Barman na weselu ?? ostatnio słyszałem ze to modne?? znalazłem x-drink podobno barman z okolic myślenic . co myślicie o nim? moze ktoś był na jego pokazie??
Czytając forum skorzystam i zareklamuję zespół z okolic Wiśniowej gdyby ktoś potrzebował wolne terminy jeszcze na 2010 bo kilka jest oraz na 2011.
Zainteresowani pisać.
Witam, słyszał ktoś z Was o zespole Juventus ze słowacji? Słyszalam ze dobrze grają. Mają taki "specyficzny akcent" a nie słyszałam ich na żywo. Jak ktoś był na weselu gdzie oni grali to proszę o opinie
[quote]Witam, słyszał ktoś z Was o zespole Juventus ze słowacji? Słyszalam ze dobrze grają. Mają taki "specyficzny akcent" a nie słyszałam ich na żywo. Jak ktoś był na weselu gdzie oni grali to proszę o opinie[/quote]
kiedyś byłem na weselu gdzie grał jakiś słowacki zespół i wrażenia takie ze nie grali źle ale nie duzo piosenek spiewali nasi polscy mają lepszy repertuar. i ten ich akcent mi bardzie podobają sie nasi muzycy.
jedyny duży plus to ze naprawde nie dużo kasy brali.. ale szczegółów nie znam..ale moge sie dowiedziec:)
A co powiecie na zespół Saxon band. Z nagrań ze strony wynika że są bardzo dobrzy, ale nie wiem jak na zywo brzmią. Ktoś był na weselu gdzie oni grali?
Jeżeli szukasz barmana na wesele. Polecam się :) Mam ukończone 2 kursy barmańskie u wicemistrza świata. pawel.piszka@gmail.com lub gg 2887792. Posiadam doświadczenie oraz profesjonalny sprzęt.
Barman na weselu ?? ostatnio słyszałem ze to modne?? znalazłem x-drink podobno barman z okolic myślenic . co myślicie o nim? moze ktoś był na jego pokazie??
Czytając forum skorzystam i zareklamuję zespół z okolic Wiśniowej gdyby ktoś potrzebował wolne terminy jeszcze na 2010 bo kilka jest oraz na 2011.
Zainteresowani pisać.
Witam, słyszał ktoś z Was o zespole Juventus ze słowacji? Słyszalam ze dobrze grają. Mają taki "specyficzny akcent" a nie słyszałam ich na żywo. Jak ktoś był na weselu gdzie oni grali to proszę o opinie
Chciałam zapytać, czy może mi ktoś powiedzieć coś o zespole SchoolBoys z okolic Kalwarii, (dawniej Kryzys bądź też Faber)?
czy ma ktoś może nr do zespołu immunitet?????????????
[quote]Witam, słyszał ktoś z Was o zespole Juventus ze słowacji? Słyszalam ze dobrze grają. Mają taki "specyficzny akcent" a nie słyszałam ich na żywo. Jak ktoś był na weselu gdzie oni grali to proszę o opinie[/quote]
kiedyś byłem na weselu gdzie grał jakiś słowacki zespół i wrażenia takie ze nie grali źle ale nie duzo piosenek spiewali nasi polscy mają lepszy repertuar. i ten ich akcent mi bardzie podobają sie nasi muzycy.
jedyny duży plus to ze naprawde nie dużo kasy brali.. ale szczegółów nie znam..ale moge sie dowiedziec:)
hej planuje wesele
co sadzicie o staf catering?
A co powiecie na zespół Saxon band. Z nagrań ze strony wynika że są bardzo dobrzy, ale nie wiem jak na zywo brzmią. Ktoś był na weselu gdzie oni grali?
proszę o namiary na zespól muzyczny IMMUNITET
skąd ten zespół muzyczny immunitet jest???????????
zaciekawiona, pyzka czy bęc? mozesz zdecydowac sie na jeden nick? Bo to , ze to ta sama osoba to pewne. :)
Immunitet jest podobno z Lipnika albo z Wiśniowej, nie mogę nigdzie znaleźć do nich kontaktu:(
pyzka, a jaki termin Cie interesuje?
interesuje mnie 17.09.2011 ale co tam termin, potrzebuję nr tel
ludziska, czy naprawdę nikt z Was nie ma nr tel do zespołu IMMUNITET, większość z Was go zachwala ale nikt nic nie potrafi więcej napisać:(:(
Polecam jak najbardziej zespół Sxon band.Bardzo dobra profesjonalna kapela z rewelacyjnym damskim wokalem
witam!! poszukuję sali weselnej w Myślenicach albo okolicach na 150 osób bez cateringu. z góry dzięki za namiary
polecam zespół red band.super graja
pyzka, z tego co wiem to ten termin maja zajety, bo sam ich o to pytalem na jakims weselu
proszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę o nr tel do IMMUNITET , termin się dostosuje do zespołu
Immunitet nie jest ani z lipnika ani z wiśniowej!!!
Potrzebujesz kontakt do nich masz tu e-mail
immunitet.zespol@gmail.com
bardzooooooooo wiekie DZIĘKI:)
poszukuję sali weselnej w Myślenicach albo okolicach na 150 osób bez cateringu
Polecam sale w Drogini :)
Jeżeli szukasz barmana na wesele. Polecam się :) Mam ukończone 2 kursy barmańskie u wicemistrza świata. pawel.piszka@gmail.com lub gg 2887792. Posiadam doświadczenie oraz profesjonalny sprzęt.