Forum » Społeczeństwo

Wesele !!! Udane czy nie ? ORGANIZACJA, SALE, ZESPOŁY

• adzygmunt 10 gru 2009

Panie "wet" spam i reklama także auto, w tym temacie leci jak woda. Jeszcze nie zauważyłeś?

• 11 gru 2009

Czyli podobnie jak w temacie "Myślenickie sklepy" tam to dopiero sieją zamęt i ćwiczy agresywny marketing.

• 13 gru 2009

panowie dajcie spokój z tymi zespołami i tak mała ilośc ludzi tu patrzy jak czytam to wszytsko to mi się śmiać chce. odrazu widac kto tu reklame robi .wszytskie orkiestry są w porządku ,czy sobie puszczacie z czego czy nie kto to widzi ważne żebyście grali ,i tak pózniej wsyztscy są pijani .a najlepsza reklama to chyba jak na weselu się dobrze zagra i tam szukajcie .tylko z jednym raz sie spotkałem z beznadziejnym zespłem na weselu dramat a reszta to spoko .a tak to ważne żeby nie było długich przerw i bez fałszu i pasowało żeby wesele było w jakim eleganckim miejscu a teraz juz jest coraz wiecej takich miejsc byłem ostanio w hotelu gala i naprawde ładnie tam mają .koło myślenic to jeszcze agro-gościniec i rezyden nowe lokale w które robią wrażenie i maja wysoki standard ,gdzie naprawde można się pobawić, mi się to podoba .ale to też zalezy od kasy bo nie każdy ma na to co chce ,ale można się i bez tego obejść :)

• 18 gru 2009

[quote]panowie dajcie spokój z tymi zespołami i tak mała ilość ludzi tu patrzy...[/quote]

Wcale nie mała ilość ludzi odwiedza ten temat.
    Pozwoliłem sobie na małe wyliczenie, temat istnieje już prawie 5 miesięcy i ma prawie 14500 odwiedzin co nam daje średnio ok 96 odwiedzin dziennie. Wbrew pozorom to bardzo dużo jak na lokalne forum, chociaż ostatnio zauważyłem spadek popularności tego tematu.

• 18 gru 2009

ja polecam wszystkim zespół NAŁTILIUS Mszana Dolna . Graja świetnie i diora niedrogo.

• 19 gru 2009

[quote]ja polecam wszystkim zespół NAŁTILIUS Mszana Dolna . Graja świetnie i diora niedrogo.[/quote]

Pewnie sam grasz w NAŁTILIUSIE.

• 19 gru 2009

I tak w koło Macieju - "...polecam zespół..." odp."Pewnie sam w nim grasz".
    Żenada ludzie,żenada.

• 23 gru 2009

[quote]Red Band jest super. I rzeczywiscie wokalistka wymiata ;)[/quote]
    ta pani spiewa okropnie !!! moze komus pasuje taka barwa głosu (a la Okupnik ) mi osobiscie nie,poza tym kapela moze gra na żywo - ale w tym kawałku co ogladalam na you tube - jest NIE RYTMICZNIE !!!

• 23 gru 2009

IMHO ta dyskusja prowadzi do nikąd, to tak jakby ktoś drugą osobę przekonywał, że jego gust jest lepszy.

Bezsens i bicie piany na 8 stron :(

• 23 gru 2009

Red Band nie gra na żywo i ta pani już tam nie śpiewa.

• 24 gru 2009

a

• 29 gru 2009

witam a ja mogę śmiało polecić grupe REMEDIUM z Dobczyc, są młodzi i dają czadu ,na moim weselu wokalistka prawie głos straciła,zabawa z nimi to czysta przyjemność,a jeśli chodzi o (czystą) to HELSINKI z importu : wchodzi gładko a rano jesteś jak bys nic nie pił. :) pozdrawiam :)

• 30 gru 2009

Jak tam "Chałturnicy" przed Sylwestrem ?
    Słyszałem że dużo imprez poodwoływano...
    Gardła nasmarowane po świętach - do boju czas :)

• 30 gru 2009

Gardła nasmarowane,naoliwione i zdezynfekowane. ;) I raz dwa trzy , raz dwa trzy :D

