Forum » Społeczeństwo

Wesele !!! Udane czy nie ? ORGANIZACJA, SALE, ZESPOŁY

• 9 gru 2011

Ja też tak sądzę,ale każdy ma prawo do własnej opinii,więc niech moderator nie usuwa wpisów tylko inteligentnie wypowie się na dany temat aby ostudzić atmosferę.

3 2 Cytuj
  • 9 gru 2011

[quote=gość: bebe] Ja też tak sądzę,ale każdy ma prawo do własnej opinii,więc niech moderator nie usuwa wpisów tylko inteligentnie wypowie się na dany temat aby ostudzić atmosferę. [/quote]

OCZYWIŚCIE. ŻE KAŻDY MA PRAWO DO WŁASNEGO GŁOSU, ALE PEWNE STWIERDZENIA JEŚLI SĄ BARDZO OSTRE POWINNY BYĆ POPARTE FAKTAMI -W DOSŁOWNYM TEGO SŁOWA ZNACZENIU A NIE NA ZASADZIE JEDNA PANI DRUGIEJ PANI.... WIADOMO, ŻE PO TO JEST PODJĘTY TEMAT, ABY MÓC ZWERYFIKOWAĆ KTO JET WART POLECENIA A KTO NIE...CO GDZIE I ZA ILE, ALE NIE W TAKIEJ TONACJI JAK TO BYŁO DOTYCHCZAS... LUDZIE SZANUJCIE SIĘ NA WZAJEM...A WASZE WYPOWIEDZI BĘDĄ POWAŻNIE TRAKTOWANE I ZAPEWNE NIKT NIE BĘDZIE ICH KASOWAł.... takie jest bynajmniej moje zdanie...a jeśli ktoś ma inne też szanuję, co nie znaczy że poważam...
    pozdrawiam

2 3 Cytuj
  • 9 gru 2011

[quote=modliszka] gość: bebe napisał/a: Ja też tak sądzę,ale każdy ma prawo do własnej opinii,więc niech moderator nie usuwa wpisów tylko inteligentnie wypowie się na dany temat aby ostudzić atmosferę.

OCZYWIŚCIE. ŻE KAŻDY MA PRAWO DO WŁASNEGO GŁOSU, ALE PEWNE STWIERDZENIA JEŚLI SĄ BARDZO OSTRE POWINNY BYĆ POPARTE FAKTAMI -W DOSŁOWNYM TEGO SŁOWA ZNACZENIU A NIE NA ZASADZIE JEDNA PANI DRUGIEJ PANI.... WIADOMO, ŻE PO TO JEST PODJĘTY TEMAT, ABY MÓC ZWERYFIKOWAĆ KTO JET WART POLECENIA A KTO NIE...CO GDZIE I ZA ILE, ALE NIE W TAKIEJ TONACJI JAK TO BYŁO DOTYCHCZAS... LUDZIE SZANUJCIE SIĘ NA WZAJEM...A WASZE WYPOWIEDZI BĘDĄ POWAŻNIE TRAKTOWANE I ZAPEWNE NIKT NIE BĘDZIE ICH KASOWAł.... takie jest bynajmniej moje zdanie...a jeśli ktoś ma inne też szanuję, co nie znaczy że poważam...
    pozdrawiam [/quote]

Wyłącz Caps lock lub przestań trzymać Shift ;]

6 2 Cytuj
  • 10 gru 2011

Szanowny operatorze dlaczego bebe działa na ciebie jak płachta na byka ,śledzę to forum i wywalasz jego co drugi wpis ,dodam że były to wpisy które nikogo nie obrażały .Czyżby jakieś prywatne porachunki?Jeśli tak to to forum jest śmieszne i trzeba założyć nowe gdzie będzie się można wypowiadać swobodnie.

2 3 Cytuj
  • Paweł Latoń 10 gru 2011

Mało powiedziane że to forum jest śmieszne. To 100% bidy i drugie tyle wiochy. Ludzie którzy wypowiadają się na tym forum powinni iść do psychloga!

5 Cytuj
  • 10 gru 2011

jurek_mazo napisał: "Wypowiadać swobodnie". Czyli w waszym przypadku poniżać, znieważać, obrażać, opluwać, pisać kłamstwa.
    Tak wyglądają wpisy w praktycznie każdym temacie. Nie tylko wesel, ale i jedzenia, sklepów, polityki i wszystkiego innego. Ktokolwiek ma swoje zdanie, zaraz jest zaszczuty przez innych. Na szczęście posiadam zdrowy rozsądek i dystans do wszystkiego, co tutaj jest pisane, dlatego kompletnie nie sugeruję się opiniami jakie tu znajduję.
    Szkoda, bo Miasto-Info jest tworem wyjątkowym, który z założenia powinien przybliżać internautom wszelakie sprawy związane z Myślenicami, a tak naprawdę wyłazi z myśleniczan zaściankowość, małomiasteczkowość i wszechobecna zawiść.
    Piękny obraz dajecie innym, drodzy forumowicze, wprost cudowny.
    A tym, którzy zaraz wykrzykną: "Jak ci się nie podoba, to spadaj" mówię: Mam prawo tu być i tak jak wy, wyrażać swoje zdanie. Tylko w przeciwieństwie do was - nikomu nie szkodzę".

P.S.
    Całkowicie zgadzam się z sardynką27

8 Cytuj
  • 11 gru 2011

Czy to jest forum o tematyce weselnej...???Czytając ostatnie wpisy odnosi się inne wrażenie...

