To jest Bęczarka albo już nawet Krzyszkowice... Niech ktoś kumaty sie wypowie. A co do tej hali, to fakt. Coś tam powstało. Podbijam - wiecie co to będzie ?
witam! wiadomo, ze teraz ciezko o jakas normalna robote z jakas dalsza perspektywa - kryzys podobno... pytanie mam takie - szukam pracy na terenie myslenic i okolic, kierowca/kurier w hurtowni czy cos w tym stylu... w innym zawodzie nie ma szans bez jakiegokolwiek doswiadcznia a prawko sie ma ktorys rok... gdzie mozna sie "zahaczyc" na jakis okres czasu, miec robote i nie martwic sie, ze na zime znowu zwolnia ? oczywiscie mowie o kat. B, mam 22 lata, po technikum handlowym... bez znajomosci sie nic nie da a tez czlowiek nie bedzie jezdzil codziennie do tych samych miejsc i nudzil pytajac czy jest ta praca czy nie... gdzie zlozyc CV i liczyc na pozytywne jego rozpatrzenie ? jak juz pracowac do nie tydzien, czy miesiac tylko na podstawie jakiejs umowy o prace na czas okreslony, np. 3 lata a nie na zlecenie do jesienie a na zime ch...nia :(
Witam. Dosyć często jest oferta pracy ,,sprzedawca ,kasjer "Sklep Spożywczo-Przmysłowy Stanisław Serafin w Myślenicach , pracował tam ktoś ,może ktoś coś o tej pracy powiedzieć?? Z góry dziękuje za info.
Sama sobie odpowiedziałaś.Czy dobry pracodawca ciągle szuka pracowników przez ogłoszenia?
Zauważyłam jedno,od kilku lat w większości ogłoszeń PUP pojawiają sie te same podmioty.Czy przy takiej ilości ludzi bez pracy tak trudno znaleźć pracownika na dłuższy czas?
U pana Serafina cały czas szukają do pracy od 15 lat w kółko to samo. Nie rozumiem jak Urząd Pracy dopuszcza do takich nadużyć wśród pracodawców......... Co za chore przepisy i podejście! Sprawa powinna wyglądać w ten sposób że przez PRZYNAJMNIEJ ROK pracodawca nie mógł pobierać pracowników z bezrobocia jak i również zgłaszać tam swojej oferty pracy.
Myślę , że na takie ogłoszenia należy uważać. Chałupnictwo pierwsza klasa. Oszuści i tyle. Dostajesz w odpowiedzi maila z opisem całego procesu zarabiania pieniędzy. Dane firmy to tylko nazwa i adres. Wpłać kaucję na konto a dostaniesz paczkę testową do złożenia. I do tego ogłoszenia o pracę w całej Polsce. Uważajcie. http://ogloszenia.miasto-info.pl/dam-prace/21667,montaz-produkcja-praca-stala-lub-dodatkowa.html
Dodam tylko, że firma posłguję się mailem załozonym na gmail'u. Nie reaguje na inne zapytanie tylko na to, że jestem zainteresowany.
Redakcja miasto-info również nie zareagowała na moja wiadomość, aby zweryfikować administratora tego ogłoszenia.
Dodam tylko, że firma posłguję się mailem załozonym na gmail'u. Nie reaguje na inne zapytanie tylko na to, że jestem zainteresowany.
Redakcja miasto-info również nie zareagowała na moja wiadomość, aby zweryfikować administratora tego ogłoszenia.
Euro sklep w Osieczanach to również działalność p.Serafina ze sklepu z Kazimierza Wielkiego 170. Tam też sortują ekspedientki ile fabryka dała. Nic dobrego i tyle.
Euro sklep w Osieczanach to również działalność p.Serafina ze sklepu z Kazimierza Wielkiego 170. Tam też sortują ekspedientki ile fabryka dała. Nic dobrego i tyle.
a jak Wam się widzi pomysł założenia własnego biznesu u nas? Konkretnie chodzi o salon fryzjerski. Czy konkurencja jest tak duża, że nie da rady? Myślę o salonie z górnej półki, coś eleganckiego, przyciągającego z daleka
Przeprowadź jakąś analizę SWOT, może coś wyłapiesz. Spróbować możesz, ale fryzjerów u nas trochę jest (sam nie korzystam, jako facet krótkowłosy). Poza tym nie wiem, czy u nas jest target na highendowy salon fryzjerski.
