[quote=gość: JA13] gość: uprzejmy napisał/a: w każdym razie nie ta ze śpiochem. Już następna.
A czy to jakaś tajemnica która to zmiana ma tego śpiocha? [/quote]
[quote=gość: obrońca uciśnionych] gość: JA13 napisał/a: gość: uprzejmy napisał/a: w każdym razie nie ta ze śpiochem. Już następna.
A czy to jakaś tajemnica która to zmiana ma tego śpiocha?
JA13. "Ciekawość pierwszy stopień do piekła" :( [/quote]
No masz racje :-)
JAK CZYTAM TE WSZYSTKIE BZDURY TO CHOLERA MNIE BIERZE!!!!!BREDNIE I TYLE !!! A JA WIEM CO PISZĘ BO PRACUJĘ TAM JUŻ PONAD 4 LATA!!!I JESTEM ZWYKŁYM PRACOWNIKIEM I NIE MA MOŻE KOKOSÓW ALE I NIE 700 ZŁ NA RĘKĘ JAK TO JAKIŚ GENIUSZ PISZE!!!NAJNIŻSZA KRAJOWA JEST NA RĘKĘ A DO TEGO PREMIA !!!!JAK CI SIĘ NIE CHCE PRACOWAĆ TO SIEDZ W DOMU ALE NIE PISZ PIERDÓŁ!!!!!!!
xyz155 premii nie masz wtedy jak sobie sam zawalisz coś i nie da się tego ukryć a jak cię boli to że "elity" jeżdżą do E... to się zatrudnij w tych elitach i też będziesz skoro taki mądry jesteś..
STARS napisał/a:na ile zmian tam działają ??system pracy w pol-plascie to czterobrygadówka,
i tak i nie zależy jaki dział i jako kto tam pracujesz jedni mają czterob. inni tylko ranka a jeszcze inni 3 zmiany w tyg.
Disturbdd napisał/a:
Ile zarabia tam przeciętny pracownik produkcji na rękę?
pytanie z serii pytań nie logicznych jest tyle zależności jak w każdej większej firmie że nie można powiedzieć ile zarabia "przeciętny" możesz zapytać ile zarabia "ten" jeden konkretny, ale i to nikt prawdy ci nie powie jedni "zarabiają miliony" a drudzy "pracują charytatywnie" dlatego takie pytania są w ogóle bez sensu....
w każdym razie nie ta ze śpiochem. Już następna.
[quote=gość: uprzejmy] w każdym razie nie ta ze śpiochem. Już następna. [/quote]
[quote=gość: JA13] gość: uprzejmy napisał/a: w każdym razie nie ta ze śpiochem. Już następna.
A czy to jakaś tajemnica która to zmiana ma tego śpiocha? [/quote]
JA13. "Ciekawość pierwszy stopień do piekła" :(
[quote=gość: obrońca uciśnionych] gość: JA13 napisał/a: gość: uprzejmy napisał/a: w każdym razie nie ta ze śpiochem. Już następna.
JA13. "Ciekawość pierwszy stopień do piekła" :( [/quote]
No masz racje :-)
jak tam drodzy koledzy i koleżanki???pozdro
[quote=gość: ktosktopracowalwpolpla] jak tam drodzy koledzy i koleżanki???pozdro [/quote]
A co cie to obchodzi?
A co cie to obchodzi? [/quote] jajco tyle ci to obchodzi a ja nie moge sie zapytac?
Niedługo integracja ! :)
Koleżanki i koledzy jak tam po integracji ?
Srak
:-)
kiedy bedzie mozna odbierac premie w bonach a czemu nie dadza kasy
pozdrowienia dla Piotrusia,Slawusia,Grzesia Marcinka i reszty.
no tak reszty bandy
JAK CZYTAM TE WSZYSTKIE BZDURY TO CHOLERA MNIE BIERZE!!!!!BREDNIE I TYLE !!! A JA WIEM CO PISZĘ BO PRACUJĘ TAM JUŻ PONAD 4 LATA!!!I JESTEM ZWYKŁYM PRACOWNIKIEM I NIE MA MOŻE KOKOSÓW ALE I NIE 700 ZŁ NA RĘKĘ JAK TO JAKIŚ GENIUSZ PISZE!!!NAJNIŻSZA KRAJOWA JEST NA RĘKĘ A DO TEGO PREMIA !!!!JAK CI SIĘ NIE CHCE PRACOWAĆ TO SIEDZ W DOMU ALE NIE PISZ PIERDÓŁ!!!!!!!
premie może i masz, ale kiedy jej nie masz to na pewni idzie na wyjazd do E... albo inne kokosy elity, a z ciebie się śmieją...
xyz155 premii nie masz wtedy jak sobie sam zawalisz coś i nie da się tego ukryć a jak cię boli to że "elity" jeżdżą do E... to się zatrudnij w tych elitach i też będziesz skoro taki mądry jesteś..
Jak sobie sam zawalę, czy jak zawali ktoś na mojej zmianie?
nie wazne kto zawali hii hii
Słyszałam, że są przyjęcia do polplastu. Czy to prawda ?
Tak to prawda:-)
Ile zarabia tam przeciętny pracownik produkcji na rękę?
na ile zmian tam działają ??
system pracy w pol-plascie to czterobrygadówka,
i tak i nie zależy jaki dział i jako kto tam pracujesz jedni mają czterob. inni tylko ranka a jeszcze inni 3 zmiany w tyg.
pytanie z serii pytań nie logicznych jest tyle zależności jak w każdej większej firmie że nie można powiedzieć ile zarabia "przeciętny" możesz zapytać ile zarabia "ten" jeden konkretny, ale i to nikt prawdy ci nie powie jedni "zarabiają miliony" a drudzy "pracują charytatywnie" dlatego takie pytania są w ogóle bez sensu....