Forum » Społeczeństwo

Wesele !!! Udane czy nie ? ORGANIZACJA, SALE, ZESPOŁY

• 17 lut 2010

to ateistom też nie wolno????? czy my żyjemy już w państwie wyznaniowym??????

• 18 lut 2010

własnie przeczytałam wasze CUDOWNE wypowiedzi w sam raz na miare wieśniackich remiz w jakich robicie swoje wiejskie wesela, boazeria, krzesła ze szkoły, potargane firanki, brudne ubikacje i karaluchy w kuchni, to jest to na co lubicie!!!

• adzygmunt 18 lut 2010

[quote]to ateistom też nie wolno????? czy my żyjemy już w państwie wyznaniowym??????[/quote]
    http://www.youtube.com/watch?v=BAFHfYRj5mU
    A co? :P

• 18 lut 2010

potrzebuje piosenke na pierwszy taniec czy ma ktos propozycje?

• adzygmunt 19 lut 2010

"Cicha woda":P

• 19 lut 2010

Ile teraz kosztuje orkiestra na 2011 na wakacje?

• 19 lut 2010

cena zależy od orkiestry mozesz zapłacić okolo od 3 tyś do 6tyś
    ja place 4000 z poprawinami w wakacje

• 19 lut 2010

[quote]cena zależy od orkiestry mozesz zapłacić okolo od 3 tyś do 6tyś
    ja place 4000 z poprawinami w wakacje [/quote]

A jaką polecasz, polecacie orkiestrę(zespół)?

• 19 lut 2010

osobiście polecam 4 zespoły- !! graham band !! immunitet maxi z kozmic i sami swoi !!

• 19 lut 2010

A ja z czystym sercem polecam Wam zespół MARKBAND chłopaków ze Skawiny. To są profesjonaliści w każdym calu. Zagrali wspaniale na moim weselu, goście byli pod wrażeniem. Niestety terminy należy rezerwować z dużym wyprzedzeniem. Oto link www.markband.pl

• 19 lut 2010

polecam hot-night.pl wokalistka ma niesamowity głos poprostu cudo!!!!

• 19 lut 2010

Czy ktoś może zna zespół Naulitius z Mszany Dolnej? Zarezerwowałam panów ale na żywo jeszcze ich nie słyszałam, poleciła mi ten zespół znajoma. Może ktoś jeszcze ich zna?

• 19 lut 2010

Polecam Happy Band ! ! !

• 19 lut 2010

Kaja...ja polecam ci przypomnieć sobie jakieś wesele, na którym byłaś... wtedy będzie ci łatwiej kogoś wybrać bo sama jesteś w stanie ocenić jak kapela gra i jak ty sama się bawiłaś... to tyle...

• 20 lut 2010

[quote]potrzebuje piosenke na pierwszy taniec czy ma ktos propozycje?[/quote]

Polecam to:
    http://www.youtube.com/watch?v=a-Lp2uC_1lg&feature=fvst

• 20 lut 2010

Co możecie powiedzieć o zespole Omen z Gdowa? I czy wiecie ile biorą za dwa dni wesela? :) dzięki

• 22 lut 2010

witam
    chciałam zapytać o suknie ślubne czy jest coś w ogóle godnego uwagi w Myślenicach czy lepiej wybrać się do Krakowa ?? a możne polecacie jakieś krawcowe w okolicach ??? jestem strasznie niezdecydowana i nie wiem od czego zacząć gdzie szukać:) czy kupić gotową czy szyć??????

• 22 lut 2010

do ubierania sali polecam panią ze Stróży.!
    a strażnicę w Trzemeśni. ! bardzo ładna sala, z dużo kuchnią co cenią sobie kucharki. !

• 22 lut 2010

@Majka24 - nie szyj, ani nie kupuj sukni, tylko ją wypożycz!Drugi raz jej nigdy nie założysz, za to będzie wisieć w szafie, aż ją zjedzą mole, bo nikt jej potem nie kupi.Wiem to z własnego doświadczenia.
    A w Myślenicach jest okropnie drogo i mały wybór.
    Ja swoją miałam z wypożyczalni w Krakowie, ale nie powiem której, bo będzie, że reklamuję.

