Forum » Społeczeństwo

Kocham PiS

• 15 maj
    t-34 napisał/a:

A ja nie wiem po co pisać i jakimś Alfonsie Nowogrodzkim i jego przekrętach.......

Bo śmierdzi mi tu prezesura Kaczyńskiego.
    Mógł wskazać np Bocheńskiego a wcielił się w rolę „ojca chrzestnego”, stawia na prymitywnych cwaniaków, którzy jedzą mu z ręki.

15 4 Cytuj
  • 15 maj
    Prawicowiec napisał/a:

Bo śmierdzi mi tu prezesura Kaczyńskiego.
    Mógł wskazać np Bocheńskiego a wcielił się w rolę „ojca chrzestnego”, stawia na prymitywnych cwaniaków, którzy jedzą mu z ręki.

No ale to nic nowego, a ciemny lud i tak to kupi ...........

9 4 Cytuj
  • 15 maj
    t-34 napisał/a:

No ale to nic nowego, a ciemny lud i tak to kupi ...........

Pewnie tak, bo to rodzaj religii, Jezus to Polak i Żydzi go zabili.
    Tusk to żyd, a PiS to apostołowie - już nie Żydzi,- Polacy.

25 7 Cytuj
  • 18 maj

A nie mówiłem................ straszne, dawniej minister upadł przez zegarek , a rząd przez ośmiorniczki..... Teraz...... szkoda gadać.......

10 3 Cytuj
  • 23 maj
    t-34 napisał/a:

A nie mówiłem................ straszne, dawniej minister upadł przez zegarek , a rząd przez ośmiorniczki..... Teraz...... szkoda gadać.......

te ośmiorniczki to dla głodnych, zegarek dla prymitywów.

Dziś nie jesteś właścicielem państwowego koncernu toś dupa.
    Lud głosuje na ludzi zaradnych, bogatych, którzy wczoraj byli dziadami, wójtami……
    A dzisiaj budują pałace.

To dobra przemiana.
    Wcześniej by cię w łyzce wody utopili gdybyś miał lepszy zegarek albo jakiś owoc morza na talerzu
    Teraz już możesz więcej.
    Ta bezinteresowna zawiść, minęła bezpowrotnie.
    To najcenniejsza wartość przemian społecznych rywalizujących ugrupowań

6 1 Cytuj
  • Janek Sal 23 maj

ale jest sporo bogatych nawet bardzo- wczoraj montowałem żuraw na ul Kasztanowej w Krakowie -Prywatny domek jesli to sie jescze tak nazywa , działka 15 arow , miejsce owszem ladne ale gdzie mu tam do Myślenic . 1 ar kosztował 300 000 zł - całosc 4,5 mln. Nie wiem kto własciciel bo inwestor biuro notarialne ..... Z zasobów czy juz sie nachapali nowi ...... kwota bez kosztów budowy i wykonczenia chatki

• 24 maj

Bardzo sprytne zagranie Nawrockiego!!! Zażywa gumę do żucia tylko PO to żeby wzbudzić podejrzenia ,że to narkotyk i tym oto sposobem chce wytworzyć podejrzenia ale tylko zeby zmusć NITRASA iTRZASKOWSKIEGO do badań na obecność narkotyków w ich oranizmie DOBRE NIE!!!!!!

1 6 Cytuj
  • 24 maj
    Mądrala napisał/a:

Bardzo sprytne zagranie Nawrockiego!!! Zażywa gumę do żucia tylko PO to żeby wzbudzić podejrzenia ,że to narkotyk i tym oto sposobem chce wytworzyć podejrzenia ale tylko zeby zmusć NITRASA iTRZASKOWSKIEGO do badań na obecność narkotyków w ich oranizmie DOBRE NIE!!!!!!

Nawet, za inteligentne, jak na tę postać.

