Forum » Społeczeństwo

Kolejki w Bankach

• 5 sty 2012

[quote=gość: ] Ja również polecam ING na 100%. Jeszcze nigdy nie widziałam tam kolejek do obsługi, wszystko załatwiasz w 10 min. Zawsze coś doradzą - ostatnio zamówiłem sobie kartę ze swoim zdjęciem za darmo. Jeszcze nie zapłaciłam ani złotówki za prowadzenie konta. No i można wypłacać gotówke z wszystkich bankomatów za darmo bo oni mają tylko jeden często pusty. [/quote]
    Zgadzam się.

1 Cytuj
  • 5 sty 2012

[quote=justynajot] [/quote]
    [quote=gość: ] Na Zarabiu jest bankomat przy hali widowiskowej :) [/quote]
    I przynajmniej nigdy nie ma awarii:))))

• 5 sty 2012

[quote=gość: azja] No właśnie, brak bankomatów na Zarabiu to lipa, człowiek cały dzień odpoczywa nad Rabą, wypije piwko, zje obiad, lody itp, a ja braknie kasy to trzeba od znajomych pożyczać, no bo zasuwać do centrum do bankomatu to bezsens :-( [/quote]
    Na Zarabiu już jest bankomat!

• 26 lis 2012

Odświeżę nieco temat . Omijajcie szerokim łukiem bank PEKAO ( ten w centrali rybnej ). Tam się rzeczywiście pracuje tak jak w centrali rybnej za czasów PRL-u. Kolejki tragiczne ! Czas obsługi dramat . Stanowiska czynne dwa a przeważnie jedno ( ciekawe po co są trzy ) . A dziś to już panie kasjerki przegięły- obsłużyły koleżankę poza kolejką . Ręce opadają . Likwiduję tam wszystkie konta i spadam bezpowrotnie z tego grajdoła .

4 1 Cytuj
  • 26 lis 2012

PKO BP jest bardzo dobrym bankiem, tyle że w Myślenicach jest fatalnie z organizowany.
    W PKO SA więcej ludzi a kasjerki zasuwają sprawnie / to nie jest zasługą właściciela banku, Włochów / tylko struktury własności.
    PKO SA w Rynku ma jeszcze część kadry do wymiany.

3 2 Cytuj
  • 26 lis 2012

Temat banków zamarł dlatego tu go odświeżam( i proszę aby go nie usuwano po raz drugi) . Omijajcie szerokim łukiem bank PEKAO ( ten w centrali rybnej ). Tam się rzeczywiście pracuje tak jak w centrali rybnej za czasów PRL-u. Kolejki tragiczne ! Czas obsługi dramat . Stanowiska czynne dwa a przeważnie jedno ( ciekawe po co są trzy ) . A dziś to już panie kasjerki przegięły- obsłużyły koleżankę poza kolejką . Ręce opadają . Likwiduję tam wszystkie konta i spadam bezpowrotnie z tego grajdoła .

2 Cytuj
  • 26 lis 2012
    bono napisał/a:

PKO BP jest bardzo dobrym bankiem, tyle że w Myślenicach jest fatalnie z organizowany.
    W PKO SA więcej ludzi a kasjerki zasuwają sprawnie / to nie jest zasługą właściciela banku, Włochów / tylko struktury własności.
    PKO SA w Rynku ma jeszcze część kadry do wymiany.

Ta..... zasuwają sprawnie , tylko czemu w pojedynkę ( czasami we dwie ) na trzech stanowiskach . Dlaczego obsługują koleżanki bez kolejki ?

2 1 Cytuj
  • 26 lis 2012

Ja od 2 lat już tam nie chodzę bo mnie chciał sz..g trafić gadka szmatka z koleżaneczkami do kas kolejka po same drzwi zacząłem chodzić na rynku do tego oddziału pod byłym biurem poselskim.

1 Cytuj
  • 26 lis 2012
    DUKE napisał/a:

Ja od 2 lat już tam nie chodzę bo mnie chciał sz..g trafić gadka szmatka z koleżaneczkami do kas kolejka po same drzwi zacząłem chodzić na rynku do tego oddziału pod byłym biurem poselskim.

Też mnie tam raz poniosło i kolejka była niemiłosierna a kasa czynna jedna .....

1 Cytuj
  • ania 29 lis 2012

w ING jest wpłatomat i bankomat, nigdy nie stałam dłużej niż 2 minuty, choć przez 4 lata ze trzy razy przytrafiło mi się, że bankomat/wpłatomat był zepsuty. Ale polecam ING na reja.

• Basia 29 lis 2012

ale np.w Paribasie na rynku czasami jak się trafi to trzeba czekać 40 minut mimo żę sa 2 kasy bo panie gadu gadu i ludzie niech czekają

1 Cytuj

Odpowiedz