nic się nie ruszyło i pewnie nic nie ruszy z tego co słyszałem, zakaz kąpieli pływają motorówki i pilnują oraz policja jeździ, a ten statek też widziałem jacyś goście w garniakach ... takim wolno ....
Mam pytanie? Czy naprawdę dzieci ze Stojowic zostały przydzielone do podstawówki w Brzączowicach? I w jakim wieku muszę obowiązkowo zapisać synka do zerówki? Nie jestem na bieżąco z przepisami...
z Kunic podobno...
w czwartek z mostu w brzączowicach widziałem statek chyba jakiś wycieczkowy pływał po zalewie coś się ruszyło w temacie zagospodarowania?
nic się nie ruszyło i pewnie nic nie ruszy z tego co słyszałem, zakaz kąpieli pływają motorówki i pilnują oraz policja jeździ, a ten statek też widziałem jacyś goście w garniakach ... takim wolno ....
Ludzie z Brzączowic powinni wylać wodę z zalewu!
Będzie cicho, spokojnie, sucho i bez komarów!
albo wypić :) podobno jest zajebista skocznia na plaży w brzączowicach ???
nie ma i nie bedzie karwasz w twarz !!!!
Mam pytanie? Czy naprawdę dzieci ze Stojowic zostały przydzielone do podstawówki w Brzączowicach? I w jakim wieku muszę obowiązkowo zapisać synka do zerówki? Nie jestem na bieżąco z przepisami...
Witam. Poszukuję zdjęć Brzączowic przed powstaniem zalewu. Odkupię lub poproszę o możliwość zrobienia skanu. 662079073. Dzięki za pomoc.
Co to za moda randek / posiadówek / ściśle tajnego palenia papierosów na przystanku ?
Dziś nad Brzączowicami krążyły dwa samoloty. Wyglądały na wojskowe. Jakieś info?
nad Sieprawiem krążyły pół dnia tam i powrotem
nad Borzętą też