Forum » Społeczeństwo

Wesele !!! Udane czy nie ? ORGANIZACJA, SALE, ZESPOŁY

• 24 lis 2011

Nie polecam!!!!bylam na wesele.zreszta co kto lubi:))wioska z okolic myslenic się dobrze przy nich bawiła ale druga strona z myslenic popiera moje zdanie-katastrofa.!!!falsze,powtarzające się utwory itd!!!umow się do nich na wesele i posłuchaj sam(a) dla mnie to był najgorszy zespół weselny przy jakim miałam okazje się bawic

4 1 Cytuj
  • 25 lis 2011

[quote=gość: pro]
    Filozof z Ciebie i smakosz a liczyć nie umiesz...Jak się płaci 300 złotych to nie wymagaj Danielsa i podobnych...Kupisz sobie i tyle. Ja lubię smalec i oranżadę i nie obnoszę się z tym(tylko dla twojej wiadomości) [/quote]

Finlandia to koszt około 30zł za flaszkę, gdy Walker to około 48zł za 0,7l, Daniels czarny niewiele droższy, więc nie wiem o czym piszesz. Chivas 12 letni - 100-120zł za 1l. Czy te ceny są kosmiczne i uniemożliwiające picie czegoś lepszego normalnemu człowiekowi niż czyściocha?

1 Cytuj
  • 26 lis 2011

[quote=gość: bim] co myślicie o zespole dwa światy :? czy ktoś ich słyszał ? [/quote]

Przeglądając demo na stronie tego zespołu można od razu wyrobić sobie zdanie na temat klasy tego zespołu, tak że osobiście jestem porażony ...zwłaszcza umiejętnościami wokalnymi:)

3 2 Cytuj
  • 27 lis 2011

Johny ...

Mądrzysz się tutaj od czasu do czasu. Jeśli zabierasz głos oceniając innych najpierw sam przedstaw swoje demo chętnie pooceniamy ....

4 Cytuj
  • 28 lis 2011

ale takich demo jak powyższy zespół się nie przedstawia...wstyyyd :/.....

1 Cytuj
  • 28 lis 2011

[quote=gość: Juror] Johny ...

Mądrzysz się tutaj od czasu do czasu. Jeśli zabierasz głos oceniając innych najpierw sam przedstaw swoje demo chętnie pooceniamy .... [/quote]
    Wielce Szanowny Jurorze (zapewne jesteś członkiem tego zespołu który został skrytykowany przezemnie). Gdybym przedstawił na tym Forum swoje demo to parę osób chyba musiało by się zastanowić nad swoją karierą muzyczną ,bo uznaliby że tyle lat grają , a z umiejętnościami są do tyłu jakieś 20 lat. A to że oceniam krytycznie jakiś zespół to pewnie dlatego że głuchy nie jestem i mam alergię na fatalne wykonanie ,w szczególności jeśli chodzi o wokale ,bo to jest największą bolączką niektórych zespołów jakie dane jest mi obserwować .Zastanawia mnie jak można komuś płacić za takie wykonanie.......porażka .

Ps. Nie mądrzę się tylko znam swoje umiejętności i mam znakomitą wiedzę na ten temat.

Pozdrawiam i życzę sukcesów:)

3 3 Cytuj
  • 28 lis 2011

W kategorii Cwaniakowanie stawiam ci 5+

5 1 Cytuj
  • 29 lis 2011

Johny....

Ja widziałem twoje demo ,na mnie nie zrobiło wrażenia .Jak zaczniesz grać na żywo to pogadamy ,a twój wokal też pozostawia wiele do życzenia.Pozdrawiam powodzenia .

1 Cytuj
  • 29 lis 2011

lczy ktos moze cos napisac o zespole los celinos ze slomnik jak graja?

2 Cytuj
  • 29 lis 2011

[quote=gość: stefan] Johny....

Ja widziałem twoje demo ,na mnie nie zrobiło wrażenia .Jak zaczniesz grać na żywo to pogadamy ,a twój wokal też pozostawia wiele do życzenia.Pozdrawiam powodzenia . [/quote]
    A w jakim zespole gra Johny? I skąd wiesz kim on jest?

• 30 lis 2011

A co sądzicie o zespole MAXi z Koźmic? wiem że wątek był już poruszany, ale może czytają to jakieś nowe osoby, które mogłyby dorzucić swój punkt widzenia:)

1 2 Cytuj
  • 30 lis 2011

[quote=gość: stefan] Johny....

Ja widziałem twoje demo ,na mnie nie zrobiło wrażenia .Jak zaczniesz grać na żywo to pogadamy ,a twój wokal też pozostawia wiele do życzenia.Pozdrawiam powodzenia . [/quote]

A gdzież to ty mnie widziałeś??? Jeśli ja nie gram w zespole ani nie śpiewam , tylko zajmuje się realizacją imprez live (FOH) , oraz pracą w studiu nagrań ?

Oj chyba mylisz ludzi :(

1 Cytuj
  • 30 lis 2011

co do zespołu "los celinos" to ludzie sobie chalą :) byłem na 2 weselach i studniówce gdzie Oni grali i mi się osobiście podobało graja pod nogę i dla każdego... polecam

6 Cytuj
  • 30 lis 2011

Jeżeli ktoś śledzi to forum to widać że Johny to członek zespołu Grand Band.......

