to jest praca w cooperze. ale...zarobki nie są za wysokie i kase wyplacaja dwa miesiace do tylu(np. za czerwiec, pod koniec lipca )sprawdzasz czy uszczelki są podolewane i takie jak powinny byc i jestes za to odpowiedzialna. praca na 3 zmiany.
Co to znaczy "nie za wysokie"? Napisz po prostu ile. Co wszyscy tacy tajemniczy?
Często w ofertach nie są podawane wynagrodzenia. Pracodawcy powinni być zmuszeni w ofertach do podawania wynagrodzenia takiego jakie zaproponują, a nie teksty typu "wysokie zarobki"; "stała+premie". Potem człowiek jedzie, traci czas by dowiedzieć się, że obowiązków co nie miara, a pensja 1200zł brutto i umowa zlecenie. Miej tu motywacje to takiej pracy jak po dojazdach i rachunkach zaczyna brakować do dziesiątego. Ba, do dwudziestego tego samego miesiąca nie wystarczy.
nie wiem ILE dokladnie bo wiem to od kogoś, a nie jestem taka wścibska żeby się dopytywać ile ktoś bierze. a jeśli chodzi o umowe to tak - zlecenie. Ale po co ja to pisze jak zaraz itak mnie zminusują...strasznie wszyscy chcą wiedziec a potem pretensje.
w cooperze podobno zarobki mają świetne , ale dostać się tam nie jest łatwo , teraz ogólnie wszędzie dostać się to albo po znajomość albo praktykę w latach trzeba mieć .
Assassin a jakie to są te świetne zarobki w tym Cooperze? W ogóle według Ciebie, co to znaczy świetne zarobki? Jakiej wielkości to jest pensja, za pracę w jakich warunkach?
wybierz sobie kilka sklepów i popytaj, ja tak robiłam. Ogólnie to ludzie przyjmują bo maja pomoc praktycznie za darmo. Możesz iść np do Elemelka na rynku, albo do lisa, w upominku też chyba biorą praktykantów.
Malatesta napisał/a:Nie trudno, pytanie tylko co z tym zrobić ?ja Ci odpowiem:
Nie chcę Polski Tuska, Komorowskiego, Michnika, Kutza i Niesiołowskiego. Nie chcę Polski byłych komunistów udających liberałów takich jak Kalisz, Miller, Kwaśniewski, Siwiec, Senyszyn. Nie chcę również Polski gejowskiej, feministycznej, znarkotyzowanej i pijanej. Nie chce także Polski głupawej Dody, chamskiego Wojewódzkiego, zboczonego Biedronia, obleśnego Palikota i dziwadła Grodzkiego. Chcę Polski dumnej i wspaniałej. Polski spod Grunwaldu, Kłuszyna, Beresteczka i Wiednia, Polski hetmanów Zamoyskich, Żółkiewskich i Koniecpolskich. Polski Kazimierza Wielkiego i Stefana Batorego. Polski mądrej jak umysł Kopernika, Marii Skłodowskiej Curie czy Łukaszewicza, odkrywczej jak podróże Strzeleckiego i Domeyki, bohaterskiej jak życie Inki i rotmistrza Pileckiego.Przeciętny wyborca PO jest pracowity jak Tusk, wykształcony jak Bartoszewski uprzejmy jak Niesiołowski, obiektywny jak TVN24 i GW, prawdomówny jak Michnik i Kopacz , kulturalny jak Palikot, zorganizowany jak Pitera, przystojny jak Ćwiąkalski, skromny jak Wałęsa, kochliwy jak Sawicka - PO prostu nadczłowiek ! Mucha nie siada ( na dachu ).
ziomal1 napisał/a:
Realia są takie..Polak wstaje rano, włącza japońskie radyjko, zakłada amerykańskie spodnie, wietnamski podkoszulek i chińskie tenisówki, po czym z holenderskiej lodówki wyciąga niemieckie parówki. Zajadając siada przed koreańskim komputerem i w amerykańskim banku zleca internetowe zakupy lekarstw w Anglii(bo taniej), po czym wsiada do czeskiego samochodu i jedzie do francuskiego hipermarketu na zakupy.
Po zakupie hiszpańskich owoców,
belgijskiego sera i greckich ziemniaków wraca do domu.
Gotuje na rosyjskim gazie.
Na koniec siada na włoskiej wersalce i......
szuka pracy w polskojęzycznej gazecie - znowu nic nie ma !
Zastanawia się, dlaczego!
DLACZEGO Qrawa w Polsce nie ma pracy ... ?
Włącza TV i słyszy o kryzysie i naszej zielonej wyspie..
Zadaje sobie pytanie.
Dlaczego TRZY miliony ludzi uciekło z zielonej wyspy do ogarniętej kryzysem Europy.
