Forum » Społeczeństwo

Wesele !!! Udane czy nie ? ORGANIZACJA, SALE, ZESPOŁY

• 24 gru 2010

[quote=gość: IMMUNITET] Witam wszystkich, nie będziemy sie tu tłumaczyć bo nie ma z czego!!!Prawda jest taka że włascicielka Rezydenta coś sobie UBZDURAŁA, gdyż przeprowadzaliśmy tylko wstępne rozmowy odnosnie ceny, nikt z nią nie rozmawiał w cztery oczy a tym bardziej nie podpisywała z nami żadnej umowy ani zaliczki nie wpłaciła!!!Więc to ja mogę powiedzieć-klijenci REZYDENTA "zastanówcie się czy warto podejmować współpracę z takimi niepoważnymi ludźmi"IMMUNITET [/quote]
    Szanowni Forumowicze! Tak jak wcześniej napisałem P. Mirkowi sami widzicie że zespół Immunitet mataczy w tej sprawie - najpierw piszą o braku kontaktu z właścicielami (tzw. brak odzewu na oddzwanianie) a teraz pojawiło się ich stwierdzenie o wstępnych rozmowach w sprawie ceny! Może w nastepnym komentarzu napiszą wreszcie jaka była rzeczywiście prawda!
    A deskrydetowanie Rezydenta jako firmy nierzetelnej z którą nie warto podejmować współpracy niech już forumowicze ocenią. Rezydent działający oficjalnie już parę lat w branży rozrywkowo-hotelowej zapewnia wysoki standard usług o czym świadczą życzliwe i wdzięczne wpisy klientów na licznych forach krajowych i zagranicznych. Wiem że pisanie prawdy jest dla zespołu "Immunitet" gorzką informacją, tym bardziej że jeśli bliżej przyjrzeć się "wiarygodności" zespołu można byłoby się dopatrzeć wiele nieprawidłowości, które z pewnością zainteresowałyby stosowne organy urzędowe.

• 24 gru 2010

Ciekaw jestem czy w Rezydencie młodzi mogą zarezerwować termin telefonicznie, bez żadnej umowy i zaliczki???? a tekst "można byłoby się dopatrzeć wiele nieprawidłowości, które z pewnością zainteresowałyby stosowne organy urzędowe" jest ewidentnie nie na miejscu, bo nie wierzę że Rezydent jest taki "święty"
    Pozdrawiam.
    Lee

• 24 gru 2010

Do REZYDENTA!!!!!!!!!!!!!
    Bardzo proszę nie pogrążajcie sie bo prawda jest przeciwko wam i tylko działacie na własna niekożyść.
    Nie mialiście żadnej umowy z Immunitet ani żadnej zaliczki nie wpłaciliście wiec o co wam chodzi czyżby taraz młodzi zamawiający sale REZYDENT w Rudniku nie musieli podpisywać umowy ani wpłacać zaliczki---bo cos nie chce mi sie w to wierzyć.

• 24 gru 2010

Witam. Patrze i oczom nie wierze co ten człowiek z Rezydenta wypisuje. Rezydentowi chodzi jedynie o wyrównanie rachunków. Nie tak załatwia się takie sprawy!! Gdy przyjdzie mi grać w Rezydencie najzwyczajniej w świecie odmówię, ponieważ nie życzę sobie żeby mi Rezydent wkładał nos w moje faktury. Pozdrawiam.

• 24 gru 2010

Śmiech na sali... ;)

• 25 gru 2010

Jeżeli gość Rezydent to na prawdę ktoś z właścicieli rezydenta, to właśnie wyszedł na niepoważną osobę.
    Sam zajmuję się usługami weselnymi i często mam wstępne rezerwacje na terminy, ale dopóki nie ma podpisanej umowy i zadatku to są one dla mnie otwarte (oczywiście z pierwszeństwem tego kto wstępnie zarezerwował - kontakt telefoniczny i w przypadku potwierdzenia odmawiam nowego klienta, lecz gdy się nie dodzwonię, termin wstępnej rezerwacji przepada młodym).

Dlatego dziwi mnie że ktoś kto prowadzi lokal zawodowo potrafi w ogóle napisać tego typu bzdury i to jeszcze publicznie ośmieszając wyłącznie siebie, gdyż nie wierzę by Immunitet przy podpisanej z Rezydentem umowie i pobranym zadatku wystawił organizatora do wiatru.

Obciach i tyle panie (pani) rezydent.

• 26 gru 2010

hej czy ma ktoś namiary lub dokladny adres cukierni czereśniowy sad z myslenic???

• 26 gru 2010

Witam
    Czy słyszał ktoś o zespołach Secret Band i zespole SaksBand? Bardzo zależy mi na opiniach.

