Forum » Praca

Nowa Fabryka Polplastu - nowe miejsca pracy i opinie o firmie

• 14 paź 2011

jestem zdesperowana z dnia na dzień zwolnili mnie z pracy, redukcja etatów i pilnie szukam pracy napiszcie proszę czy są jakieś przyjęcia u was bardzo mi zależy mam rachunki do zapłaty i rodzinę na utrzymaniu i podejmę każdą pracę !!!!!

2 Cytuj
  • 14 paź 2011

generalnie nieźle z pracą jest w niepołomicach - jak by kilka osób dojeżdżało z myslenic to już by by się opłacało, bo jednej osobie to sie nie opłaca, również skawina oferuje niezłe możliwości.
    niestety w myślenicach nikt nie ma pojęcia jak ściągnąć inwestorów.

2 1 Cytuj
  • 17 paź 2011

Pracowałam kiedyś w tej firmie ,nabawiłam się tylko nerwicy .Źle wspominam tamte czasy .Znalazłam inną pracę ,pokazałam że jestem dobrym pracownikiem .Teraz mam szacunek Pracodawcy , uśmiech .Pieniądze większe ale tak naprawdę nawet chodzby były mniejsze to atmosfera dla mnie jest najważniejsza.Dla chcącego ......

6 1 Cytuj
  • 17 paź 2011

do inoros pracuje w polplasci chciląabym sie z niego wyerwac gdzie mozna skladac podania o prace szybko znalazlas

2 Cytuj
  • 17 paź 2011

GDZIE JEST TAK STRASZNIE W NIEPOŁOMICACH CZY W POLPLAŚCIE?

2 2 Cytuj
  • 19 paź 2011

Jak tam po integracji?

1 2 Cytuj
  • 19 paź 2011

TAK JAK I PRZED INTEGRACJĄ WRÓCIŁA SZARA RZECZYWISTOŚĆ! ,CHORE NORMY!

1 Cytuj
  • 19 paź 2011

co to za strajk był?? hehe

1 2 Cytuj
  • 19 paź 2011

co za strajk jaja sobie robisz?

2 Cytuj
  • 19 paź 2011

O takie cuś chyba chodzi.

http://13oddzial.bloog.pl/

2 1 Cytuj
  • 20 paź 2011

takie akcje to farsa.trzeba ustalić pewne zasady i tego się trzymać tylko jest mały problem nigdy tam jedności nie było i nie będzie bo jeden pod drugim tylko dołki kopie i kombinuje jak zaszkodzić a wszyscy to tylko dużo mówią po kątach a jak by przyszło odezwać się do konkretnej osoby to wszyscy głowy w piasek.

2 1 Cytuj
  • 20 paź 2011

baby jakie wy jesteście głupie jedna drugą przebija w normach czasem nawet rezygnując z przerwy bo normę trzeba zrobić albo nawet podnieść bo skoro poprzedniczka zrobiła tyle to ja muszę więcej ,to jest chore niedługo to będziecie w pampersach chodziły bo nie będzie czasu iść do wc !!!!! a potem beczycie że normy podnoszą same jesteście sobie winne!!!!!!

5 Cytuj
  • 20 paź 2011

kierownictwo się cieszy bo wydajność rośnie a z nią zyski problem jest dopiero wtedy jak przychodzi reklamacja bo czemu? bo dlaczego? a dlatego że przy takich normach nie ma czasu na oglądanie ani na zwracanie uwagi na ważne szczegóły!!!!!

4 Cytuj
  • 20 paź 2011

a system obliczania norm to jest dopiero śmieszny!!!!!pewna pani biega ze stoperem przygotuje sobie kilka części na stoliku i mierzy czas ich składania a gdzie czas poświęcony na sortowanie ich z kartonu przygotowanie stanowiska pracy, uzupełnianie papierów wszystko to przecież jest czasochłonne!!!!teraz straszna pani anie pamięta jak sama była zwykłym robolem jak my wszyscy!!!!!!

