to jeszcze mam jedno pytanie, jaka jest cena wesela 2 - dniowego? bo wiem,że za jeden 3500 zł.
Zapytaj proszę swojego mężczyznę:)
będę wdzięczna za szybką odpowiedz:)
[quote=gość: aga24] Jak to Red Band się rozpada? Mają mi grać w przyszłym roku na weselu-jeszcze dziś do nich zadzwonię, bo troszkę mnie zaniepokoiła ta informacja... [/quote]
I co dzwoniłaś do nich ? U mojej kuzynki mają grać w sierpniu!!!!!!
[quote=gość: aga24] Jak to Red Band się rozpada? Mają mi grać w przyszłym roku na weselu-jeszcze dziś do nich zadzwonię, bo troszkę mnie zaniepokoiła ta informacja... [/
Słyszałam że się rozpadają - coś w tym jest chociaż Bruce milczy...
A propo slubów i wesel....:-) Byłam w sobotę na takim slubie gdzie 1)w godzinie rozpoczęcia ceremoni ( co do sekundy!!) było oberwanie chmury 2)ksiądz wyprawił kazanie o nieudanych zwiazkach i rozwodach 3)przy przysiędze mikrofon nie działał 4) wymieniony mikrofon trzeszczał przez całą przysięgę 5)po ceremoni goście wychodzą przed kościół a tu..... kolejne oberwanie chmury! 6) młodzi do restauracji przyjeżdzaja ostatni -jak sie pozniej okazało mieli problem z uruchomieniem samochodu....i to wszystko to nie żart:-)
Dzwoniłam do Red Band'sów- na szczęście to tylko plotki(pewnie sprawka konkurencji), a ich stronka będzie niedługo dostępna, bo pracuje nad nią informatyk.... :)
Witam. Czy ma ktoś numer telefonu do zespołu quatro, chyba są z Raciechowic, lub z tamtych okolic. w necie nie mogę nigdzie znaleść. A może mają jakąś stronkę z nagraniami.??
Jak to Red Band się rozpada? Mają mi grać w przyszłym roku na weselu-jeszcze dziś do nich zadzwonię, bo troszkę mnie zaniepokoiła ta informacja...
prosze o namiary na DJ NAPOLEON I DJ CAMELEON .
ja z kolei NIE polecam zespołu remedium z dobczyc. Głos wokalistki dość nieciekawy ale to moje zdanie
a nie wiecie ile remedium z dobczyc bierze za 2 dniowe wesele??
3500 za jeden dzień
Dzięki wielkie za odpowiedz:)
Kora12 a nie wiesz czy pieniądze z dedykacji są odliczane czy to są pieniądze dodatkowe dla zespołu??
sa odliczane moj narzeczony gra w zespole to wiem:)
to jeszcze mam jedno pytanie, jaka jest cena wesela 2 - dniowego? bo wiem,że za jeden 3500 zł.
Zapytaj proszę swojego mężczyznę:)
będę wdzięczna za szybką odpowiedz:)
mysle ze 4000 moze 4500zł zalezy gdzie
dzięki wielkie za pomoc
niema za co:)
[quote=gość: aga24] Jak to Red Band się rozpada? Mają mi grać w przyszłym roku na weselu-jeszcze dziś do nich zadzwonię, bo troszkę mnie zaniepokoiła ta informacja... [/quote]
I co dzwoniłaś do nich ? U mojej kuzynki mają grać w sierpniu!!!!!!
happy band a red band to chyba różnica,,,,aga24 nie siej plotek..........
[quote=gość: aga24] Jak to Red Band się rozpada? Mają mi grać w przyszłym roku na weselu-jeszcze dziś do nich zadzwonię, bo troszkę mnie zaniepokoiła ta informacja... [/
Słyszałam że się rozpadają - coś w tym jest chociaż Bruce milczy...
A mnie ciekawi czemu na stronie Red Bandu wyskakuje strona "Another Pink Floyd?
dajcie link albo jakiś kontakt do remedium z dobczyc
a co myślicie o zespole sax-band z dobczyc???
A propo slubów i wesel....:-) Byłam w sobotę na takim slubie gdzie 1)w godzinie rozpoczęcia ceremoni ( co do sekundy!!) było oberwanie chmury 2)ksiądz wyprawił kazanie o nieudanych zwiazkach i rozwodach 3)przy przysiędze mikrofon nie działał 4) wymieniony mikrofon trzeszczał przez całą przysięgę 5)po ceremoni goście wychodzą przed kościół a tu..... kolejne oberwanie chmury! 6) młodzi do restauracji przyjeżdzaja ostatni -jak sie pozniej okazało mieli problem z uruchomieniem samochodu....i to wszystko to nie żart:-)
hmmm prawo serii....?czy jakieś znaki...?;-)
Młodzi powinni się cieszyć, bo zestaw nieszczęść na najbliższe 10 lat został wyczerpany. Niech im się darzy :-)
Dzwoniłam do Red Band'sów- na szczęście to tylko plotki(pewnie sprawka konkurencji), a ich stronka będzie niedługo dostępna, bo pracuje nad nią informatyk.... :)
Witam. Czy ma ktoś numer telefonu do zespołu quatro, chyba są z Raciechowic, lub z tamtych okolic. w necie nie mogę nigdzie znaleść. A może mają jakąś stronkę z nagraniami.??
a co sądzicie o kapeli z Myślenic Silvestro Band?
a co o Jamajka z Pcim/Lubień?
qleeg
Też im tego życzę:-)
Młodzi będą mieli przynajmniej co wspominać na stare lata:)