Forum » Społeczeństwo

Kocham PiS

• 4 cze

W II Rzeczpospolitej zaradzono,
    by takiego problemu nie było.

2 2 Cytuj
  • 8 cze

Opluwaliście w różny sposób Nawrockiego. Czy popieracie ataki hejterskie na córkę i żonę Nawrockiego?

5 5 Cytuj
  • 9 cze
    Mvv04 napisał/a:

Opluwaliście w różny sposób Nawrockiego. Czy popieracie ataki hejterskie na córkę i żonę Nawrockiego?

E, bez przesady, Nawrocki jest idolem znacznej części społeczeństwa.
    Wytknięto mu jedynie jego przeszłość.
    Ale kto jest bez grzechu……….
    A jego życiorys przypomina życiorys św. Franciszka.
    Też błądził, ale naprawił swoje grzechy.
    Nawrocki jest na dobrej drodze może nie do świętości, ale na pewno do ideału.

Jeszcze teraz plują i hejtują na komisję wyborcze. że nie przypadkowo fałszowali wyniki.
    A przecież pomyłka, ludzka rzecz.
    A że akurat na korzyść Nawrockiego, cóż, zdarza się.

4 5 Cytuj
  • 9 cze

Ale właśnie wyborcy Trzaskowskiego nie mogli się pogodzić z porażką i "wzięli się" za córkę i żonę Nawrockiego. Hejt osiągnął totalne dno.

4 3 Cytuj
  • 9 cze
    Mvv04 napisał/a:

Ale właśnie wyborcy Trzaskowskiego nie mogli się pogodzić z porażką i "wzięli się" za córkę i żonę Nawrockiego. Hejt osiągnął totalne dno.

No to trzeba się wziąć za Tuska .
    opluwać go w różny sposób i skończy się tak jak w komisjach wyborczych.
    .podawanie wyników to sztuka dla sztuki.

4 4 Cytuj
  • 18 lis

Straszni buce są w sejmie z PiS.
    Pomijając patriotyzm do szmalu,
    zwykli szmaciarze, jak będzie agresja spierdzielą na Węgry, wszyscy.

To taka sugestia, po nieudanej agresji na Polskę.

5 2 Cytuj
  • 18 lis

No i co z tego jak dalej pomimo faktów mają że 30% poparcia... A w światłym powiecie myślenickim że 60% .......

2 1 Cytuj
  • 21 godz.
    t-34 napisał/a:

No i co z tego jak dalej pomimo faktów mają że 30% poparcia... A w światłym powiecie myślenickim że 60% .......

część naszego społeczeństwa, robi gnój na stadionach, na wczasach, w samolotach, zagranicą, w sejmie, pijaństwo za kierownica, teraz k..rwa my……
    Przypadkowy pan spotkany w podróży, mówi, że zagranicą mówi cicho po polsku, do 2015 roku mówiłem normalnie, teraz czuję się jak Węgier.
    To spadek po PiS, taką moralność pozostawił i dalej ją promuje.

6 2 Cytuj
  • 9 godz.

Cytat z Prawicowie -c względnie -ca (pozdrawiam !):

" Straszni ......... są w sejmie z PiS. Pomijając patriotyzm do szmalu,
    zwykli ............, jak będzie agresja ................ na Węgry, wszyscy. ... "

Obserwuję z dużym niepokojem to, co dzieje się "na górze" - w Sejmie, ale przecież nie tylko, bo i Kancelaria Prezydenta czy Trybunał Konstytucyjny także maja w tym swój udział. Wg mojej oceny niektóre osoby takie jak chociażby np.:
    - europoseł Tarczyński,
    - posłowie Kownacki (ponoć adwokat !), Matecki, Czarnek (horrendum - człowiek z tytułem
    profesora !) itp.,
    - ministrowie (czy też doradcy) np. Bielan i Bogucki i inni, czy też
    - sędzia Pawłowicz,
    NIGDY nie powinni zajmować eksponowanych stanowisk z uwagi na brak elementarnego wprost wychowania i ogłady ! Brak szacunku wobec innych i obrażanie ich to dla nich po prostu zwykła norma i codzienność.

Widać jednak ewidentnie, że dawany min. przez nich przykład idzie w Polskę (do ludzi) - "ryba psuje się od głowy". Nic zatem w tym dziwnego, że i my, tutaj na dole zaczynamy odnosić się w podobny sposób wobec siebie nawzajem. TO JEST ZŁE !

Zgłaszam zatem wniosek - wiem, sam wiem, że jest to niełatwe i trudne ! - byśmy tego nie robili (powielali) odróżniając się od nich w ten sposób.
    Satysfakcja z tego żadna, ale czymś winniśmy się chyba od nich różnić.

1 Cytuj

Odpowiedz