Ale jak dla pieniędzy? jak już napisałem wcześniej że przecież politycy to biedaki wg oświadczeń majątkowych. Mieszkają w m2 na kredycie i jeżdżą 15 letnimi golfami co dostali w spadku po dziadku...
Ale jak dla pieniędzy? jak już napisałem wcześniej że przecież politycy to biedaki wg oświadczeń majątkowych. Mieszkają w m2 na kredycie i jeżdżą 15 letnimi golfami co dostali w spadku po dziadku...
Przykład idzie z góry...
Nasz premier... też nie wiele ma...
Przypominam, że kiedyś prezes obiecywał, że nie będzie ukrywania majątków po żonach... ale jakoś tym tematem sejm zająć się nie chce...
To fake news wymyślona historia przez portal Wirtualna Polska, a tu znowu gówno burza i powielanie nieprawdy .Tyle w temacie.
marko napisał/a:
Robercik gdzieś? coś? jakiś comment?
Coś zatkało kakao?
Robercik... Ty dalej nic.
Czekamy na jakiś ciekawy comment w temacie, bo nie chce mi się TVP odpalać.
Coś tych fakenewsów jak grzybów po deszczu... boje się, że sezon nadchodzi dopiero.
Pani Kasprzycka powoływała sie w kampanii do Sejmu na słowa Brata Alberta - trzeba być dobrym jak chleb z ktorego kazdy moze dla siebie ukroić kęsa i nakarmić się-.........no i kroi
Pani Kasprzycka powoływała sie w kampanii do Sejmu na słowa Brata Alberta - trzeba być dobrym jak chleb z ktorego kazdy moze dla siebie ukroić kęsa i nakarmić się-.........no i kroi
Cudowne
Zaniedlugo będzie płacz i więzienna cela. Stacha, szykuj się!
Z artykułu opublikowanego dziś w Wirtualnej Polsce link : https://wiadomosci.wp.pl/zastepca-obajtka-w-pcimiu-z-posada-w-orlenie-to-dzialacz-pis-byly-posel-i-nauczyciel-wf-6909330034199168a
Możemy się dowiedzieć, że Burmistrz Jarosław Szlachetka poraz kolejny musi ratować nasz kraj.
Od czasu wyboru na Burmistrza naszego miasta, zasiadał w spółkach skarbu państwa powiązanych z Jastrzębską Spółką Węglową⛏️ ( min budowa szybów kopalnianych), oraz PGE💡 ( min budowa bloków energetycznych) teraz przyszedł czas na... I tu na pewno dla Państwa wielkie zaskoczenie, a mianowicie Orlen⛽ a dokładniej to Orlen Upstream.
Do szczegółów z kwotami zarabianymi 🤑w radach nadzorczych odsyłamy do artykułu WP.
Dlaczego dałem oszczędności do santandera a nie do polskich banków?
Bo polskie partyjne banki dają śmieszne oprocentowanie do limitowanych śmiesznych oszczędności.
Oby partyjny Orlen nie skończył jak te partyjne, zwane państwowymi, banki.
To w związku z tym, że dzisiaj żeby gdziekolwiek dostać dobrze płatną pracę trzeba posiadać kierunkowe wykształcenie, wieloletnie doświadczenie na podobnym stanowisku i kompetencje.
Po to ludzie głosowali na PIS żeby nie dochodziło do takich sytuacji, a z tego wychodzi, że wystarczy znać odpowiednich ludzi i kariera stoi otworem...
Jak to pisowski Vivuś mówi "wpadł podrzucić żołędzie"... Podrzucaj towarzyszu, podrzucaj bo na jesieni żołędzie się skończą....... No chyba że wybory sfałszujecie....
Vivuś a jakiś komentarz na temat żołędzi co to je swoim Czarnek podsypuje??? Powiesz, że NIK to PO obstawia i wina Tuska?? Czy polecisz klasykiem typu "bo za PO to dopiero kradli"??
No faktycznie pani S to człowiek orkiestra..... Szkoda że odeszła, a nowy dyrektor to powinien ją po nogach całować za taki rozwój szkoły (no i wójt pewnie też bo rozbudowała szkołę za niego)......
A Pani Horecka nie jest przypadkiem siostrą Pani Kasprzyckiej?
Bo jest w radzie nadzorczej Energa Ciepło Kaliskie:
https://energa-cieplokaliskie.pl/firma/wladze-spolki
Ale jajca....
Nawet nie wiem jak to komentować już...
Przykład idzie z góry...
Nasz premier... też nie wiele ma...
Przypominam, że kiedyś prezes obiecywał, że nie będzie ukrywania majątków po żonach... ale jakoś tym tematem sejm zająć się nie chce...
Podobno szewc już ma przygotowaną posadkę w szkole ,ciągną się pisiorki 😡
Robercik... Ty dalej nic.
Czekamy na jakiś ciekawy comment w temacie, bo nie chce mi się TVP odpalać.
