Forum » Okolice

Wielkie i małe sprzatanie.

• 6 maj 2010

A ja myślałam, że studzienki już wyczyszczone. Nic będę Cierpliwa kiedyś się doczekam na polewaczkę.

• 20 maj 2010

ADZ studzienki same się oczyściły !! Myslę że niektórzy wezmą ci za złe twoje wcześniejsze słowa!!

• 21 maj 2010

Może jeszcze co do akcji wielkie i male sprzatanie -moze zrobilby pan porządek w ośrodku zdrowia bo strażacy mogą być pijani aleeeee.........

• 21 maj 2010

Ale.......

• 21 maj 2010

...ale pewnie chodzi o nową metode znieczulania w ośrodku, tzw zalewanie mordy ;)

• 21 maj 2010

[quote]Może jeszcze co do akcji wielkie i male sprzatanie -moze zrobilby pan porządek w ośrodku zdrowia bo strażacy mogą być pijani aleeeee.........[/quote]

czyli murzyn zrobił swoje - murzyn może odejść !!! tak ??? czas podziwu dla OSP już się kończy co??? powiem ci po chłopsku: skończony BUC jesteś !!!

• 22 maj 2010

Czas podziwu dla OSP NIGDY się nie skończy !!!Wieśniak coś nie zrozumialeś o czym mowa lub co gorsza nie chcesz zrozumieć.

• 23 maj 2010

ok. może przesadziłem, aleeeee po co mieszać w to OSP ???? nie można się posłużyć innym przykładem np bo architekci, dziennikarze, hydraulicy itp mogą być pijani aleeeee.......

• 24 maj 2010

No ale kto nie może być pijany ;]

• adzygmunt 10 cze 2010

Wieśniak, zawsze jest tak, że paru jak napisałeś b.... się znajdzie. Niestety to sa Ci sami co wyrywają znaki drogowe, smarują po murach sprayem tworząc "grafiti", tłuką butelki po piwie po nocnej randce samochodowej na parkingu.
    Nasz pederastajaca młodzież to potrafi.
    Nie wszyscy, całe szczęście. Dużo więcej jest wspaniałych młodych ludzi, pomagających powodzianom, czy w ogóle innym w tym i naszym braciom młodszym.
    Tylko dlaczego, to zło zawsze jak oliwa na jest wierzchu?

Odpowiedz