Na razie prezydent elekt pokazał że umie rozdawać kawę i tańczyć w koło. Tyle tylko że to potrafi nawet sprzątaczka. Oj będzie ubaw z nowym prezydentem. Tylko czy on wogóle wie jakie są zadania prezydenta?
Na razie prezydent elekt pokazał że umie rozdawać kawę i tańczyć w koło. Tyle tylko że to potrafi nawet sprzątaczka. Oj będzie ubaw z nowym prezydentem. Tylko czy on wogóle wie jakie są zadania prezydenta?
Ja też żywię olbrzymie nadzieje z tym związane. Zabawowy ten Duda jest. Pocieszny. Jakiś taki wystraszony, nadgorliwy jak neofita. Będą JAJA. Już sobie ostrzę jęzor.
Ja nie mam Jak pisiory "czym gorzej to lepiej" i modlę się aby, ten Duda był w miarę poprawnym prezydentem, aby nam nie przyniósł wstydu, aby poza uduchowieniem i znakiem od Ducha Świętego (jak przedstawił jego ojciec złapanie hostii w powietrzu),
coś jeszcze sobą reprezentował.
A gdyby tak przypadkiem został wybitnym prezydentem, jakiego nam zesłał Duch Święty, to pójdę na nogach do Gietrzwałdu .
a twoim zdaniem jaki ma być stać jak przymulony nie wiedzieć co się dzieje i pilnować żyrandola przez 5 lat tak jak bronek
Ja też żywię olbrzymie nadzieje z tym związane. Zabawowy ten Duda jest. Pocieszny. Jakiś taki wystraszony, nadgorliwy jak neofita. Będą JAJA. Już sobie ostrzę jęzor.
IMHO nie będzie gorszy od dwóch swoich poprzedników.
Dla Kamińskiego i kolegów ;)
mspanc.
Świetnie też łapie hostie.
Aby przygotować miejsce dla nowych lokatorów,przecież to nie kto inny jak Prokurator Generalny palnął delikatny żarcik ze sfer rządowych
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Andrzej-Seremet-zartuje-przed-konferencja-nowe-wybory-i-PiS-nas-powsadza,wid,16699635,wiadomosc.html?ticaid=115050
Gdybym nie wiedziała że to głupota i niekompetencja to myślałabym że oni celowo rozwalają państwo,to co wyprawiają w sprawie wycieku akt to kpina z państwa,to tak jakby za aferę Watergate zamknęli dziennikarzy którzy o tym napisali.
Ja nie mam Jak pisiory "czym gorzej to lepiej" i modlę się aby, ten Duda był w miarę poprawnym prezydentem, aby nam nie przyniósł wstydu, aby poza uduchowieniem i znakiem od Ducha Świętego (jak przedstawił jego ojciec złapanie hostii w powietrzu),
coś jeszcze sobą reprezentował.
A gdyby tak przypadkiem został wybitnym prezydentem, jakiego nam zesłał Duch Święty, to pójdę na nogach do Gietrzwałdu .
a twoim zdaniem jaki ma być stać jak przymulony nie wiedzieć co się dzieje i pilnować żyrandola przez 5 lat tak jak bronek
Nie dla wszystkich brakuje pieniędzy na emerytury,jedni na emeryturę po przepracowaniu co najmniej 40 lat a inni w wieku 40 lat
http://gabryel.dorzeczy.pl/id,6475/Policjant-idzie-na-emeryture.html
IMHO nie będzie gorszy od dwóch swoich poprzedników.
Paolo od bawienia ludzi są klauni, nie prezydenci.
Ale się nami bawią?
Oni naprawdę mają nas za idiotów i co najgorsze chyba mają rację?
https://www.youtube.com/watch?v=g1kCpIAjdos
a ha ha klauni no co ty nie powiesz