5 Cytuj
  • 20 paź 2011

color mylisz sie i to bardzo - to że to prywatna firma to nie znaczy że nie musi przestrzegać prawa pracy, nie oznacza też że nie można w niej wywalczyć podwyżek.
    nieśmiała- Ludzie się boją to normalne przy takim rynku pracy jaki mamy nie znaczy to jednak ze można pozwolić na takie traktowania (jak to opisuje chociażby wkużona) i nie tylko pracownicy tego zakładu powinni się zorganizować i upomnieć się o własną godność ale my także musimy im w tym pomóc (nie twierdzę przy tym że trzeba zrobić wszystko za nich)
    migotka25 - skrajną głupotą jest w pojedynkę "nawrzucać" dyrektorowi czy kierownictwu. Są o wiele bardziej skuteczne metody wyrażania swojego niezadowolenia.

2 Cytuj
  • 23 paź 2011

"MISIA" że się czepiają pierdoł to się zgodzę ,że ustalają chore normy to też prawda jednak tylko i wyłącznie przez waszą głupotę [skoro wolicie zamiast iść na przerwę to pracować a tym samym podnosić jedna drugiej normę]ale gnojenie o co ci chodzi? czasem się radzę zastanowić co się pisze!

2 Cytuj
  • 30 paź 2011

CO NOWEGO W POLPLASCIE

2 Cytuj
  • 31 paź 2011

w POLPLASCIE coraz gorzej nie dla szefostwa lecz dla roboli...maja ludzi za roboty albo za automaty a to przeciez tacy sami ludzie jak ONI tylko z nizszym wyksztalceniem choc nieraz przewyzszają ich inteligencją ci zwykli szarzy pracownicy-chodzi tam w szczególności o zwykłą ludzką życzliwośc podejście do pracownika po ludzku dużo możnaby pisac na ten temat ale to nie ma sensu...

7 Cytuj
  • 1 lis 2011

bedzie nowa hala...... po nowym roku.... fajnie

2 Cytuj
  • 2 lis 2011

to jednak firma nie jest taka biedna skoro ją stać na takie inwestycje!

2 Cytuj
  • 3 lis 2011

oj stac tylko pracownikom nic sie nie daje

2 1 Cytuj
  • 11 lis 2011

ciekawego ile firma polplastr da bony na swieta co to jest 500zł powinno byc wiecej jeszcze podatku wezna z tego dosc konktetne

1 2 Cytuj
  • 12 lis 2011

[quote=gość: pariiiii/] ciekawego ile firma polplastr da bony na swieta co to jest 500zł powinno byc wiecej jeszcze podatku wezna z tego dosc konktetne [/quote]

co to jest polplastr? produkuje plastry?
    nawet nie znasz nazwy firmy w której pracujesz? i do tego narzekasz na swojego pracodawcę jeszcze nic nie dostając i nic nie wiedząc, to już chyba jakiś kompletny żart...

1 Cytuj
  • 12 lis 2011

[quote=gość: ktośtam] gość: pariiiii/ napisał/a: ciekawego ile firma polplastr da bony na swieta co to jest 500zł powinno byc wiecej jeszcze podatku wezna z tego dosc konktetne

nawet nie znasz nazwy firmy w której pracujesz? i do tego narzekasz na swojego pracodawcę jeszcze nic nie dostając i nic nie wiedząc, to już chyba jakiś kompletny żart... [/quote]

Nie napinaj sie tak...Każdy zainteresowany wie o co chodzi....A co ma jeszcze dodać sp. z o.o.??

Swoją droga póki nie będzie konkurencji na rynku pracodawców dopóty takie garażowe manufakturki będą was w d...kopać ile wlezie i rzucać ochłapy w postaci bona za 500zł...

• 12 lis 2011

[quote=gość: Kontestator] gość: ktośtam napisał/a: gość: pariiiii/ napisał/a: ciekawego ile firma polplastr da bony na swieta co to jest 500zł powinno byc wiecej jeszcze podatku wezna z tego dosc konktetne

nawet nie znasz nazwy firmy w której pracujesz? i do tego narzekasz na swojego pracodawcę jeszcze nic nie dostając i nic nie wiedząc, to już chyba jakiś kompletny żart...

Nie napinaj sie tak...Każdy zainteresowany wie o co chodzi....A co ma jeszcze dodać sp. z o.o.??

Swoją droga póki nie będzie konkurencji na rynku pracodawców dopóty takie garażowe manufakturki będą was w d...kopać ile wlezie i rzucać ochłapy w postaci bona za 500zł... [/quote]

zastanów się co piszesz, 500 pln to ochłap? garażowa manufakturka? w jakim biznesie człowieku pracujesz, 5 tys. osób i dobrobyt? żal czytać takie opinie

1 Cytuj

Odpowiedz