Jeśli WFista może być specjalistą od drążenia tuneli, weterynarz specjalistą od paliw, to dlaczego plastyczka ma być gorsza ?
Ma doświadczenie przy wymianie okien oraz osiągnięcia w kontakcie z ludźmi- spora ilość rodziców w szkole przewineła się przez gabinet dyrektorski.
Jeśli WFista może być specjalistą od drążenia tuneli, weterynarz specjalistą od paliw, to dlaczego plastyczka ma być gorsza ?
Ma doświadczenie przy wymianie okien oraz osiągnięcia w kontakcie z ludźmi- spora ilość rodziców w szkole przewineła się przez gabinet dyrektorski.
Nie wiem, skąd te Wasze wątpliwości ?
Nosz faktycznie... masz rację.
Tak się teraz zastanawiam... to jakie stanowisko ja bym miał w tym Orlenie...?
Z moimi referencjami to chyba... w-ce prezes, bo to w modzie teraz stanowisko :-D
W sumie racja. Skoro w Orlenie (i nie tylko) znalazło się miejsce dyrektorskie dla pani z drogerii, która została nałożnicą pcimskiego szejka... A księgowa z mopsu została prezesem Lotosu. To plastyczka też może zarządzać firmą paliwową.
Nie wiem czy ktokolwiek powierzyłby jej zarządzanie zmianą na stacji benzynowej 🤣🤣🤣
Z moimi referencjami to chyba... w-ce prezes, bo to w modzie teraz stanowisko :-D
Nie masz szans .... bo nie jesteś z Pcimia. Już prędzej Seneka mógłby zostać prezesem, bo spełnia kryteria zamieszkania :)
Oni to robią w dobrej wierze.
Obsadzają rodziny dla naszego dobra.
Chodzi o to, że ich rodziny dają ciągłość polskiej władzy.
A pozostali takiej gwarancji nie dają.
Taki Vivaldi dla dobra Polski wrócił, by zarabiać na Polakach. Na Niemcach zarabianie go stresowało.
Nie czuł się z tym wobec Niemców, dobrze.
PiS ma dar wyszukiwania Janko Muzykantów.
Taki jeden z drugim, pokończą specjalistyczne kierunki na studiach, i nie mają pojęcia o zarządzaniu.
A tu w Czechówce jest talent, podobny do tego ze Stróży .
Cieszy mnie, że tych Janko Muzykantów ma głównie nasz powiat.
Że tu ludzie rodzą się do zarządów.
Dzięki nim- Polska wychodzi z ruiny.
Wy tu o złodziejstwie PiS,
Tusk chodzi w zamszowych butach, podobnych do modelu Zegny które kosztują 3 tys coś 400.zł
Pytanie ile kosztują buty Tuska?
Oryginał czy podróba?
Tusk chodzi w zamszowych butach, podobnych do modelu Zegny które kosztują 3 tys coś 400.zł
Oryginał czy podróba?
Wydaje się, że na Ziemi, tylko Kaczyński
i jego wyznawcy, idą właściwą drogą.
Można przypuszczać że gość mógłby nawet wygłosić teorię:
Kto we mnie nie wierzy już jest potępiony a kto we mnie wierzy będzie na zawsze zbawiony.
co zrobiła to zrobiła - ale reklamę na pewno . nigdy tak wiele nie mówiono o gminie Myślenice ,
Fakt tłuste koty cos zaczynają przechodzic na wegetarianizm - mięsko sie bedzie konczyc czas na posiłki w azylu
Spoko... wczoraj ZNAFCA kotów zstąpił z niebios i będzie kotki tresował oraz im karmę wydawał.
Ale co przeżarły to już ich...
Tyle dni minęło i cisza w temacie. Ktoś może wie czym zajmuje się wiejska nauczycielką plastyki w koncernie paliwowym???
Nową akcją reklamową.
Rysuje plakaty.
Ale dajcie jakieś swoje propozycje ;-)))
Jak ma "zdolności manualne" to zapewne może więcej się "paliwom" przysłużyć.
W sumie racja. Skoro w Orlenie (i nie tylko) znalazło się miejsce dyrektorskie dla pani z drogerii, która została nałożnicą pcimskiego szejka... A księgowa z mopsu została prezesem Lotosu. To plastyczka też może zarządzać firmą paliwową.
Nie wiem czy ktokolwiek powierzyłby jej zarządzanie zmianą na stacji benzynowej 🤣🤣🤣
Nie masz szans .... bo nie jesteś z Pcimia. Już prędzej Seneka mógłby zostać prezesem, bo spełnia kryteria zamieszkania :)
A no tak... "Moja ciocia pochodzi z Pcimia"
Czyli o to chodziło, a niby nie winna reklama...
https://www.youtube.com/watch?v=66560GxVv6I
Oni to robią w dobrej wierze.
Obsadzają rodziny dla naszego dobra.
Chodzi o to, że ich rodziny dają ciągłość polskiej władzy.
A pozostali takiej gwarancji nie dają.
Taki Vivaldi dla dobra Polski wrócił, by zarabiać na Polakach. Na Niemcach zarabianie go stresowało.
Nie czuł się z tym wobec Niemców, dobrze.
PiS ma dar wyszukiwania Janko Muzykantów.
Taki jeden z drugim, pokończą specjalistyczne kierunki na studiach, i nie mają pojęcia o zarządzaniu.
A tu w Czechówce jest talent, podobny do tego ze Stróży .
Cieszy mnie, że tych Janko Muzykantów ma głównie nasz powiat.
Że tu ludzie rodzą się do zarządów.
Dzięki nim- Polska wychodzi z ruiny.
PiS to prywata i złodziejstwo
Złodziejstwo nie jest na S. Znam inne słowa na S ale nie wypada pisać ;)
Oryginał czy podróba?
Stać go. Mieć a ukraść to dwie różne rzeczy
Stacha, uchyl rąbka tajemnicy, co tak właściwie robisz w Orlenie?
A jak się wam podoba kariera kolejnego pisowskiego fachowca czyli żony Sobolewskiego??
Bardzo.
Oni To pierwszy sort. Reszta to komuniści i złodzieje.
Zapomniałeś o opcji niemieckiej jeszcze..
Kolejna zdolna... bestia ;-)
Kuźnia talentów PIS.
Wydaje się, że na Ziemi, tylko Kaczyński
i jego wyznawcy, idą właściwą drogą.
Można przypuszczać że gość mógłby nawet wygłosić teorię:
Kto we mnie nie wierzy już jest potępiony a kto we mnie wierzy będzie na zawsze zbawiony.
Osiągnięcie życiowe Ka$przyckiej: wymiana okien w Czechówce!!! 🤣🤣🤣
Oj tam, oj tam....... Tyle zrobiła na ile gmina dała pieniędzy...... Więc wielkie aj waj z tego powodu......
Nawet jeśli to gmina ją ograniczała, to i tak zasługi wątpliwe jak na takie stanowisko.