11 2 Cytuj
  • 25 maj

Jeżeli ktoś nie wytrzymuje nerwowo debaty i musi w trakcie wspomóc się nikotyną to jak będzie prowadził najwyższej rangi rozmowy międzynarodowe? Jestem przeciwny konfliktowi, który trwa już tak długo między Polakami. Kłócą się przyjaciele, rodziny. Mimo,że nie popieram PiSu jestem w stanie zrozumieć jego zwolenników. Ale Nawrocki jest nieporozumieniem. Sprawa z przejęciem mieszkania i ciągle kłamstwa z tym związane, zażywanie nikotyny podczas debaty, a wcześniej podczas wywiadu. I kwestia dla mnie najistotniejsza - udział w tzw. ustawkach czyli nielegalnych bijatykach kiboli często również kryminalistów. To po pierwsze jest nielegalne, a po drugie nieetyczne. To nie jest męski, szlachetny sport tylko brutalne mordobicie. Na takich ustawkach łamane są ręce i nogi, wybijane zęby. Użył bym słowa zezwierzęcenie ale nie chcę obrażać zwierząt....Porównując to do sportu obraża wszystkich ludzi związanych ze sportem. Dziwię sie,że partia, która ma w nazwie słowa prawo i sprawiedliwość wystawia kogoś takiego jako swojego kandydata...

8 3 Cytuj
  • 25 maj
    Jan88 napisał/a:

Jeżeli ktoś nie wytrzymuje nerwowo debaty i musi w trakcie wspomóc się nikotyną to jak będzie prowadził najwyższej rangi rozmowy międzynarodowe? Jestem przeciwny konfliktowi, który trwa już tak długo między Polakami. Kłócą się przyjaciele, rodziny. Mimo,że nie popieram PiSu jestem w stanie zrozumieć jego zwolenników. Ale Nawrocki jest nieporozumieniem. Sprawa z przejęciem mieszkania i ciągle kłamstwa z tym związane, zażywanie nikotyny podczas debaty, a wcześniej podczas wywiadu. I kwestia dla mnie najistotniejsza - udział w tzw. ustawkach czyli nielegalnych bijatykach kiboli często również kryminalistów. To po pierwsze jest nielegalne, a po drugie nieetyczne. To nie jest męski, szlachetny sport tylko brutalne mordobicie. Na takich ustawkach łamane są ręce i nogi, wybijane zęby. Użył bym słowa zezwierzęcenie ale nie chcę obrażać zwierząt....Porównując to do sportu obraża wszystkich ludzi związanych ze sportem. Dziwię sie,że partia, która ma w nazwie słowa prawo i sprawiedliwość wystawia kogoś takiego jako swojego kandydata...

To rodzaj masochizmu politycznego.
    Gdyby naćpany Nawrocki przy pełnej sali w sejmie, oddał mocz na mównicę, nie miałoby to żadnego znaczenia w jego notowaniach u braci i sióstr z tej opcji.

13 2 Cytuj
  • Mariusz Marioosz 26 maj
    Jan88 napisał/a:

Tusk też się bił, tylko że na stadionach.

1 3 Cytuj
  • 26 maj
    Marioosz napisał/a:

To Tusk startuje w wyborach???? No ale idąc tym tokiem myślenia to Kaczyński próbował ukraść księżyc jak był mały.... I co na to powiecie????

6 1 Cytuj
  • 26 maj
    Marioosz napisał/a:

Tusk już prezydentem był
    .- Unii Europejskiej.
    Nie zażywał, i różni ich 26 lat.
    Więc bił się w komunie, tam ustawek nie bylo.
    Nawrocki był kibolem i pośrednikiem w nieruchomości w Polsce wolnej.

8 1 Cytuj
  • 26 maj
    Prawicowiec napisał/a:

Tusk już prezydentem był
    .- Unii Europejskiej.
    Nie zażywał, i różni ich 26 lat.
    Więc bił się w komunie, tam ustawek nie bylo.
    Nawrocki był kibolem i pośrednikiem w nieruchomości w Polsce wolnej.

