Chętnie wezmę udział w tej pysznej zabawie.
Ale jak to ja zapytam> Ile razy mogę glosować na ilu forumowiczów.
Póki co oddaje głos na...Cygnusa. Jego fizjonomia straszy mnie po nocach!!!:O
[quote=adzygmunt]Chętnie wezmę udział w tej pysznej zabawie.
Póki co oddaje głos na...Cygnusa. Jego fizjonomia straszy mnie po nocach!!!:O[/quote]
Redakcja nie podała zasad ale ja bym proponowała 10 kandydatów/kandydatek wybrać a potem uzasadniać już ostatecznie dlaczego oddałem/oddałam głos:)
mhmmm..nie rozumiem dlaczego nie chcecie sobie założyć kont...(a szarnse jak widze byłyby niezłe)
mer, gdybyś sieę zalogował to napewno znalazłbyś sieę na lisie..przynajmniej mojej...
Wiem że żyjemy w kraju w którym wszyscy chcą nas zrobić w ch.. ale bez przesady, redakcja to nie CBA i nie będzie odtajniać adresów śledzić i podsłuchiwać jeśli nie wygra w plebiscycie... ;-pp
Therion - przede wszystkim za artykuł o zeszłorocznym przeglądzie amatorskich zespołów ( przyp. nieświeże bananowe konfitury :), wiele mądrych odpowiedzi na jeszcze więcej głupich pytań niektórych forumowiczów oraz świetne fotorelacje z wielu fajnych ( i tych mniej udanych) imprez :)
[quote=Therion]To moje propozycje:
1. Cyrk
2. Mysleniczanin007
3. Greta J.
4. Adzygmunt
5. Bartek
6. Wuj Józef
7. nomad
8. pcimiok (jak sie zarejestruje)
9. Kaper
10. Cygnus[/quote]
A jak pcimiok się nie zarejestruje to jakaś inna propozycja?
[quote]wuj Józef i jego pieczona sowa:)[/quote]
Niestety Tony Montana musisz się zarejestrować żeby twój głos był ważny.
Ja to Was wszystkich lubię...nawet jak sie kiedyś z kimś zetnę.
Mój głos, dwie panie z którymi czasem pisze, bez numerów w kolejności alfabetycznej.
Luna
mon-max
Chętnie wezmę udział w tej pysznej zabawie.
Póki co oddaje głos na...Cygnusa. Jego fizjonomia straszy mnie po nocach!!!:O
Mam dużo typów ale wybieram:
Luna.
;)
czekamy na typy do piątku. wtedy uruchomimy ankietę, a 1 kwietnia oglosimy wynik plebiscytu na stronie glownej.
[quote=mon-max napisał:[hr][quote]Therion]To moje propozycje:
1. Cyrk
2. Mysleniczanin007
3. Greta J.
4. Adzygmunt
5. Bartek
6. Wuj Józef
7. nomad
8. pcimiok (jak sie zarejestruje)
9. Kaper
10. Cygnus[/quote]
A jak pcimiok się nie zarejestruje to jakaś inna propozycja?[/quote]
To jak pcimiok stwierdzi że się nie zarejestruje to zgłaszam Luna
może wytłumaczcie Pcimiakowi ze jak się zarejestruje to nie sprawdzicie jego IP bo pewmoe tego się boi :)
[quote]może wytłumaczcie Pcimiakowi ze jak się zarejestruje to nie sprawdzicie jego IP bo pewmoe tego się boi :)[/quote]
Dziękujemy za wyjaśnienie. Pcimiak zarejestruj się!!! Opłaca się weźmiesz udział w konkursie:)
A gdzie te szumnie zapowiadane parytety?
[quote=Redakcja]czekamy na typy do piątku. wtedy uruchomimy ankietę, a 1 kwietnia oglosimy wynik plebiscytu na stronie glownej. [/quote]
Fajnie 1 kwietnia "Prima Aprilis" a ja myślałam, że to poważny konkurs:)
[quote=adzygmunt]Chętnie wezmę udział w tej pysznej zabawie.
Póki co oddaje głos na...Cygnusa. Jego fizjonomia straszy mnie po nocach!!!:O[/quote]
Redakcja nie podała zasad ale ja bym proponowała 10 kandydatów/kandydatek wybrać a potem uzasadniać już ostatecznie dlaczego oddałem/oddałam głos:)
Czy redakcje można ująć jako forumowicza? bo jesli tak to zgłaszam kandydature redakcji..
ja zglaszam remigiusza poltoraka - w koncu ma swoje konto na forum :D
no w sumie czemu nie...może nawet sie wypowiada..tylko pod jakim nickiem...
[quote]ja zglaszam remigiusza poltoraka - w koncu ma swoje konto na forum :D[/quote]
Przykro mi, musisz się zarejestrować, żeby twój głos był ważny.
[quote=Therion]Czy redakcje można ująć jako forumowicza? bo jesli tak to zgłaszam kandydature redakcji..[/quote]
Jak najbardziej redakcja forumowicz. Popieram kandydaturę głos na redakcję dodaje jeszcze jedną kandydaturę Therion.
Dzień bez wazeliny to dzień stracony...
[quote]Dzień bez wazeliny to dzień stracony...[/quote]
Oj pcimiok twoja kandydatura dalej jest poparcie też. To na co Ty czekasz?
Na więcej wazeliny?:P
Ja proponuję
1 vivaldi
2 cyrk
3 zóh z gurnego
4 obywatel
5 luna
6 redakcja
7 zdzihó_z_suwałk
i gdyby jeszcze AniaD była obecna z nami na forum , JEGO też bym wytypował ;)
wszystko fajnie eldorado ale wybrales los tulacza jak ja i nie jestes zalogowany wiec twoje typy sie nie licza :P
mhmmm..nie rozumiem dlaczego nie chcecie sobie założyć kont...(a szarnse jak widze byłyby niezłe)
mer, gdybyś sieę zalogował to napewno znalazłbyś sieę na lisie..przynajmniej mojej...
Wiem że żyjemy w kraju w którym wszyscy chcą nas zrobić w ch.. ale bez przesady, redakcja to nie CBA i nie będzie odtajniać adresów śledzić i podsłuchiwać jeśli nie wygra w plebiscycie... ;-pp
Therion - przede wszystkim za artykuł o zeszłorocznym przeglądzie amatorskich zespołów ( przyp. nieświeże bananowe konfitury :), wiele mądrych odpowiedzi na jeszcze więcej głupich pytań niektórych forumowiczów oraz świetne fotorelacje z wielu fajnych ( i tych mniej udanych) imprez :)
Nie no, Redakcja jest po za konkursem, to tak jakby prezes totolotka trafił szóstkę. Redakcja "rzondzi" gawiedź sie bawi;)