• adzygmunt 22 lut 2010

Kasia, miałaś dwie suknie, policzyłem. Jedną zjadły Ci mole, drugą oddałaś do wypożyczalni. To czym teraz masz zamiar je karmić?. :P

1 Cytuj
  • 22 lut 2010

Jeśli chodzi o suknie to mam zupełnie inne zdanie. Ja swoją kupiłam i to nie w Krakowie tylko właśnie w Myślenicach. Jeździłam po Krakowie i to co zobaczyłam to mnie przeraziło. Suknie brudne, szare, i szczerze mówiąc drogie. I Majka nie daj się nabrać na panie w Krakowskich salonach zachwalające że suknia zjeździła taki czy inny pokaz, bo po takim pokazie suknia wygląda jak szmata :( Z wypożyczaniem też radziłabym ostrożnie, bo znam sytuację, kiedy moja znajoma przyjechała do salonu ślubnego obebrać suknię, którą miała zarezerwowaną 3 miesiące wcześniej. I co się okazało? Suknia była o jakieś 10-15 cm za któtka! Pani w sklepie tłumaczyła, że suknia była wcześniej wypożyczana i klientka, która wcześniej ją pożyczała była znacznie niższa i trzeba było skrócić! Nawet sobie nie wyobrażasz miny mojej znajomej jak to usłyszała. Więc z wypożyczalniami trzeba uważać. Ja swoją suknię kupiłam w Myślenicach. Z wiadomych względów również nie napiszę w którym salonie, żeby nikomu nie robić reklamy. Ale muszę przyznać, że byłam bardzo zadowolona, z sukni jak i z obsługi. Dziewczyna w tym sklepie zna się na rzeczy, potrafiła dobrać suknię do mojej figury ( a przyznaję, że noszę nieco większy rozm. ), dobrała mi również dodatki i pomogła w wyborze fryzury. I byłam bardzo zadowolona :) Nie wiem czy ona jeszcze pracuje w tym sklepie, bo kupowałam suknię prawie rok temu, ale dobrze że trafiłam właśnie na nią.
    Więc Majka, trzeba dobrze przemyśleć wybór sukni i o wszystko się dopytać: cena, przeróbka, dodatki itp. Nie jest to takie proste ;)

• 22 lut 2010

dziękuje za rade !!!nie myślałam o wypożyczeniu. a czy te suknie wyglądają ładnie chodzi mi o to ze kilka razy albo i kilkanaście razy zostają wypożyczone wiadomo jak jest na weselu:)zawsze możne się podrzeć czy poplamić czy nie wyglądają na używane??

• 22 lut 2010

o spóźniłam się :) odpowiedz mam wyżej:)

• 22 lut 2010

nie wiem jak się mam w ogóle za to zabrać chyba rozglądnę się w Myślenicach!!

• 22 lut 2010

Majka zawsze o wszystko pytaj. Jeśli interesuje cię wypożyczenie to zapytaj:
    - czy suknia jest oprócz twojej rezerwacji jeszcze wypożyczana innym klientkom, a raczej na pewno jest wypożyczana, bo inaczej salonowi by się to nie opłacało
    - cena wypożyczenia, cena czyszczenia, koszt ewentualnej naprawy sukni, bo za takie rzeczy napewno płacisz, a na weselu różnie bywa
    -czy, gdyby okazało się, że z suknią jest coś nie tak, czy oddają ci zaliczkę ( mojej znajomej nie oddali)
    Jeśli chodzi o kupno:
    -czy w cenę sukni wchodzi halka czy płacisz za nią osobno
    -czy za przeróbki płacisz, czy są w cenie sukni
    -czy możesz potem oddać suknię do komisu, a nie wszystkie sklepy mają komisy i czy w takim sklepie z komisem jest również wypożyczalnia, jeśli jest to nie ryzykuj, bo jak oddasz suknię do komisu to pewnie będą ją również wypożyczać i po kilku takich wypożyczeniach twoja suknia będzie nieciekawie wyglądać
    -pytaj o rabaty, ja zapytałam i dostałam :)
    I nie mierz wszystkiego co popadnie, tylko kilka sukni, które ci wpadną w oko. Im więcej zmierzysz tym większy mętlik w głowie :)
    Wiem to wszystko, bo sama o wszystko pytałam. Lepiej się nie rozczarować przy odbiorze sukni ;)

Odpowiedz