Forum » Społeczeństwo

Wesele !!! Udane czy nie ? ORGANIZACJA, SALE, ZESPOŁY

• 20 maj 2010

Wybrałaś dwa najlepsze miejsca w okolicy Myślenic. Wszystko jedno na co się zdecydujesz będziesz bardzo zadowolona. Najlepsze lokale pod wesela bez dwóch zdań

• 20 maj 2010

a jak jest z jedzeniem w Gali? zazwyczaj w hotelach dają małe porcji. Zastanawiaj się jak jest tutaj. Jak oglądałam sale to miałam wrażenie że jest troszkę mało miejsca do tańczenia.

• 21 maj 2010

Jedzenie i cała reszta w Gali O.K

• 21 maj 2010

JA TAM BYLEM NA WESELU LECZ MYŚLAŁEM ZE BĘDZIE LEPIEJ. TAK ŚREDNIO... Z BOKU TO NAPRAWDĘ LEPIEJ WYGLĄDA .

• 21 maj 2010

No i po co robić wesela ?? Zeby mieli o czym gadać??

• 21 maj 2010

nie zrobisz wesela to też będą gadać. jakby było więcj opinii o Gali to będę wdzięczna

• 21 maj 2010

Moja koleżanka tam miała, jako gośc, było tak sobie bez rewelacji ale najgorzej tez nie. Rzeczywiście miejsca do tanczenia nie za wiele. Kolezanka natomiast narzekała, ze kiedy po weselu przyszło do płacenia, to wtedy okazało się ze pojawiły sie dodatkowe koszty o której wczesniej nie było mozwy. Ale napewno lepszy od rezydenta w Rudniku

• 21 maj 2010

Napisz mi ile mniej więcej Twoja koleżanka miała gości na weselu. Sala jest na 170 osób ja max będę miała 140

• 21 maj 2010

to się zmieszczą

• 21 maj 2010

Z boku to nie tylko wesele lepiej wygląda ,pogrzeb też

• 21 maj 2010

[quote]
    ... ale napewno lepszy od rezydenta w Rudniku[/quote]

Niby w czym ?

• 24 maj 2010

A co powiecie na karczme w Krzywaczce? Dobre jedzenie i obsługa. Jak tam byłam to wydawało mi sie że troche ciemno i zimno tam jest

• 27 maj 2010

mam pytanie... zmienilo sie cos w tym temacie ? przegladnalem go w calosci, ale ciezko znalesc tutaj jakies ciekawsze wypowiedzi.

Powiem w czym rzecz. zastanawiam sie gdzie organizowac wesele, czy szukac jakiegos domu weselnego i zorganizowac wszystko samemu czy zdac sie na laske innych. Widzialem zdjecia i lokal w Rudniku wyglada bardzo ladnie, ale posty tyczace jedzenia, czy nawet tego naglosnienia troche daja do myslenia. Kojarzy ktos czy w okolicy Myslenic znajduja sie jakies ladne miejsca w ktorych mozna zorganizowac wesele ? Potrzebuje miejsca dla 150 osob, ale tez nie chce ich gniesc w malych salach. Gdyby byla mozliwosc wynajecia samej sali w Rudniku to penie bym sie nie zastanawial, ale tak to musze chyba troche bardziej sie wysilic.

pozdrawiam

• 27 maj 2010

[quote]mam pytanie... zmienilo sie cos w tym temacie ? przegladnalem go w calosci, ale ciezko znalesc tutaj jakies ciekawsze wypowiedzi.

Powiem w czym rzecz. zastanawiam sie gdzie organizowac wesele, czy szukac jakiegos domu weselnego i zorganizowac wszystko samemu czy zdac sie na laske innych. Widzialem zdjecia i lokal w Rudniku wyglada bardzo ladnie, ale posty tyczace jedzenia, czy nawet tego naglosnienia troche daja do myslenia. Kojarzy ktos czy w okolicy Myslenic znajduja sie jakies ladne miejsca w ktorych mozna zorganizowac wesele ? Potrzebuje miejsca dla 150 osob, ale tez nie chce ich gniesc w malych salach. Gdyby byla mozliwosc wynajecia samej sali w Rudniku to penie bym sie nie zastanawial, ale tak to musze chyba troche bardziej sie wysilic.

pozdrawiam[/quote] Ja będę mieć wesele w starżnicy w zawadzie bardzo ładna sala. A co do karczmy w krzywaczce to mam tam wesela kuzyna w lipcu okaze sie co to bedzie

• 28 maj 2010

a kojarzy ktos moze jakies dworki w okolicy gdzie mozna zorganizowac wesele ?

• 29 maj 2010

Większy dworek to Folwar Zalesie -Polecam byłem pare razy i było cacy.

• 31 maj 2010

Czy nie chcialby ktos odsprzedac terminu slubu w straznicy w Zawadzie?? Wiem, ze bardzo dlugo czeka sie salę niestety ;/

• 2 cze 2010

Johny, folwark jest owszem świetny(moim zdaniem), ale z miejscem do tańca to tam jest słabo, chyba że wesele kameralne z małą ilością gości.

• 3 cze 2010

Folwark jest ok , ale sala i wystrój mi się nie podoba, nie wiem jak wam ale to jest moje zdanie .
    Obsługa i jedzenie dobre nie mogę nic powiedzieć .

• 4 cze 2010

Moze mi ktos polecic jakas sale podobna do straznicy w Zawadzie?
    Z gory dziekuje:)

• 7 cze 2010

[witam.może ktoś mi powiadzieć jak jest na tej sali Greg w Budzowie...i jaka cena za osobę?Chodzi o wesele.

• 7 cze 2010

[witam.może ktoś mi powiadzieć jak jest na tej sali Greg w Budzowie...i jaka cena za osobę?Chodzi o wesele.

• 7 cze 2010

DAJCIE MI ODPOWIEDZ!

• 7 cze 2010

Był ktoś tam na weselu!!!

• 7 cze 2010

Sala Greg to miejsce godne polecenia. Ekskluzywne wnętrza i dobre jedzenie. Jeśli ktoś szuka innego lokalu i innego klimatu niż remiza warto sie zastanowić.

Jeśli chodzi o sale Rezydent to nowe nagłośnienie sprawiło ze akustyka tej sali jest teraz jej kolejnym atutem. Graliśmy ostatnio i bez dwóch zdań nie ma żadnego porównania w odbiorze na sali. Problemy może stwarzać poprawny odsłuch dla zespołu ale jak się nie umie rozwiazać kwesti osobistego odsłuchu to nie można być równierz expertem od nagłośnienia sali.

Te nagrania zostały zrealizowane w Rezydencie:
    Polecam równierz zwrócić uwagę jakie efekty daje także odpowiednie podświetlenie sali oraz sposób filmowania ...

http://www.youtube.com/watch?v=8XK11aEQygA

http://www.youtube.com/watch?v=qL9twfSPyE8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3HXp9GzrqfU&feature=related

Odpowiedz