1 1 Cytuj
  • 5 gru 2011

[quote=gość: agromjuzik] rolnik, a Ty grywasz cepami ?
    Uwierz, że krytyka właściwie odebrana BUDUJE !

P.S.
    Jeśli tak grasz jakiego słownictwa tutaj używasz to... gratuluję ! [/quote]

Moje słownictwo jest odpowiednie do poziomu krytykujących, tak aby mogli zrozumieć.

4 2 Cytuj
  • 8 gru 2011

Jak zwykle operator wywalił dwie strony które krytykowały zespół immunitet,ciekawe dla czego?

4 5 Cytuj
  • 8 gru 2011

[quote=gość: jurek_mazo] Jak zwykle operator wywalił dwie strony które krytykowały zespół immunitet,ciekawe dla czego? [/quote]

bardzo dobrze zrobil. gnoicie sie wzajemnie, zero kultury, reprezentujecie dyskurs rynsztokowy to ktos sprzatnal dwie strony. wedlug mnie ten temat powinien byc zamkniety - bo jedyne osoby ktore tutaj sie wypowiadaja to czlonkowie tych zespolow. JESTESCIE ZALOSNI! w zwiazku z tym biore na swoje wesele zespol spoza powiatu myslenickiego. zaden z was nie zasluguje zeby zarobic! reprezentujecie soba ... no wlasnie nic

2 4 Cytuj
  • 8 gru 2011

Nie rozumiem jednego jest to forum ślubne zapytałam wczoraj o zaproszenia ślubne czy nie orientujecie sie gdzieś w Myślenicach albo okolicach czy można nabyć ładne zaproszenia ślubne a operator usunął moje zapytanie:-(

3 1 Cytuj
  • 8 gru 2011

[quote=gość: Panna Młoda] Nie rozumiem jednego jest to forum ślubne zapytałam wczoraj o zaproszenia ślubne czy nie orientujecie sie gdzieś w Myślenicach albo okolicach czy można nabyć ładne zaproszenia ślubne a operator usunął moje zapytanie:-( [/quote]

Nie dziwota. Moderatorzy jak widać nie są obiektywni, także olej to forum :) Na nim zostają posty, które moderatorzy uznają według własnego mniemania za pożyteczne. A jeśli ktoś o coś pyta, ktoś odpowiada, to na 90% oba posty wypad. Pewnie też usną mój post, ale mam na to wyjechane !! ;) Pozdro

4 2 Cytuj
  • 8 gru 2011

[quote=gość: Panna Młoda] Nie rozumiem jednego jest to forum ślubne zapytałam wczoraj o zaproszenia ślubne czy nie orientujecie sie gdzieś w Myślenicach albo okolicach czy można nabyć ładne zaproszenia ślubne a operator usunął moje zapytanie:-( [/quote]

My zamawialiśmy w Pixelu zaproszenia. Nie wyszło to tanio ale zaproszenia bardzo ładne.

3 3 Cytuj
  • 8 gru 2011

SZACUN dla administratora!!!!! DZIĘKUJĘ.... :-)

5 4 Cytuj
  • 9 gru 2011

Pisanie czegokolwiek na tym forum nie ma sensu, ponieważ administrator poddaje wszystko cenzurze.
    Kim jesteś administratorze?
    Sakasuj może całe to forum!

5 2 Cytuj
  • 9 gru 2011

[quote=gość: robaczek] Pisanie czegokolwiek na tym forum nie ma sensu, ponieważ administrator poddaje wszystko cenzurze.
    Sakasuj może całe to forum! [/quote]

uważasz że admin robi źle kasując to co narusza czyjeś dobre imię? jeśli chodziło by o Twoja osobę zapewne nie zadawała byś tego durnego pytania.....bo temat forum jest konkretny a ludziska wykorzystują tu miejsce na obsmarowywanie się wzajemne nie wnosząc nic sensownego na temat...zresztą poczytaj sobie regulamin to Ci się troszkę rozjaśni umysł....

2 3 Cytuj
  • 9 gru 2011

[quote=modliszka] gość: robaczek napisał/a: Pisanie czegokolwiek na tym forum nie ma sensu, ponieważ administrator poddaje wszystko cenzurze.
    Sakasuj może całe to forum!

uważasz że admin robi źle kasując to co narusza czyjeś dobre imię? jeśli chodziło by o Twoja osobę zapewne nie zadawała byś tego durnego pytania.....bo temat forum jest konkretny a ludziska wykorzystują tu miejsce na obsmarowywanie się wzajemne nie wnosząc nic sensownego na temat...zresztą poczytaj sobie regulamin to Ci się troszkę rozjaśni umysł.... [/quote]

Każdy ma swój rozum i chyba umie odróżnić głupkowaty wpis od poważnego.
    Kiedy ja prosiłem administratora o usunięcie wpisu, który sam zrobiłem to otrzymałem odpowiedź, że to nie możliwe. Ale widać, że jednak inne wpisy można usuwać. (Nieprzychylnie wypowiedziałem się na temat jednego z lokali, czego później żałowałem.)

2 3 Cytuj
  • 9 gru 2011

No cóz, bebe. Administrator też czlowiek i moze pisac na forum co chce, polecać kogo chce.
    Byle by nikogo nie obraził, bo administrator usunie jego post.
    A nazwy ktore wymieniłeś są jak najbardziej ok.

2 1 Cytuj

Odpowiedz