cześć! Mam pytanie czy do kogoś doszły słuchy o przewidywanych atrakcjach dla dzieci w Myślenicach z okazji Ich święta?( kino, cyrk?) Bo w tamtym roku pytałam w kinie o filmy, bajki dla dzieci ale oczywiście nic nie zorganizowali :(
Ja w imieniu swoim i Teatru w stodole serdecznie zapraszam na przedstawienie "Brzydkie kaczątko".
Jest ono grane z okazji dnia dziecka lecz 4 czerwca ponieważ 1 czerwca wypada w środę ;)
Będzie wiele atrakcji
Więcej informacji:
4 czerwca w MOKiS podobno odbędzie się koncert szkoły muzycznej. a podobno na ich ostatnich 2 koncertach brakowało miejsc więc może być nieźle :) ja zabiore moje dzieciaki niech posłuchają i pooglądają :)
Co strzelanie na strzelnicy??
Chodzi mi o jakieś SPECJALNE atrakcje przygotowane dla dzieci.
Na strzelnice możemy iść codziennie postrzelać .
To ma być coś specjalnie przygotowane dla maluchów .
Nie rozumiem Was... i Waszego roszczeniowego podejścia.
[quote=gość: mama]
[/quote]
[quote=gość: ala] No własnie co dla dzieci Miasto przygotowuje?? [/quote]
Ludzie... Macie dzieci? To im coś przygotujcie, to są WASZE dzieci! Dziecko się już ma a teraz nie che się nic robić tylko czeka aż miasto coś wymyśli... i jeszcze z akcentem jakby się to należało i było psim obowiązkiem miasta. Ja tam nie mam problemu ze zorganizowaniem tego dnia. I nie oglądam się na innych a już na pewno nie domagam się aby miasto zabawiało lub wychowywało moje dzieci.
Pamiętaj: Dziecko to Twój wybór i Twoja odpowiedzialność. Państwo (lub miasto) niech się zajmie jego bezpieczeństwem i edukacją a od wychowania i zabawy są rodzice.
A może szanowni rodzice COŚ sami dla dzieci zrobią ?!
Wygodnictwo rodziców sięga ostatnich granic !
Czy znajdziecie kiedykolwiek czas dla swoich pociech ???
A może opamiętacie się jak dziecko Wam przypomni o zbliżających się 18 urodzinach ????
Prawdopodobnie , jak co roku, będzie organizowany Dzień Dziecka z Orłem Myślenice - oczywiście na obiektach Orła. Organizowany dopiero od dwóch lat, jednak za każdym razem pogoda i frekwencja dopisywała, masa zabaw i konkursów dla dzieci, oczywiście wszystko w miłej i rodzinnej atmosferze. Byłem ze swoim dzieckiem na obu hmm "edycjach" i zawsze wracałem zadowolony, ale moja pociecha jeszcze bardziej ! :)
cześć! Mam pytanie czy do kogoś doszły słuchy o przewidywanych atrakcjach dla dzieci w Myślenicach z okazji Ich święta?( kino, cyrk?) Bo w tamtym roku pytałam w kinie o filmy, bajki dla dzieci ale oczywiście nic nie zorganizowali :(
bo z Myślenic wszyscy jeżdżą na dzień dziecka na bułkę do Krakowa:)
Ja w imieniu swoim i Teatru w stodole serdecznie zapraszam na przedstawienie "Brzydkie kaczątko".
Jest ono grane z okazji dnia dziecka lecz 4 czerwca ponieważ 1 czerwca wypada w środę ;)
Będzie wiele atrakcji
Więcej informacji:
http://wydarzenia.miasto-info.pl/1628,teatr-w-stodole-premiera-brzydkiego-kaczatka.html
oraz na blogu teatru w stodole
http://teatrwstodole.miasto-info.pl/
co to ta bułka w Krakowie?
W Gibolandzie połowa ceny czy cos takiego ,ale tam beda tłumy jak co rok
Nasz wedkarski piknik jak co roku tez bedzie ;) wiecej info wkrotce :)
Fajnie,że tak szybko odpisujecie :) - jak zawsze można na was liczyć, czekam na dalsze interesujące propozycje :]
Jeśli się nie mylę to Motosport chyba coś zorganizuje na Zarabiu,taka informacja jest na ich stronie,ale o szczegóły trzeba by zapytać kogoś z klubu.
ta bułka to mc donald:)
4 czerwca w MOKiS podobno odbędzie się koncert szkoły muzycznej. a podobno na ich ostatnich 2 koncertach brakowało miejsc więc może być nieźle :) ja zabiore moje dzieciaki niech posłuchają i pooglądają :)
Co na Dzień Dziecka w Myślenicach???
Oprócz zabawy w Gibolandzie??
strzelanie na strzelnicy
Co strzelanie na strzelnicy??
Na strzelnice możemy iść codziennie postrzelać .
To ma być coś specjalnie przygotowane dla maluchów .
No własnie co dla dzieci Miasto przygotowuje??
nic nie przygotuje bo buduje rondko.
Nie rozumiem Was... i Waszego roszczeniowego podejścia.
[quote=gość: mama]
[/quote]
Ludzie... Macie dzieci? To im coś przygotujcie, to są WASZE dzieci! Dziecko się już ma a teraz nie che się nic robić tylko czeka aż miasto coś wymyśli... i jeszcze z akcentem jakby się to należało i było psim obowiązkiem miasta. Ja tam nie mam problemu ze zorganizowaniem tego dnia. I nie oglądam się na innych a już na pewno nie domagam się aby miasto zabawiało lub wychowywało moje dzieci.
Pamiętaj: Dziecko to Twój wybór i Twoja odpowiedzialność. Państwo (lub miasto) niech się zajmie jego bezpieczeństwem i edukacją a od wychowania i zabawy są rodzice.
2 czerwca godz. 16.00 Piknik Ekologiczny w Polance przy Szkole i OSP
a w Sułkowicach http://www.sulkowice.pl/um/images/stories/2012/pojedyncze/plakat_familyfest.jpg
[quote=gość: siku] nic nie przygotuje bo buduje rondko. [/quote]
bidy na otwarcia porobił to teraz brak kasy
A może szanowni rodzice COŚ sami dla dzieci zrobią ?!
Wygodnictwo rodziców sięga ostatnich granic !
Czy znajdziecie kiedykolwiek czas dla swoich pociech ???
A może opamiętacie się jak dziecko Wam przypomni o zbliżających się 18 urodzinach ????
Prawdopodobnie , jak co roku, będzie organizowany Dzień Dziecka z Orłem Myślenice - oczywiście na obiektach Orła. Organizowany dopiero od dwóch lat, jednak za każdym razem pogoda i frekwencja dopisywała, masa zabaw i konkursów dla dzieci, oczywiście wszystko w miłej i rodzinnej atmosferze. Byłem ze swoim dzieckiem na obu hmm "edycjach" i zawsze wracałem zadowolony, ale moja pociecha jeszcze bardziej ! :)
Cafe Nina cos robi
dzisiaj jest impreza na boisku w Zaliczenie.Wszystkie dzieci mile widziane.Początek o 14
3CZERWIEC[NIEDZIELA] piknik na boisku sportowym w DROGINI POCZĄTEK GODZINA 14-21 RÓŻNE ATRAKCJE DLA DZIECI I ICH RODZICÓW....
Wszedzie sie da cos zorganizowac tylko nie M-cach