Nawrocki to czterdziestolatek
    Tusk ma 68.
    Głupie porównanie.

6 1 Cytuj
  • 27 maj

Szanowni Państwo, zadajcie sobie pytanie czy chcielibyście żeby przyszły mąż Waszej córki miał "burzliwą przeszłość" polegającą na łamaniu innym kończyn i dostarczaniu do hotelu prostytutek? Zapewne odpowiedź będzie brzmiała "nie". Myślę,że nie chcielibyście też takiego sąsiada lub szefa... dlaczego chcecie więc takiego prezydenta?! I proszę, nie piszcie,że to pomówienia. Mamy przepisy pozwalające na bardzo szybkie wyjaśnienie tego typu oskarżeń - wystarczy załatwić to w trybie wyborczym, a nie jak zapowiada Karol Nawrocki w tradycyjnym postępowaniu sądowym, które jak wszyscy wiemy zakończy się długo po wyborach. Czymś takim sam przyznaje się do winy....Nie krytykuje wyborców PiSu, macie prawo mieć swoje poglądy, należy je szanować, prawica jest potrzebna na scenie politycznej. Na tym polega piękno demokracji. Ale taka osoba jak Nawrocki nie zasługuje na Wasze głosy....W Polsce potrzebny jest dialog, a nie skakanie sobie do gardeł. Nie kult agresji tylko szacunku. Pozycje międzynarodową buduje się podczas wielogodzinnych spotkań i rozmów, a nie waląc kogoś pięścią w głowę....taka osoba nie wzbudzi szacunku wśród innych przywódców państw, nie wzbudzi również strachu na co niektórzy liczą, Jedyne co wywołała to zażenowanie i niesmak. Osoba taka jak Nawrocki nie skończy tej domowej wojny, nie ugasi pożaru tylko doleje do niego benzyny ...
    A przecież miło byłoby żyć w kraju gdzie owszem mamy różne poglądy,ale się szanujemy, potrafimy rozmawiać, gdzie nie ma "oszołomów pisiorów" i "lewaków od Tuska". Nie dajmy się nakręcać w tej pozytywce nienawiści. Kuzyn popierający pis może ma podobne hobby, o którym możemy porozmawiać, kolega głosujący za lewicą może tak jak ja lubi psy. Jest tyle tematów, tyle wspólnych spraw, które mogą nas zbliżyć. Może pora spróbować budować Polskę opartą na dialogu i porozumieniu mimo politycznych różnic?

7 1 Cytuj
  • 27 maj

jestem wprost przerazony co sie z nami stanie jesli wybierzemy tego Nawrockiego.Czy naprawde TYLKO w omie PISU wybieramy czlowieka o tak szemranej przeszlosci,
    naprawde?i wydaje sie wam,ze z nim bedzie dobrze___
    Obududzy sie ,skonczmy ta wojne
    nie wybierajcie kibola co robi ustawki
    taki spokoj was urzadza
    gdyzby T.byl taki zly to czy nie zamkneliby go
    ludzie widzicie roznych NALOGOWCOW,ale nawet oni wytrzymaja godzine
    ten pan nie
    moze choc ksiadz sie ww koncu opamieta i przemowi wam do rozumu

3 2 Cytuj
  • 27 maj

i jeszcze jedno Pan Jwzus byl ZYDEM i uczyl as ,ilosci blizniego
    nasi katolicy nienawidza +popularny B. szczesc Boze +jest za kara smierci i nienawidzi Zydow
    czy ktos tu mysli

3 2 Cytuj
  • 27 maj

Może nie będzie źle ?

Sutener prezydentem, to przedstawiciel nas, człowiek z ludu. Prostytutki to też nasze dziewczyny.
    No cóż ku.wa zawód jak pielęgniarka.
    Czyli dziewczyna ze zwykłej rodziny a nie z rodziny krakowskich jezmenow.

