Ależ nie atakuję Ciebie. Sam również cytuję takie wypowiedzi, jednak wycinając reklamowane treści. Oczywiście zgłosiłem Twoj wpis do moderacji dzisiaj o godzinie 10:41.
Nie, bo go nie czytałem wcześniej. Nie jestem codziennie na forum.
To może przed czepianiem się ludzi, przeczytaj forum dokładnie.
Endrju napisał/a:
BTW, jeśli moderacja prowadzi statystyki, zapytaj, ile razy zgłaszałem takie wpisy reklamowe.
Nie interesuje mnie to, mogę ci pokazac zrzut z wysłanych maili do redakcji ile razy zgłaszałem reklamy, mowę nienawiści i inne rzeczy. Tu nie ma moderatora.
A zgłaszałeś może hurtowe komentarze o "sex randki"?
Umiem liczyć, więc liczę na siebie i na kancelarię prosperitas z Krakowa, która wzięła moją sprawę w swoje ręce. Prawnicy specjalizują się w sprawach przeciwko podmiotom rynku finansowego i wiem że z moim kredytem (a raczej bankiem) też sobie poradzą, tym bardziej że niedawny wyrok TSUE jakby otwiera nową furtkę.
A wpis kordinka zglosiles?
Nie, bo go nie czytałem wcześniej. Nie jestem codziennie na forum.
To może przed czepianiem się ludzi, przeczytaj forum dokładnie.
Nie interesuje mnie to, mogę ci pokazac zrzut z wysłanych maili do redakcji ile razy zgłaszałem reklamy, mowę nienawiści i inne rzeczy. Tu nie ma moderatora.
A zgłaszałeś może hurtowe komentarze o "sex randki"?
...na państwo na razie nie licz, tylko taka pomoc jest dostępna http://fretuslegis.pl/kredyty-frankowe-gdzie-szukac-pomocy/
Umiem liczyć, więc liczę na siebie i na kancelarię prosperitas z Krakowa, która wzięła moją sprawę w swoje ręce. Prawnicy specjalizują się w sprawach przeciwko podmiotom rynku finansowego i wiem że z moim kredytem (a raczej bankiem) też sobie poradzą, tym bardziej że niedawny wyrok TSUE jakby otwiera nową furtkę.