Okolica byłaby piękna gdyby...
Jechałem od strony Radziszowa do Myślenic.
Nierozważnie pojechałem na skróty przez Bęczarkę do Myślenic.
Z tej "podróży" nie pamiętam piękna okolicy tylko trwogę o podwozie.
Tak było dwa lata temu. Czy teraz tam się coś zmieniło?
Bęczarka byłaby najpiękniejsza, gdyby tam nie było żadnych dróg, chodników, rozjechanych plaskatych kotów, i szczekających psów. Sama zieleń i krajobraz to jest to!!! :O
Pani Radna nie mogła załatwić asfaltu, bo jest on na drodze powiatowej, a ona jest radną gminą. Asfalt powstał dzięki radnemu powiatowemu z Głogoczowa Robertowi Murzynowi, który jego powstanie zapowiedział na zebraniu wiejskim w Bęczarce na początku roku. Radny zapowiedział, że inwestycja będzie kontynuowana w następnych latach.
HM CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ ,ŻĘ TO PIĘKNA OKOLICA ........I NIE TYLKO:)
Okolica byłaby piękna gdyby...
Jechałem od strony Radziszowa do Myślenic.
Nierozważnie pojechałem na skróty przez Bęczarkę do Myślenic.
Z tej "podróży" nie pamiętam piękna okolicy tylko trwogę o podwozie.
Tak było dwa lata temu. Czy teraz tam się coś zmieniło?
raczej nie :)
mam przyjemność często tamtędy jechać i są tam miejscami ładne widoki ale o podwozie się trzeba bać ;P
e tam wszedzie drogi są do kitu :P
w bysinie jest masakra dzisiaj tamtedy jechalem
Bęczarka naprawdę jest prześliczna, gdyby nie ta jezdnia i brak chodników...
Bęczarka byłaby najpiękniejsza, gdyby tam nie było żadnych dróg, chodników, rozjechanych plaskatych kotów, i szczekających psów. Sama zieleń i krajobraz to jest to!!! :O
hm powiem tak powiedz mi gdzie tu w okolicy sa fatastyczne albo dobre drogi???
a co do zwirzat na drogach to są wszędzie ...:)pozdrawaim
Jaka szkoda :(
e tam szkoda to umierać
WESOŁEGO ALLELUJA WSZYASTKIM:PPP
MAM NADZIEJ ŻE BĘDZIE NOWY RADNY W BĘCZARCE BO PANI SZAFRANIEJ TO TOTALNA PORAŻKA DLA NASZEJ WIOSKI
Jest nowa nawierzchnia pozytw
nie duzo braklo i moja audica na jednym zakrecie nie dala by rady ::p ale asfalcik fajny szkoda ze taki krotki ;D
HELO NIKT NIC NIE PISZE????
no witam:)
widze że aswalt w Bęczarce zrobiony bo się wybory zbliżają samorządowe to radna cos pokazała żę robi pani szafrańcowa hahahahahhah
ASFALT się pisze dzieweczko kochana.
napewno to nie zasługa radnej
hm już myślałam ,że jej :PPPPP
aha jescze jedno szkoda że nikt nie startuje z Bęczarki na Radną bo ta Szafraniec to totalna Porażkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wieśniak co Ty chcesz? W Bęczarce jest twardy "aswald". W Osieczanach jest miękki asfalt i zobacz jak na tym upale się topi!
Boisko z prawdziwego zdarzenia by się u nas przydało! Może ktoś coś wie na ten temat???
Pani Radna nie mogła załatwić asfaltu, bo jest on na drodze powiatowej, a ona jest radną gminą. Asfalt powstał dzięki radnemu powiatowemu z Głogoczowa Robertowi Murzynowi, który jego powstanie zapowiedział na zebraniu wiejskim w Bęczarce na początku roku. Radny zapowiedział, że inwestycja będzie kontynuowana w następnych latach.
HM JA MAM TYLKO JEDNO PYTANIE ZA CO BIERZE PIENIĄDZE PANI RADNA.?
JEŻELI NIC NIE ROBI W BĘCZARCE!!!!!!!!!!!