Prezydent kibol, ucywilizuje, stosunek do ustawek. Będą transmitowane jako sport a może nawet trafią jako dyscyplina. Prostytutka trafi na listę zawodów a sutener, będzie zawodem, jak dr. czy terapeuta.
    Doradca prezydenta zostaną przyjaciele z hotelu „Gand” ,
    obsady generalicji w wojsku, zwierzchnik sił zbrojnych prezydent Karol, zrobi „Dr” z trybun piłkarskich.

Czyli wszystko dla nas, nasi przedstawiciele z naszych rodzin.
    Przecież to my wychowujemy sutenerow, ku.wy czy kiboli, również alkoholików oddających mieszkanie, dobrowolnie, opiekunom prostytutek.

„Karol. Człowiek który został prezydentem.”

skojarzenie z
    „Karol. Człowiek który został papieżem.”
    „Och Karol”

21 2 Cytuj
  • 27 maj
    Prawicowiec napisał/a:

Może nie będzie źle ?

Sutener prezydentem, to przedstawiciel nas, człowiek z ludu. Prostytutki to też nasze dziewczyny.

Prezydent kibol, ucywilizuje, stosunek do ustawek. Będą transmitowane jako sport a może nawet trafią jako dyscyplina. Prostytutka trafi na listę zawodów a sutener, będzie zawodem, jak dr. czy terapeuta.
    obsady generalicji w wojsku, zwierzchnik sił zbrojnych prezydent Karol, zrobi „Dr” z trybun piłkarskich.

Przecież to my wychowujemy sutenerow, ku.wy czy kiboli, również alkoholików oddających mieszkanie, dobrowolnie, opiekunom prostytutek.

skojarzenie z
    „Och Karol”

1 Cytuj
  • 27 maj

gdyby to noe chodzilo o glowe panstwa w trudnych czasach to moze byloby smirszne,
    le jest straszne
    co sie z nami porobilo
    zwlaszcza tu na poludniu

3 1 Cytuj
  • 27 maj
    Prawicowiec napisał/a:

Może nie będzie źle ?

skojarzenie z
    „Och Karol”

Poziom kłamstwa, pomawiania, bzdur, oszustw, nieuczciwości ludzi związanych z obecną władzą i oczywiście Trzaskowskim sięga zenitu i granic absurdu. Niedługo przypiszą Nawrockiemu, że to on jest szatanem i założył piekło. Przestańcie powtarzać te głupoty i bzdury, trochą zdrowego rozsądku. Każdy ma prawo mieć swojego kandydata, nie zgadzać się z drugą stroną, ale trochę uczciwości, nie obrzucać drugiej strony błotem, kłamstwem, oszustwami. Prawicowiec ma na tym forum kilka kont i udając kilku wypowiadających się, obrzuca błotem wszystkich którzy, nie popierają jego punktu widzenia. Tak jak ta władza kłamstwo , kłamstwo i kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo.

5 18 Cytuj
  • 27 maj

Do udziału w ustawkach czyli brutalnych, nielegalnych walk sam się Nawrocki przyznał.
    Do zażywania nikotyny podczas debaty również. Gdzie tutaj jakieś kłamstwa/ pomówienia?
    Co do sutenerstwa może skorzystać z pozwu w trybie wyborczym a jednak tego nie robi? Skoro jest niewinny nie ma się czego obawiać.
    Na litość Boską na prawdę wybierzecie na najważniejszy urząd w państwie bandytę, który brał udział w nielegalnych walkach, i który wszystko na to wskazuje odpowiadał za dostarczenie prostytutek klientom hotelu?! Już nie wspomnę o kłamstwach związanych z mieszkaniem.... Przecież to jest jakiś absurd! Na serio myślicie,że Lech Kaczyński tak zaangażowany w zwalczanie przestępczości chciałby żeby nowym prezydentem został ktoś taki?! Jak słyszę wypowiedzi,że potrzebny jest taki silny prezydent jak Nawrocki w takich niepewnych czasach to robi mi się słabo...w sytuacji zagrożenia liczy się doświadczenie, umiejętności dyplomatyczne, zdolność do łączenia ludzi, zdobywania sojuszników, a nie umiejętność uderzenia kogoś z półobrotu....jak to sobie wyobrażacię? Są rozmowy dyplomatyczne ktoś nie zgadza się z Nawrockim,a on bierze go za marynarkę, obija mu twarz i negocjacje kończą się wygraną Polski? I na koniec postawi wszystkim po torebce snusu,a dla zainteresowanych może prostytutkę...opowiadając przy tym jak można ograć starszą osobę na mieszkanie.... Brak mi słów

