Bartek
obawiam sięże teraz przyjaciel Pcimiok Cię "przejmie" za nierozważny typ i tym samym promocję rozchwianych (moich) postaw moralnych. Będziesz miał wtedy przecykane jak ja...
Ja proponuję Pcimioka - za wszechstronną wiedzę z dziedziny nauk ścisłych i plantatorstwa oraz doskonałe maniery.
Jak popracuje nad arogancją (będzie panował nad nią), przestanie się lansować na "złego", to w tandemie z lekkim piórem ma zadatki na dobrego pismaka :o)
Ale podejrzewam, że moje uwagi odrzuci bo przecież jest... wytrwały :-D
ciekawy pomysl, ale w konkursie moga brac tylko osoby zarejestrowane. czekamy na typy - jesli bedzie ich dostateczna ilosc rozpoczniemy konkurs - rozwiazanie 1 kwietnia :) (na nominacje czekamy do 19 marca wiec sie spieszcie)
Szkoda ze pomysl gdzies zniweczal. Bo mozna bylo by wybrac kandydatow w kilku kategoriach. I nawet niezarejestrowanych tez. :) Bylo by sie czym pochwalic w Harbutowicach, Suwalkach czy w Kraju Kwitnacej Wisni :D
nic nie stoi na przeszkodzie, zeby reaktywowac konkurs. jesli zbierze sie 10 kandydatow zrobimy ankiete na stronie glownej. Jednak zglaszac moga tylko zarejestrowani uzytkownicy i tylko uzytkownikow zarejestrowanych.
Zechce ja tutaj zgłosić pokornie własną kandydatóre gdzie załorzono famklub i gdzie na dobry cel - poparcie dla samorzomdu i Panu Macieju. To czeba pamiętać dając na Pana Zdzicha głos gdzie o sobie ja piszę, rze jego skromność w białości jako lilija a miłość ku samorzomdowi jako czerowny róż w gorącą czerwień przybrana (ale bez kolc)!
pozdrawiam
Zdzichó
Hyba tó jeszcze za krutko jestem by wszystkie nicki zpamientać wieć zapisałem sobie kilka na kartce ...
Pomysł naprawdę fajny a ankieta bardzo ciekawa ...ja z niecierpliwością czekam tesz na ankiete pot tytułem kto powinien zostać Burmiszczem Myślenic.
Jako rze takiej ankiety jeszcze nie ma ,podaje kilku kandydatuw odnośnie tego konkórsó .
Dla mnie faworytem jest Zdzihó z Sówałk
chciałbym ruwniesz zgłosić
2 Cygnus
3 Vivaldi
oglaszam konkurs na najbardziej popularnego forumowicza :) zglaszajcie swoje typy, moze uda sie namowic redakcje zeby zrobila ankiete :)
ja proponuje cyrka - za wytrwalosc
Bartek
obawiam sięże teraz przyjaciel Pcimiok Cię "przejmie" za nierozważny typ i tym samym promocję rozchwianych (moich) postaw moralnych. Będziesz miał wtedy przecykane jak ja...
Ja proponuję Pcimioka - za wszechstronną wiedzę z dziedziny nauk ścisłych i plantatorstwa oraz doskonałe maniery.
cyrk to powinien dostać kilka nominacji w mniej "prestiżowych" plebiscytach :-D
Za wytrwałość? bartek, niekoniecznie "wytrwałość" jest cechą pozytywną :o) Ale jeśli już to... dwa plebiscyty moje...
cyrk - arogancja (negatyw)
cyrk - ciekawe pióro (pozytyw)
Jak popracuje nad arogancją (będzie panował nad nią), przestanie się lansować na "złego", to w tandemie z lekkim piórem ma zadatki na dobrego pismaka :o)
Ale podejrzewam, że moje uwagi odrzuci bo przecież jest... wytrwały :-D
Wiedziałem...
Boję się otworzyć lodówkę.
