A ja czytam właśnie, że podobno do PKO Banku Polskiego spłynęło na raz 150 nazwisk bez CV z poleceniem obsadzenia na stanowiskach dyrektorskich... Ciekawe czy to prawda.
Najlepsza to była posłanka PiS z nowosądeckiego, za ich poprzedniej kadencji rządzenia. Spytał się jej dziennikarz: czemu została Pani posłanką? Bo nie mogłam znaleźć pracy.
Najlepsza to była posłanka PiS z nowosądeckiego, za ich poprzedniej kadencji rządzenia. Spytał się jej dziennikarz: czemu została Pani posłanką? Bo nie mogłam znaleźć pracy.
Pół biedy że przynajmniej posłanką. Będąc posłem pis-u ciężko coś s*********ć. Wystarczy spojrzeć na dziadka Władka z Jawornika. Jego jedyne zajęcie to festyny, koła gospodyń wiejskich, sterczenie z kartonowymi nadrukami o milionach z PISu, sesje zdjęciowe na pogrzebach, I co jakiś czas wystąpienia historyczne w sejmie, które niczego nie wnoszą do aktualnej polityki. Zresztą dawniej takich wystąpień nawet nie miał, ale zaczął mieć jak mu ludzie wytknęli, że nic nie robi. Będąc posłem pis-u i tak nie masz żadnego prawa głosu. Dostajesz instrukcję który przycisk nacisnąć. I na tym koniec. Każdy nadaje się do takiej roboty. Byle był w stanie na tyle kontrolować alkoholizm, żeby dotarł na posiedzenie sejmu. To nie trzeba ani analitycznego myślenia, ani elokwencji, ani żadnych innych kwalifikacji...
Będąc posłem pis-u i tak nie masz żadnego prawa głosu. Dostajesz instrukcję który przycisk nacisnąć. I na tym koniec. Każdy nadaje się do takiej roboty. Byle był w stanie na tyle kontrolować alkoholizm, żeby dotarł na posiedzenie sejmu. To nie trzeba ani analitycznego myślenia, ani elokwencji, ani żadnych innych kwalifikacji...
Ostatnio w Wiadomościach można było zobaczyć, że nawet przypadkowi przechodnie nie mają prawa samodzielnego głosu....
Jakoś pomijają naszego burmistrza w stanowiskach, a powinien być już szefem jakieś spółki skarbu PiS. przynajmniej za 50 tys miesięcznie.
a tak to dziaduje na stanowisku burmistrza
za 20 tys i wprasza się do zarządu kolejnych spółek skarbu PiS,
Jakoś pomijają naszego burmistrza w stanowiskach, a powinien być już szefem jakieś spółki skarbu PiS. przynajmniej za 50 tys miesięcznie.
Też nad tym ubolewam... Stacha pokonała go w tej dyscyplinie, pomimo tego, że startowała z gorszej pozycji - ona nigdy żadnych wyborów nie wygrała, "Jaro" wygrał.
Też nad tym ubolewam... Stacha pokonała go w tej dyscyplinie, pomimo tego, że startowała z gorszej pozycji - ona nigdy żadnych wyborów nie wygrała, "Jaro" wygrał.
Widocznie miała coś czego nie ma burmiś nasz kochany.....
Tak sobie myślę, pewnie.przed wyborami samorządowymi burmistrz z Jawornika będzie chciał wykorzystać swoją wiedzę ekonocziczną.wyniesioną z.MBA w debacie publicznej kandydatów.
Cudownie ! Nie mogę się doczekać.
Jeśli będzie miał.obawę to może z losowym licealistą się.zmierzy ?
Niestety sondaże wskazują, że o posadę może być raczej pewna na kolejne lata...
Pamiętajcie, lista PIS, miejsce nr 13, dojna zmiana niech trwa dalej. Szkoda gadać...
A ja czytam właśnie, że podobno do PKO Banku Polskiego spłynęło na raz 150 nazwisk bez CV z poleceniem obsadzenia na stanowiskach dyrektorskich... Ciekawe czy to prawda.
Liczy się człowiek (z PiSu oczywiście).
Co to babsko będzie robiło jak PiS przegra wybory? Ludzie będą pluć jej w twarz.
Nic bardziej mylnego.
Będzie dla wyborców PiS, Iloną.
Każdy z nich, marzy, że to właśnie jego zauważą
i episkopat PiS jego powoła w poczet wybrańców.
Będzie mówiła. że deszcz pada...
Pół biedy że przynajmniej posłanką. Będąc posłem pis-u ciężko coś s*********ć. Wystarczy spojrzeć na dziadka Władka z Jawornika. Jego jedyne zajęcie to festyny, koła gospodyń wiejskich, sterczenie z kartonowymi nadrukami o milionach z PISu, sesje zdjęciowe na pogrzebach, I co jakiś czas wystąpienia historyczne w sejmie, które niczego nie wnoszą do aktualnej polityki. Zresztą dawniej takich wystąpień nawet nie miał, ale zaczął mieć jak mu ludzie wytknęli, że nic nie robi. Będąc posłem pis-u i tak nie masz żadnego prawa głosu. Dostajesz instrukcję który przycisk nacisnąć. I na tym koniec. Każdy nadaje się do takiej roboty. Byle był w stanie na tyle kontrolować alkoholizm, żeby dotarł na posiedzenie sejmu. To nie trzeba ani analitycznego myślenia, ani elokwencji, ani żadnych innych kwalifikacji...
Ostatnio w Wiadomościach można było zobaczyć, że nawet przypadkowi przechodnie nie mają prawa samodzielnego głosu....
Widocznie miała coś czego nie ma burmiś nasz kochany.....
Czy myślisz o tym o czym ja myślę? :)
Miała to czym jest Jaro? Chyba o to chodziło 😊
A skoro miała to dała xd
Ja tu wpadam poczytać o żołędziach Vivaldiego... a tu takie historie xD xD xD
Tłusta Kotka XD
Jak dla mnie to..... OK... Zresztą nasz burmiś też może się chłopcom podobać 🌈🌈..
Dziadkowi z Żoliborza się spodobał 🤣🤣🤣
U nas złodziej krzyczy łapać złodzieja, dlatego nie zdziwiłbym się twojej sugestii .
Dodałbym do tego jeszcze posłańca z Franciszkańskiej.
Tak sobie myślę, pewnie.przed wyborami samorządowymi burmistrz z Jawornika będzie chciał wykorzystać swoją wiedzę ekonocziczną.wyniesioną z.MBA w debacie publicznej kandydatów.
Cudownie ! Nie mogę się doczekać.
Jeśli będzie miał.obawę to może z losowym licealistą się.zmierzy ?
Dobre...dobre ;-)
Super trafna metafora...
A nasza pani startuje tym razem???? Może byłaby lepsza niż Władysław???
Startuje.
Niestety sondaże wskazują, że o posadę może być raczej pewna na kolejne lata...
Pamiętajcie, lista PIS, miejsce nr 13, dojna zmiana niech trwa dalej. Szkoda gadać...
Wiadomo. Startuje.
Znowu przegrała XD