Forum » Społeczeństwo

Wesele !!! Udane czy nie ? ORGANIZACJA, SALE, ZESPOŁY

• 15 sty 2010

na której sali jest najgorzej z akustyką oczywiście pytam o sale w Myślenicach i okolicznych miejscowościach? ?????????????

• 15 sty 2010

w Zawadzie na piętrze jest strasznie głośno zawsze, jest b.ciężko odpowiednio ustawić głośność (i szkoda że obsługa całe jedzenie jest zmuszona wnosić po schodach na górę, co znacznie utrudnia i wydłuża podanie obiadu itp.) , w Trzebuni też nie za ciekawie z akustyką (pomijam brak odpowiedniej klimatyzacji, i obleśną małą salkę z brązowym dywanem :/)

1 Cytuj
  • 15 sty 2010

Obleśna mała salka w Trzebuni jest akurat fajna (kilka wspomnień ;) ).
    A Rezydenta nie przebija nawet strażnica na Zarabiu,jeśli chodzi o akustyczne Waterloo według mnie.

• 15 sty 2010

Kaper - Zdziwiłbyś się jak sala w Rezydencie potrafi fajnie zabrzmieć jeśli zainstaluje sie dodatkowe kolumny przy drzwiach.

• 16 sty 2010

Zgadzam się z Tobą Grajku,ale pomyśl - ile zespołów dysponuje dodatkowymi głośnikami?Kapele najczęściej mają dwa głośniki,końcówkę mocy i mikser.Ewentualnie gitarzyści mają piece albo pody.Rezydenta w ten sposób nie nagłośnią.
    W sumie to szkoda,bo sala jest fajna,a scena wygodna dla zespołu.A to,szczerze mówiąc,jest dla nich (nas) najważniejsze.

• 17 sty 2010

Wróciłem właśnie ze studniówki na Zamku w Niepołomicach. Ale to dopiero tragedia akustyczna- coś nieprawdopodobnego. Przy tym zamku sala na Zarabiu w Zawadzie czy w Rudniku w Rezydencie to pez dozy przesady kabiny studyjne...

• 17 sty 2010

zespół GRAHAM BAND jest dobry. moża się przy nim pobawić.polecam również zespoł z Trzebuni tylko nie pamietam nazwy zespołu. mają oni świetny repertuar i zabawy.

1 Cytuj
  • 17 sty 2010

ja bardzo żałuje bo chciałam zamówić ten zespół co polecasz Jolka ale niestety juz termin zajęty.:( strasznie długie terminy:( wszystko teraz trzeba z takim wyprzedzeniem ja mam wesele w 2011 a szukałam orkiestry z 5 miesiecy temu teraz mam orkiestre z gór :) prawdziwi górale ciekawe co pokazą:)

• 19 sty 2010

Witam. mam pytanie odnośnie zespołu magnum. znajoma poleciła mi ich - ale sama nie słyszałam jeszcze jak grają. jestem umówiona na ich próbę, ale wiadomo że to nie to samo. więc mam pytanie czy ktoś z was był może na weselu na którym grała ta kapela? co o nich sądzicie- są godni polecenia? pozdrawiam i czekam na opinie-będą mi one pomocne. z góry dziękuję.

• 19 sty 2010

Jolka,w Trzebuni sa przynajmniej trzy zespoly.Napisz cos wiecej.

• 19 sty 2010

Magnum dla mnie rewelacja :) Rzetelni i fachowi repertuar z każdej bajki, sprawdzili się u mnie w 100%. Wiadomo jednak rzecz gustu. Skoro będziesz na próbie ocenisz sama. Ja w każdym razie polecam

• 19 sty 2010

[quote]zespół GRAHAM BAND jest dobry. moża się przy nim pobawić.polecam również zespoł z Trzebuni tylko nie pamietam nazwy zespołu. mają oni świetny repertuar i zabawy. [/quote]

chyba masz na myśli 4-5 chłopaków którzy mają przeróżne konkursy w stylu 'zgniatanie balonów pupą' czy 'losowanie i ubieranie różnych części garderoby', ale tez nie wiem jak oni się nazywają, ale powiem że w Trzubuni jest jedna dziewczyna Ilona, która jest wokalistką w zespole (ale reszta członków chyba nie jest z Trzebuni) i bardzo fajnie grają (myślę że na n-k ją znajdziesz.

• 19 sty 2010

Ilona śpiewała w Red Band ale z tego co mi wiadomo obecnie już nie wystepuje na weselach.
    http://www.youtube.com/watch?v=pf9NI_GgaDU&feature=PlayList&p=EDC2E02E02275291&index=18

• Zdzichó Kowal PJN 19 sty 2010

Pacząc na to co Państwo piszą to wielki smutek nad przyszłością. Z reguły do rzeniaczki to młodzi i co tu powiedzieć głupiutcy. Orzenią się albo zamężą a już po tygodniu zgrzytanie zębów i co tu powiedzieć płacz zwłaszcza u Panów bo u kobiety natura zdolna do okrucieństwa. Tylko rze już za późno na ratunek.
    pozdrawiam
    Zdzichó

2 Cytuj
  • 19 sty 2010

poleci mi ktoś dobrego kucharza?

• 19 sty 2010

polecam pana Filipka, jest rewelacyjny a cena za osobę to tylko 130 zł

• 19 sty 2010

a co powiecie o fotografie www.fotografiaslubna.studioproste.pl
    mi najberdziej podobają sie zdjęcia plenerowe
    ciekawe ile bieze za taką sesje

• 19 sty 2010

130zł to jest dużo patrząc że to jest bez sali !. zdzichó ale ty błedy robisz ile ty masz lat ?10?

• 19 sty 2010

taki stek bierze 180 od osoby

• 19 sty 2010

i to bez sali!

• 19 sty 2010

no wiesz zależy co ci ofruje ten stek bo oni zaczynają menu od 120 i to jednak jest resturacja a jak jest to nie wiem bo wogóle nigdzie ich nie spotkałam na weselu .a pozatym mówie że ja znam tanie ekipy które robią o wiele taniej niż 130............. a pan filipek jest dobrym pewnie kucharzem ale on robi trzy wesela na raz z tego co słyszałam, no chyba osobiście nie robi na każdym ??a wiesz co nie wypowiadam się jednak;P

• 19 sty 2010

trzy wesela haha zeby tylko jak ja miałam wesele to pan filipek gotował jeszcze na 8 weselach !!! gotuje w jednym miejscu a potem tylko w piątek rozwozi.

• 19 sty 2010

widocznie jest mało cateringów u nas :P no ale to jedzeni nie straci smaku do soboty ????

• 19 sty 2010

tylko zimną płyte a reszta jest szykowana na miejscu polecam filipka ma dobre jedzenie i obsługa niczego sobie

• 20 sty 2010

ja tam robiłem przez chwile :) i wcześniej było wszytsko przywożone razem ze surówkami .
    no ale to chyba jest proste lepiej wcześniej zrobić żeby pózniej zdąrzyć ze wszytskim.bo póżniej nie ma czasu,
    a na miejscu jest robione to co się wcześniej nie da .

Odpowiedz