4 1 Cytuj
  • 11 gru 2011

I bardzo dobrzez Myślenic się naucza, że w ten sposób, poprzez kłamstwa i wciskanie ludziom ściemy na temat najlepszych zespołów z Myślenickiego kręgu nic nie zdziałają. Nie da się w ten sposób wykurzyć konkurencji, bo ludzie chodzą na wesela i wiedzą jak jest na prawde. Pozdrawiam wszytskich zawistnych!!!

4 Cytuj
  • 11 gru 2011

pilnie potrzebuja znalezc dekoratorke na nasze wesele czy ma ktos kogos godnego polecenia??

1 3 Cytuj
  • 12 gru 2011

ismena

3 2 Cytuj
  • 12 gru 2011

[quote=gość: agnieszka12] pilnie potrzebuja znalezc dekoratorke na nasze wesele czy ma ktos kogos godnego polecenia?? [/quote]
    Polecam panią z Ismeny.Zdobiła moja sale weselna i zajęła się wszystkimi dodatkami,goście byli zachwyceni :) Mogę ci przesłać kilka zdjęć z tego co dla mnie zrobiła jak podasz adres e -mailowy.Pozdrawiam :)

2 3 Cytuj
  • 12 gru 2011

Ja polecam nową restaurację w centrum handlowym JAN ,Jest rewelacyjnie idę tam na sylwestra ,świetne jedzenie no i muzyka bo gra IMMUNITET .Gorąco polecam

1 4 Cytuj
  • 12 gru 2011

Ludzie, dajcie już spokój z tym Immunitetem. Jak ktoś idzie na Sylwestra albo słyszał ich na weselu, to niech to zachowa dla siebie czy tam znajomych, a tu nic nie pisze, bo zaraz zleci się hiszpańska inkwizycja i będą ich palić na stosie, jak każdy inny zespół.
    Z resztą po Il Camino też jeżdżą jak po psie w innym temacie.
    Żenada

5 2 Cytuj
  • 12 gru 2011

Popieram Zezika,dajcie im spokój,zarówno Il Camino jak i Immunitet są nowymi w trudnej branży weselno-rozrywkowej w powiecie myślenickim ,więc każdy wpis na tym forum tylko im zaszkodzi a nie pomoże.

3 3 Cytuj
  • 12 gru 2011

Il Camino może i jest nowe ,ale Immunitet to stare wyjadacze trochę odświeżone przez marną wokalistkę.A taka reklama jaką uprawia immunitet jest co najmniej żenująca.

5 3 Cytuj
  • 12 gru 2011

Założę się, że to Immunitet założył temat: "Wesele, udane czy nie?" żeby się tu reklamować. 100%! Na pewno nie znają innej formy reklamy. Hehehe

11 1 Cytuj
  • 13 gru 2011

Pewnie! Zbojkotujmy Immunitet, hehe. Paranoja!

2 1 Cytuj
  • 13 gru 2011

Ludzie dajcie spokój tej podrzędnej zespolinie ,jak chcą to niech się reklamują,wy też możecie,tyle szumu o nic,z ciekawości szukałem ich w internecie i znalazłem na planujemy wesele,nie rozumiem o co tu chodzi,chłopaki grają jak grają przynajmniej na żywo i chwała im za to ,ale szołu nie ma.

2 1 Cytuj
  • 13 gru 2011

Ismenę to można reklamować, ale jak ja poleciłam kogoś innego to mój post został usunięty!!! Co to za dziwne zagrania???

2 1 Cytuj
  • 13 gru 2011

agato23----nie wolno umieszczać adresu strony internatowej!!!! poleć jeszcze raz bez strony jak chcesz to ci nie usuną --proste

4 1 Cytuj
  • 13 gru 2011

[quote=gość: agnieszka12] pilnie potrzebuja znalezc dekoratorke na nasze wesele czy ma ktos kogos godnego polecenia?? [/quote]

Z czystym sumieniem mogę pomóc i polecić sprawdzoną przeze mnie firmę:

Profesjonalna dekoratorka i o niskich cenach to Pani z kwiaciarni w Wiśniowej.
    Nazwy i jej telefonu nie będę podawał publicznie, ale proszę pisać, lub tel. do mnie to podam, żeby nie było ze reklamuje ;)

Co by mi admin posta nie wykasował...

5 2 Cytuj
  • 13 gru 2011

ja myślę, że wszyscy powinni się tutaj bez kompleksów reklamować... i dodawać linki.
    ponadto myślę, że wszystkie zespoły powinny się tutaj przedstawiać... również linkami i siebie reklamować i zdobywać klientów. tak samo, kucharki, DJ, strażnice, dekoratorki itd...

po co udawać?
    niby ,że nie wolno zamieszczać reklamy?
    to ja bym zamknął cały portal. nieporozumienia wynikają z niewiedzy ;)

7 1 Cytuj
  • 13 gru 2011

[quote=gość: głos] ja myślę, że wszyscy powinni się tutaj bez kompleksów reklamować... i dodawać linki.
    ponadto myślę, że wszystkie zespoły powinny się tutaj przedstawiać... również linkami i siebie reklamować i zdobywać klientów. tak samo, kucharki, DJ, strażnice, dekoratorki itd...
    [/quote]

a dlaczego w gazetach nie daja reklam za darmo? :) za swoje uslugi (granie) bierzecie pieniadze wiec chcac sie reklamowac zainwestujcie w reklame. darmowe macie ogloszenia drobne

2 2 Cytuj
  • 13 gru 2011

widać wam nie dają w łapę. przykro mi ,że tak do tego podchodzicie.

2 2 Cytuj
  • 14 gru 2011

a tu sie za ogłoszenia płaci? na takiej stronie miasto.info?

1 Cytuj

Odpowiedz