie aż szkoda gadać
Wie Pan co jakby ludzie nie rzucali na tace to była by to propaganda
jak to mniej ksiedzu rzucić na tace tak nie wolno
Piękna uroczystość dzisiaj była ale ja sie pytam dlaczego księdza J.Moskały nie było?
To propaganda jest
A po co? Przecież ks. Moskala nie obchodził jubileuszu? Zreszta on chyba tez żadnego księdza nie zapraszał , karma wraca.
To nie jest karma tylko Propaganda !!!
Nie ma żadnej karmy są fałszywi ludzie tylko
Dokładnie ks. Moskała był proboszczem i należy mu się szacunek
Powielam to zdanie każdy zasługuję na szacunek
Ludziom się we łbach przewraca
Przewraca sie bo lepiej jak ksiądz pieniądze bierze i nic nie robi to jest dobrze
To trzeba zgłosić tak nie może być
PROPAGANDA ? to była za kadencji ks. Janusza. A gdzie to zgłaszać ? Kurii? Przecież na policję już „zglosiliscie „ . Tacy katolicy w Krzczonowie . Idealnie do WAS pasuje: „modlą się pod figurą, a diabła maja za skórą”.
Jaka była propaganda za ks. Moskały ?
Mówiłem już kiedyś babce żeby sie nie wtykała w takie sprawy najwidoczniej parafie naszą stać i bardzo dobrze