;)
Trzymaj żarcie na parapecie :P
haha widzisz cyrk tak latwo go nie zrzucisz ze swojego grzbietu. ale i tak zglaszam kandydature cyrka, bedzie ciekawiej przy wyborach :)
Cyrk
Bartek. Jak cyrk ma mnie z grzbietu zrzucić jak ja w lodówce siedzę?! :o)
cyrk. Jeszcze chwila a będziesz miał swój fanklub :o)
A ja proponuję siebue
ciekawy pomysl, ale w konkursie moga brac tylko osoby zarejestrowane. czekamy na typy - jesli bedzie ich dostateczna ilosc rozpoczniemy konkurs - rozwiazanie 1 kwietnia :) (na nominacje czekamy do 19 marca wiec sie spieszcie)
Biorąc pod uwagę liczbę postów to,nie licząc Redakcji,na przedzie jest chyba Bartek.
Cyrk :)
Szkoda ze pomysl gdzies zniweczal. Bo mozna bylo by wybrac kandydatow w kilku kategoriach. I nawet niezarejestrowanych tez. :) Bylo by sie czym pochwalic w Harbutowicach, Suwalkach czy w Kraju Kwitnacej Wisni :D
Szkoda ze pomysł gdzieś znikł. Ja dopiero teraz go odkryłam.
nic nie stoi na przeszkodzie, zeby reaktywowac konkurs. jesli zbierze sie 10 kandydatow zrobimy ankiete na stronie glownej. Jednak zglaszac moga tylko zarejestrowani uzytkownicy i tylko uzytkownikow zarejestrowanych.
Zapraszamy do zabawy, wszystko w waszych rekach
Podaje kandydatów:
1. Cyrk
2. Mysleniczanin007
3. Greta J.
4. Adzygmunt
5. Cygnus
6. Bartek
7. Justynajot
8. RB
9. Klamerka023
10. Obywatel
ja koniecznie zglaszam
1. zdzicha z suwalk
i
2. wuja jozefa
:)
[quote=bartek]ja koniecznie zglaszam
1. zdzicha z suwalk
i
2. wuja jozefa
:)[/quote]
Mało coś tych kandydatów musisz jeszcze 8 dozbierać.
przeciez wszystkich ma byc 10 :) a nie kazdy 10 ma podac
Zechce ja tutaj zgłosić pokornie własną kandydatóre gdzie załorzono famklub i gdzie na dobry cel - poparcie dla samorzomdu i Panu Macieju. To czeba pamiętać dając na Pana Zdzicha głos gdzie o sobie ja piszę, rze jego skromność w białości jako lilija a miłość ku samorzomdowi jako czerowny róż w gorącą czerwień przybrana (ale bez kolc)!
pozdrawiam
Zdzichó
W taki sposób to nigdy nie uzbieramy lepiej niech każdy podaje po 10 kandydatów i wtedy ci którzy będą się powtarzać to się dziesięciu wyłoni.
jak dla mnie Zdzichó już wygrywa :D
wuj Józef i jego pieczona sowa:)
To moje propozycje:
1. Cyrk
2. Mysleniczanin007
3. Greta J.
4. Adzygmunt
5. Bartek
6. Wuj Józef
7. nomad
8. pcimiok (jak sie zarejestruje)
9. Kaper
10. Cygnus
Hyba tó jeszcze za krutko jestem by wszystkie nicki zpamientać wieć zapisałem sobie kilka na kartce ...
Pomysł naprawdę fajny a ankieta bardzo ciekawa ...ja z niecierpliwością czekam tesz na ankiete pot tytułem kto powinien zostać Burmiszczem Myślenic.
Jako rze takiej ankiety jeszcze nie ma ,podaje kilku kandydatuw odnośnie tego konkórsó .
Dla mnie faworytem jest Zdzihó z Sówałk
chciałbym ruwniesz zgłosić
2 Cygnus
3 Vivaldi