Uda się, jeżeli pochwalisz się jakimiś zachodnimi szkołami, pracą u zachodnich znanych stylistów. Taką renomę ma jeden stylista w Myślenicach i świetnie mu idzie. Na to ludzie lecą w ciemno.
Jakby Cię jeszcze interesowało to Skorut - firma z Wybickiego z Myślenic.
http://www.skorut-solar.pl/wspolpraca/oferty-pracy
http://www.inter-bud.pl/?pageId=27&id=82
ogólnie pyta
Czy ktoś słyszał o pracy dla kierowcy z kategorią B?
Tak kierowca rajdowy ;-)
Witam. Dosyć często jest oferta pracy ,,sprzedawca ,kasjer "Sklep Spożywczo-Przmysłowy Stanisław Serafin w Myślenicach , pracował tam ktoś ,może ktoś coś o tej pracy powiedzieć?? Z góry dziękuje za info.
Sama sobie odpowiedziałaś.Czy dobry pracodawca ciągle szuka pracowników przez ogłoszenia?
Zauważyłam jedno,od kilku lat w większości ogłoszeń PUP pojawiają sie te same podmioty.Czy przy takiej ilości ludzi bez pracy tak trudno znaleźć pracownika na dłuższy czas?
https://www.facebook.com/mrowka.myslenice/photos/pb.394351714053313.-2207520000.1424353707./395579657263852/?type=3&the
U pana Serafina cały czas szukają do pracy od 15 lat w kółko to samo. Nie rozumiem jak Urząd Pracy dopuszcza do takich nadużyć wśród pracodawców......... Co za chore przepisy i podejście! Sprawa powinna wyglądać w ten sposób że przez PRZYNAJMNIEJ ROK pracodawca nie mógł pobierać pracowników z bezrobocia jak i również zgłaszać tam swojej oferty pracy.
https://www.facebook.com/pages/Czarna-lista-pracodawc%C3%B3w-My%C5%9Blenice/1589454607956123?ref=ts&fref=ts
Myślę , że na takie ogłoszenia należy uważać. Chałupnictwo pierwsza klasa. Oszuści i tyle. Dostajesz w odpowiedzi maila z opisem całego procesu zarabiania pieniędzy. Dane firmy to tylko nazwa i adres. Wpłać kaucję na konto a dostaniesz paczkę testową do złożenia. I do tego ogłoszenia o pracę w całej Polsce. Uważajcie.
http://ogloszenia.miasto-info.pl/dam-prace/21667,montaz-produkcja-praca-stala-lub-dodatkowa.html
Zareagowała, a ogłoszenie zostało usunięte.
Bardzo się cieszę
w euro sklepie w osieczanach szukają ekspedientek
Niekoniecznie.......
Nie polecam, wyzysk za marne pieniądze!!!
Jak długo teraz oczekuje się na jakąś w miarę przyzwoitą ofertę pracy?
Jak długo się teraz oczekuje na jakąś w miarę przyzwoitą propozycję pracy?
Co znaczy czeka się? Czekasz, aż pracodawca sam cię znajdzie?
a jak Wam się widzi pomysł założenia własnego biznesu u nas? Konkretnie chodzi o salon fryzjerski. Czy konkurencja jest tak duża, że nie da rady? Myślę o salonie z górnej półki, coś eleganckiego, przyciągającego z daleka
Przeprowadź jakąś analizę SWOT, może coś wyłapiesz. Spróbować możesz, ale fryzjerów u nas trochę jest (sam nie korzystam, jako facet krótkowłosy). Poza tym nie wiem, czy u nas jest target na highendowy salon fryzjerski.
Uda się, jeżeli pochwalisz się jakimiś zachodnimi szkołami, pracą u zachodnich znanych stylistów. Taką renomę ma jeden stylista w Myślenicach i świetnie mu idzie. Na to ludzie lecą w ciemno.
gdzie szukac skutecznie prace??
Na pewno nie w myślenicach!