5 2 Cytuj
  • 27 maj
    robert napisał/a:

Poziom kłamstwa, pomawiania, bzdur, oszustw, nieuczciwości ludzi związanych z obecną władzą i oczywiście Trzaskowskim sięga zenitu i granic absurdu. Niedługo przypiszą Nawrockiemu, że to on jest szatanem i założył piekło. Przestańcie powtarzać te głupoty i bzdury, trochą zdrowego rozsądku. Każdy ma prawo mieć swojego kandydata, nie zgadzać się z drugą stroną, ale trochę uczciwości, nie obrzucać drugiej strony błotem, kłamstwem, oszustwami. Prawicowiec ma na tym forum kilka kont i udając kilku wypowiadających się, obrzuca błotem wszystkich którzy, nie popierają jego punktu widzenia. Tak jak ta władza kłamstwo , kłamstwo i kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo.

A jakie te konta ma Prawicowiec? Może podaj, sam jestem ciekaw.

Ps. gdyby były to kłamstwa o Nawrockim, to Kaczyński byłby już dawno pedałem, dewiantem, komuchem,
    współpracownikiem SB.
    Jakoś na Kaczyńskiego czy Dudę nie znaleziono nic.

Śmierdzi to o czym piszesz. na odległość.

Poza tym w moim tekście są tylko laudacje na cześć prezydenta kibola, jest jednym z nas. Każdy z nas będąc na jego miejscu też by był sutenerem, kibolem, gościem od prostytutek.... Co w tym złego?
    Tacy jesteśmy z ludu z nizin.

17 2 Cytuj
  • Janek Sal 27 maj
    robert napisał/a:

jesli kłamstwa jak piszesz - to czemu nie widze pozwu w trybie wyborczym ? Natychmiast bysmy rozwikłali sprawe . Poza tym czy tak trudno miec opinie o człowieku który na wizji kilkukrotnie bierze cosik > do ust ?nie musze wiedziec co ale coś bierze . i znowu mataczenie - pierwszy raz guma do zucia choc nie widac było zeby zuł . drugi raz woreczek z tytoniem popity wodą , a znowu SNUS jakis dziwny ten tok usprawiedliwiania podobnie jak z kawalerką ,
    Obecnie dochodzą inne fakty od ludzi z jego kregu , czy wiarygodne >? nie wiem . Oskarżają ,przytaczają fakty - mam wątpliwosci czy prawdziwe ale oskarżają - wiec tryb wyborczy i 24 H i po sprawie .ktos przeprasza ktos jest przeproszony ,jakas kara a tu nic - z oskarżenia prywatnego - werdykt jak w przypadku wypadku Szydło w OSWIĘCIMIU

2 2 Cytuj
  • 27 maj

Może dlatego nie złożono w trybie wyborczym , że jak powiedział Poseł Polski 2050(raczej nie sprzyja temu kandydatowi) "Ja jestem radcą prawnym (...) pozwanie Onetu w trybie wyborczym byłoby błędem. Istnieją orzeczenia Sądu Najwyższego, które mówią, że materiały dziennikarskie nie są materiałami wyborczymi i jako takie nie powinny być rozpatrywane w trybie wyborczym. (...) taki wniosek złożyć można, ale ze świadomością, że się przegra,

2 Cytuj

Odpowiedz