11 Cytuj
  • 28 gru 2010

Witam
    A czy ktos slyszal cos o zespole Takt z Krakowa?? Jak graja?? A co do sali w Mogilanach czy jedzenie dobre?? Duzo?? Pozdrawiam

• 30 gru 2010

najlepsza wokalistka weselna w polsce to zdecydowanie Agnieszka Chylińska, czy ktoś wie czy ma wolny termin w lutym bo robię wiejskie dożynki????????????????????????????
    albo kombi???

• 30 gru 2010

Bierz od razu całą ekipę z "Mam talent"!

• 1 sty 2011

no i jak tam grajki po Sylwestrze?

• 1 sty 2011

Tak po jak i przed Panie ciekawy;)

• 2 sty 2011

To prawda że w Rezydencie grał Hodana ze swoimi baciarami?
    Jak wypaliłą zabawa

• 2 sty 2011

pewno tragedia!!!

• 2 sty 2011

Istnieje jeszcze coś takiego jak zaufanie .Uważam że tłumaczenia immunitetu są śmieszne ale niestety niektóre kapele preferują takie numery.

• 2 sty 2011

Człowieku co Ty za bzdury wypisujesz!? Jeśli w grę wchodzą pieniądze rzędu 5-6 tyś zł to zaufanie nic tu nie znaczy! Ufam że to pojmiesz;p Pozdrawiam

• 3 sty 2011

[quote=gość: ben 10] Istnieje jeszcze coś takiego jak zaufanie .Uważam że tłumaczenia immunitetu są śmieszne ale niestety niektóre kapele preferują takie numery. [/quote]

Zaufanie ??? Przy zamawianiu usługi podpisuje się umowę i wpłaca zaliczkę. Każdy to wie, a właściciel rezydenta nie ?
    Dlaczego wymagacie od zespołu by wam zaufał bez zaliczki, a jak sami przyjmujecie zamówienia wymagacie płatności całości za Sylwestra jeszcze przed wykonaniem zlecenia? Brak zaufania do waszych klientów ?
    Wynika z tego że Rezydent chciał załatwić Sylwestra na lewo poza fiskusem. Ciekawe czy zapłaciliście tantiemy do Zaiksu za organizowaną imprezę Sylwestrową ?

• 3 sty 2011

immunitet jest przereklamowany.

• 3 sty 2011

Zmieńcie temat, to staje się nudne.

• 4 sty 2011

Witam ….

Uważam że nie powinno dojść do eskalacji konfliktu bądź co bądź między jedną z najlepszych sal bankietowych oraz czołowym zespołem muzycznym w naszym rejonie w tak publicznym miejscu.
    Nie chcę występować tutaj w roli adwersarza i stawać w obronie racji którejś ze stron.
    Patrząc obiektywnie racja leży gdzieś po środku.

Zgodzę się z przedmówcami. Lokal stoi na spalonej pozycji. Gdyby właściciel Sali miał pisemną formalną umowę pretensje byłyby bardziej uzasadnione.
    Jednak z drugiej strony czy wszystkim zabierającym głos w dyskusji nie zdarzyło się grać kiedyś mając jedynie umowę słowną? Wytaczacie bardzo mocne argumenty słowne które nie powinny chyba paść w tej dyskusji i w tym miejscu, które mocno oczerniają zarówno zespól jak i i lokal.
    Szkoda że nie dogadaliście się w sprawie sylwestra ….
    Myślę i zarazem radzę aby mimo wszystko spróbować wzajemnie dojść do porozumienia i wspólnie wystąpić do właściciela forum z prośba o usuniecie dyskusji

Automat gogle wcześniej czy później znajdzie wasze nazwy i wbrew pozorom może mało znaczące dla was myślenickie forum da negatywny obraz waszym potencjalnym klientom….

• 4 sty 2011

Do Kozaka ,jeżeli grasz w tym samym lokalu kilka imprez w sezonie to naturalnym jest że masz dobry kontakt z właścicielami ,myślę że wtedy umowa słowna wystarczy.Wszyscy chałturnicy spotkali się z takim zjawiskiem więc nie wiem kto tu ściemnia renomowany lokal jakim jest rezydent ,czy mocno reklamowany na tym forum zespół immunitet.

• 4 sty 2011

Organizatorzy biorą kasę z góry po to żeby panowie artyści mieli nad ranem pewną wypłatę.

• 4 sty 2011

A Tomek wokalista zespołu Immunitet nie miał czasem swojego własnego wesela właśnie w Rezydencie,więc chyba z właścicielami się zna. on zaufał to może oni też stwierdzili, że umowa słowna wystarczy.

• 4 sty 2011

A skad wiesz, że rezydent nie wziął zaliczki od niego?

Odpowiedz