Coś tych fakenewsów jak grzybów po deszczu... boje się, że sezon nadchodzi dopiero.
Kolejny... świeży fake news ;-)
Tym razem doceniony został nauczyciel WFu :-D
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,29874079,media-burmistrz-myslenic-trafil-do-rady-nadzorczej-spolki-orlenu.html
Uratował i postawił na nogi Gminę Myślenice, otworzył nowe szkoły i przedszkola to i z Orlenem sobie poradzi......
I dobrze, niech media piszą o tym nierobie, który sięga po to co mu się nie należy. #JarekZaMurem
Cudowne
Zaniedlugo będzie płacz i więzienna cela. Stacha, szykuj się!
Ża https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02d6BUi2498XPjLypNdaLifep1G1Es1phBdV3yApHooBbH4uQfzxUvbkFfQYRRF5yfl&id=100083261286501
Cytat:
Nowa ,,Fucha Tłustego Kota"💰🤑
Z artykułu opublikowanego dziś w Wirtualnej Polsce link : https://wiadomosci.wp.pl/zastepca-obajtka-w-pcimiu-z-posada-w-orlenie-to-dzialacz-pis-byly-posel-i-nauczyciel-wf-6909330034199168a
Możemy się dowiedzieć, że Burmistrz Jarosław Szlachetka poraz kolejny musi ratować nasz kraj.
Od czasu wyboru na Burmistrza naszego miasta, zasiadał w spółkach skarbu państwa powiązanych z Jastrzębską Spółką Węglową⛏️ ( min budowa szybów kopalnianych), oraz PGE💡 ( min budowa bloków energetycznych) teraz przyszedł czas na... I tu na pewno dla Państwa wielkie zaskoczenie, a mianowicie Orlen⛽ a dokładniej to Orlen Upstream.
Do szczegółów z kwotami zarabianymi 🤑w radach nadzorczych odsyłamy do artykułu WP.
Kradną bez opamiętania. Co niby taki Szlachetka może robić w orlenie? Nadaje się co najwyżej na parkingowego albo portiera.
Cała nadzieja w Cela+
i co w związku z tym? Tusk miał dokumenty przygotowane do oddania spółki Państwowej (mojej i twojej) ruskim a tymczasem.....
https://www.cire.pl/artykuly/serwis-informacyjny-cire-24/180119-laczny-zysk-pkn-orlen-z-ostatnich-pieciu-lat-to-26,2-miliarda-zlotych
Dlaczego dałem oszczędności do santandera a nie do polskich banków?
Bo polskie partyjne banki dają śmieszne oprocentowanie do limitowanych śmiesznych oszczędności.
Oby partyjny Orlen nie skończył jak te partyjne, zwane państwowymi, banki.
To w związku z tym, że dzisiaj żeby gdziekolwiek dostać dobrze płatną pracę trzeba posiadać kierunkowe wykształcenie, wieloletnie doświadczenie na podobnym stanowisku i kompetencje.
Po to ludzie głosowali na PIS żeby nie dochodziło do takich sytuacji, a z tego wychodzi, że wystarczy znać odpowiednich ludzi i kariera stoi otworem...
Nie próbuj zmieniać tematu. PiS to złodzieje i nikt już tego nie zmieni!!!
Jak to pisowski Vivuś mówi "wpadł podrzucić żołędzie"... Podrzucaj towarzyszu, podrzucaj bo na jesieni żołędzie się skończą....... No chyba że wybory sfałszujecie....
Vivuś a jakiś komentarz na temat żołędzi co to je swoim Czarnek podsypuje??? Powiesz, że NIK to PO obstawia i wina Tuska?? Czy polecisz klasykiem typu "bo za PO to dopiero kradli"??
Ciekawe co ta nauczycielka plastyki zrobiła Obajtkowi, że ją tak promuje... No chyba to pod co wynajmuje lokal w Lanckoronie. XD
Ty jeszcze... myślisz?
Czy już tak resztkami sił... idziesz na oślep.
Szkoda z tobą nawet polemizować, bo nawet jakby ci nogę ucieli... to byś powiedział, nigdy jej nie lubiłem i ciążyła mi okropnie.
Wzbij się na wyżyny i wreszcie odnieś się do faktów i napisz coś na temat.
Dziś o 20:30 lub 21 w TVN24 Myślenice i afera Szlachetki.
No faktycznie pani S to człowiek orkiestra..... Szkoda że odeszła, a nowy dyrektor to powinien ją po nogach całować za taki rozwój szkoły (no i wójt pewnie też bo rozbudowała szkołę za niego)......
No tak ze speach`u... to elokwentna fest...
Jakoś zapomnieli o siostrzunie wspomnieć... słabi Ci dziennikarze ;-)
Brawo TŁUSTE KOTY! MNIAM!
https://vm.tiktok.com/ZGJCPpFEr/