• 31 gru 2009

do cats

Nie wiesz czy strona zspołu hot night działa? bo nie moge jej otworzyc

a z linku jaki znalazlem na youtube mozna wywnioskowac ze jest mlody zespol, ale dobry. zwlaszcza wokalistka

polecam link
    http://www.youtube.com/watch?v=Y8joLAzf0RE

[quote]

Nie znam rynku małopolskiego na wylot ale mam kilka typów:

Graham Band, owszem
    ArtBand, z Bochni zdaje się - bardzo OK
    Zespół TIM, Kraków, czterech panów, a wszystko live i z klasą
    Calvados, okolice Myślenic, na żywo i różnorodnie
    Hot Night z Myślenic, nowy zespół, zapowiada się dobrze

pozdrawiam:)
    [/quote]

• 4 sty 2010

Uwielbiam autoreklamę na tym forum. Sporo osób reklamuje swoje zespoły.
    To zaczyna być żenujące!!!

• 4 sty 2010

Jak tam chalturnicy? Sylwester sie udal? ;)

• 4 sty 2010

Bardzo przyjemnie.
    Jestem "pozytywnie" nakrecony ...
    Teraz studniówki czas zacząć :)

• 5 sty 2010

Może wszyscy na trzy, cztery przyznamy się z jakich zespołów jesteśmy?
    Haha

• 5 sty 2010

No to trzy,cztery ... pięć. Myślisz bębniarzu,że ktoś się odważy?
    Dawno temu na myślenickim rynku stała piękna,czerwona waga.Z lusterkiem!
    Wtedy się ludzie ważyli. ;)

• 6 sty 2010

Ja gram w Feel Band

• 6 sty 2010

Odnoszę wrażenie, że wesele opiera się tylko na orkiestrach. Nawet najlepsza nie zastąpi dobrego wesołego towarzystwa. Jeśli goście są tępi w krokach i mają uszy słonia, to zadna orkiestra ich nie wskrzesi. A bywam na wielu weselach i widziałem jak orkiestra doopasowywała się do gosci. Nieraz goście rozgrzwali orkiestrę i zabawa rozkrecała sie.

• 6 sty 2010

Ja grałem na wielu weselach gdzie dostawaliśmy polecenie od kelnera, żeby zrobić przerwę na jedzenie a potem czekaliśmy aż wszyscy zjedzą, my na sam koniec. Przerwa się wydłużała a goście weselni mieli do nas pretensję, że nam się nie chce grać.
    To dopiero cyrk.
    Bardzo często zdarza się też że filmowcy kręcą najbardziej badziewne fragmenty wesela, najbardziej zryte kawałki od babci Zosi dla kochanego wnuczka melodia Wróżka Czarodziejka. Potem ludzie oglądając płytę z wesela mówią że kapela była kiepska.

Może ktoś ma jeszcze jakieś swoje przemyślenia?

• 6 sty 2010

O Panie nie zgadzam się. Kamerzysta jest na weselu po to aby właśnie nagrać Babcię Zosię podczas dedykacji dla kochanego wnuczka i nawet jesli bedzie to wróżka czarodziejka.
    Jednak wiekszość z nich zwija sie do domu kiedy rozkręca się naprawdę fajna impreza... I te wszendobylskie halopaki z Castoramy... za to postwaiłbym co drugiego pod mór i kolbą... Z naszych miejscowych sorki za personalia tylko Paweł Kęsek nie boi sie nagrywać przy zgaszonym świetle a wtedy kiedy jest klimat i gra sie bardziej kopliwe numery można ciekawie i zespół w tle pokazać.

• Zdzichó Kowal PJN 6 sty 2010

Może i ja się tu wypowiem poniewarz tu zostało źle postawione pytanie. Rzadne wesele nie morze być udane poniewarz pójście z kimś w małrzeństwo to największa ludzka głupota na jaką stać najcześciej wykonana w nieświadomości. Najbardziej nieszczęśliwi są tu jednak panowie z paniami i ich wiecznie zamieszkałymi w domu fochami. Dlatego im lepiej się komu uda wesele tym gorsza wrórzba przyszłości bo to zawsze z wysokiego konia się spada a im lepsze wesele tym z wyrzszego. Jeśli już ktoś mądrze do żeniaczki to najlepiej z zamiarem na góra rok a następnie rozwód, wymiana i zawsze na młodszą.
    pozdrawiam
    Zdzichó

Odpowiedz