najbardziej czadowe w Łękach w sklepie są sprzedawczynie One poprostu wyglądem straszą, ruszają się jak muchy w smole, są wyjątkowe nieuprzejme- co owocuje w sklepie brakiem kolejek!!!!ZA TO W BISTRO JEST WIELE ATRAKCJI BILARD PLAZMA ROMANTYCZNE CHWILE PRZY KOMINKU
Do mieszkanki:) w 100% zgadzam się z tobą już wcześniej był podobny wpis na ten temat lecz ktoś go usuną :( Te panie zachowują się tak jak by pracowały za karę w tym sklepie:.
Krasnalu ogrodowy Ty jesteś poprostu poj.... wróć do przedszkola bo mój pięcioletni syn by lepiej namalował od ciebie!Lecz sie na nogi bo na głowe już za póżno!
W każdym temacie chyba większosć zauważyła że rowerek może tylko nawiązać rozmowę z krasnalem ogrodowym wiec morał tego jest taki albo to jest jedna osoba pod dwoma nickami albo dwóch takich co się bardzo ''lubią,, i szukają tolerancji!
Jeśli rozmowa jest na poziomie to nie powinno to nikomu przeszkadzać. A więc morał jest tego taki że kiki pisze tu dla draki.
Marcin mówi że on jest tolerancyjny i nad wszystko ceni sobie swoich czarnych przyjaciół.
byłem w lokalu w centrum łęk , to poprostu skandal!!! Strażacy czy wy niewidzicie tego syfu, przecież to najgorszy rodzaj speluny . Te drobniaki wam nie są konieczne. A moze by tak zajęcia dla dzieci, spotkania z ludzimi kultury itp...
Drogi F.J. muszę Cię zasmucić w łękach nie ma straży :( ale za to jest sołtys! masz rację ten lokal powinien się nazywać sodoma i komora nic dodać nic ująć:(
Krasnalu muszę Cię wyprowadzić z błędu. Jako że znam się trochę na bryłach, to zauważam błąd na Twojej mapie. Mianowicie replika wieży nie leży w Łękach, tylko jak wynika z mapy w Trzemeśni, co gorsza nie jest to wieża tylko piramida(niestety nie wiadomo czego)
czy to prawda?
podobno w Łękach jest także piramida Cheopsa i superowa knajpa!
A tak właściwie, to jakie są atrakcje w Łękach?
Podobno jest jakies bistro przy drodze.
i właśnie to uśpiło Twoją czujność (odsyłam do złotych myśli Marcina)! Wcale nie jest dobrze, jest coraz gorzej!
Tak w ogóle, to ponoć w Łękach porwało most, prawda to?
Wiem, że nie jest dobrze. Powiem więcej - jest bardzo źle!
Co do mostu, to nie wiem, bo nie jestem z Łęk
O moście znam kilka faktów, po powodzi stwierdzono mocne nadszarpniecia konstrukcji nośnej i na czas nie określony zamkniętą.
Jeśli juz tak nawiązujemy do bezsenności to Marin od dziecka miewał kłopoty ze snami. Na podstawie jego snów nakrecono serie- koszmar z ulicy wiązów
bliznę to ma po wybuchu (a raczej erupcji) granatu ręcznego! Z rany wypłynęła podobno krew i woda!
Ja proszę, żebyście nie robili offtopu. Gadamy tutaj o Łękach! Przywrócę więc wszystko na właściwe tory:
czy można tam zagrać w bilard?
Bardziej mnie ciekawi czy w łękach jest oddział prowidentu- słyszał ktos może?
W Łękach przechowywane są tablice z góry Synaj! Info sprawdzone!
Nie ma żadnych określonych granic debilizmu. To tak jak z wodą, stale jest mokra.
Albo inaczej, nie można utopić się "na pół".
W Łękach od niedawna mają salon fryzjerski:D Chyba tylko to jest tam atrakcją:D I to na dodatek niezbyt dobrą:D
najbardziej czadowe w Łękach w sklepie są sprzedawczynie One poprostu wyglądem straszą, ruszają się jak muchy w smole, są wyjątkowe nieuprzejme- co owocuje w sklepie brakiem kolejek!!!!ZA TO W BISTRO JEST WIELE ATRAKCJI BILARD PLAZMA ROMANTYCZNE CHWILE PRZY KOMINKU
Do mieszkanki:) w 100% zgadzam się z tobą już wcześniej był podobny wpis na ten temat lecz ktoś go usuną :( Te panie zachowują się tak jak by pracowały za karę w tym sklepie:.
nareszcie ktoś mądry usunął te bezzsensowne wpisy ROWERKA I KRASNALA OGRODOWEGO
Jakim prawem została usunięta moja wypowiedz? Co w niej było nie tak?
Dzisiaj chciałbym zaprezentować Łęki tym, którzy nigdy nie mieli okazji oglądać tego cudownego miejsca. Oto mapa i legenda:
http://img339.imageshack.us/img339/4601/19483101.jpg - mapa
http://img691.imageshack.us/img691/6413/legendac.jpg - legenda
ale zadupie
Krasnalu ogrodowy Ty jesteś poprostu poj.... wróć do przedszkola bo mój pięcioletni syn by lepiej namalował od ciebie!Lecz sie na nogi bo na głowe już za póżno!
Wyborna mapka, idealne odwzorowanie.
ja13 nie obrażaj innych użtykowników bo dostaniesz bana.
W każdym temacie chyba większosć zauważyła że rowerek może tylko nawiązać rozmowę z krasnalem ogrodowym wiec morał tego jest taki albo to jest jedna osoba pod dwoma nickami albo dwóch takich co się bardzo ''lubią,, i szukają tolerancji!
Jeśli rozmowa jest na poziomie to nie powinno to nikomu przeszkadzać. A więc morał jest tego taki że kiki pisze tu dla draki.
Marcin mówi że on jest tolerancyjny i nad wszystko ceni sobie swoich czarnych przyjaciół.
byłem w lokalu w centrum łęk , to poprostu skandal!!! Strażacy czy wy niewidzicie tego syfu, przecież to najgorszy rodzaj speluny . Te drobniaki wam nie są konieczne. A moze by tak zajęcia dla dzieci, spotkania z ludzimi kultury itp...
Drogi F.J. muszę Cię zasmucić w łękach nie ma straży :( ale za to jest sołtys! masz rację ten lokal powinien się nazywać sodoma i komora nic dodać nic ująć:(
To nie jest bistro?
Krasnalu muszę Cię wyprowadzić z błędu. Jako że znam się trochę na bryłach, to zauważam błąd na Twojej mapie. Mianowicie replika wieży nie leży w Łękach, tylko jak wynika z mapy w Trzemeśni, co gorsza nie jest to wieża tylko piramida(niestety nie wiadomo czego)