O co tu chodzi..?..
Kto mi robi wodę z mózgu ?
[cytat=ZuzKa]to jest teraz euro market czy coś takiego sklep spożywczy
ZuzKa dobrze mówi to jest Euro market jak się jedzie od strony Myślenic to taki duży budynek po lewej stronie
tak źle, można wysyłać cv praktycznie wszędzie, ale małe jest prawdopodobieństwo, że ktoś zadzwoni. może tylu jest chętnych, że pracodawcy mogą przebierać.
to jest praca w cooperze. ale...zarobki nie są za wysokie i kase wyplacaja dwa miesiace do tylu(np. za czerwiec, pod koniec lipca )sprawdzasz czy uszczelki są podolewane i takie jak powinny byc i jestes za to odpowiedzialna. praca na 3 zmiany.
Dla zainteresowanych - Chiński market przenoszą do ukleiny na górę tam gdzie była "Gracja" , info wisi na drzwiach o przyjęciach do pracy :/
naprawdę nie ma konkretnej pracy w myślenicach ?
Nie. Dlatego pracuję w Krakowie, gdzie codziennie dojeżdżam.
Może ktoś wie czy jakaś firma w KrK poszukuje spawaczy na migomata??
jest praca w Legendario.. wie ktoś może czemu tak często tam szukają kelnerek?
Czy ktoś może wie coś więcej o pracy jako kontroler jakości SGP?
Co to znaczy "nie za wysokie"? Napisz po prostu ile. Co wszyscy tacy tajemniczy?
Często w ofertach nie są podawane wynagrodzenia. Pracodawcy powinni być zmuszeni w ofertach do podawania wynagrodzenia takiego jakie zaproponują, a nie teksty typu "wysokie zarobki"; "stała+premie". Potem człowiek jedzie, traci czas by dowiedzieć się, że obowiązków co nie miara, a pensja 1200zł brutto i umowa zlecenie. Miej tu motywacje to takiej pracy jak po dojazdach i rachunkach zaczyna brakować do dziesiątego. Ba, do dwudziestego tego samego miesiąca nie wystarczy.
nie wiem ILE dokladnie bo wiem to od kogoś, a nie jestem taka wścibska żeby się dopytywać ile ktoś bierze. a jeśli chodzi o umowe to tak - zlecenie. Ale po co ja to pisze jak zaraz itak mnie zminusują...strasznie wszyscy chcą wiedziec a potem pretensje.
w cooperze podobno zarobki mają świetne , ale dostać się tam nie jest łatwo , teraz ogólnie wszędzie dostać się to albo po znajomość albo praktykę w latach trzeba mieć .
Assassin a jakie to są te świetne zarobki w tym Cooperze? W ogóle według Ciebie, co to znaczy świetne zarobki? Jakiej wielkości to jest pensja, za pracę w jakich warunkach?
Jakie są warunki w tej pracy nie mam pojęcia ale mam znajomego co tam pracuje i zarabia 2300 zł a taką wypłatę to sam bym chciał mieć .
Tutaj ostatnio widziałem ofertę pracy w ochronie :
http://krakow-oferty-pracy.pl/przyjme-pracownikow-do-ochrony-na-terenie-krakowa-myslenic-skawiny-tel-509-061-284-dzwonic-w-godz-8-16-2/13067/
a orientuje się ktoś gdzie przyjmują na praktyke 4tygodniową uczniów z technikum? Byle nie sklep spożywczy :)
wybierz sobie kilka sklepów i popytaj, ja tak robiłam. Ogólnie to ludzie przyjmują bo maja pomoc praktycznie za darmo. Możesz iść np do Elemelka na rynku, albo do lisa, w upominku też chyba biorą praktykantów.
a orientuje się ktoś co można powiedzieć o pracy u Serafina w Osieczanach?Bo jestem 3 miesiące na bezrobociu a od niego ofert było ze 4
100 % poparcia dla Ciebie. Taka jest prawda !
w Osieczanach ?? a co to za zakład?
to jest teraz euro market czy coś takiego sklep spozywczy
[cytat=ZuzKa]to jest teraz euro market czy coś takiego sklep spożywczy
ZuzKa dobrze mówi to jest Euro market jak się jedzie od strony Myślenic to taki duży budynek po lewej stronie
Wie ktoś może coś o pracy w sklepie z odzieżą używaną, po naszemu - ciuchlandzie?
aż tak zle u nas z praca?
tak źle, można wysyłać cv praktycznie wszędzie, ale małe jest prawdopodobieństwo, że ktoś zadzwoni. może tylu jest chętnych, że pracodawcy mogą przebierać.
no 3 zmiany
kurdesz to najgorsze @@@ jakie jest jak o pracę chodzi,zapomnijcie!!!