Forum » Sport

DALIN MYŚLENICE sezon: 2011/12 i 12/13

• 7 sie 2012

spróbował by trenejro zrobić innaczej to by był odstrzelony jak Orłowski za Arela

14 4 Cytuj
  • 7 sie 2012

Krzysztof Zając (kijek) z Karpat do Dalinu...

23 Cytuj
  • 7 sie 2012

A czy przesądzone jest już odejście Kęska do Karpat Siepraw i Cygala z Pilchem do Izdębnika ?
    a powiedz mi wyobrazasz sobie taka sytuacje ze kadra druzyny bedzie liczyc 24 lub 26 zawodnikow bo pan L. i pan S. najpierw zakontraktowali ludzi z zewnatrz nie wyjasniaja jednoczesnie i OSTATECZNE sytuacji z zawodnikami nie chcacymi podpisac regulaminu?

9 1 Cytuj
  • 7 sie 2012

[quote=gość: szycha w temacie] A czy przesądzone jest już odejście Kęska do Karpat Siepraw i Cygala z Pilchem do Izdębnika ?
    a powiedz mi wyobrazasz sobie taka sytuacje ze kadra druzyny bedzie liczyc 24 lub 26 zawodnikow bo pan L. i pan S. najpierw zakontraktowali ludzi z zewnatrz nie wyjasniaja jednoczesnie i OSTATECZNE sytuacji z zawodnikami nie chcacymi podpisac regulaminu? [/quote]
    A czy ty już masz 100% pewność jakim my składem dysponujemy na przyszły sezon ? bo według mnie to co mecz sparingowy to nowi ludzie

1 3 Cytuj
  • 7 sie 2012

[quote=gość: Dawid007] gość: szycha w temacie napisał/a: A czy przesądzone jest już odejście Kęska do Karpat Siepraw i Cygala z Pilchem do Izdębnika ?
    a powiedz mi wyobrazasz sobie taka sytuacje ze kadra druzyny bedzie liczyc 24 lub 26 zawodnikow bo pan L. i pan S. najpierw zakontraktowali ludzi z zewnatrz nie wyjasniaja jednoczesnie i OSTATECZNE sytuacji z zawodnikami nie chcacymi podpisac regulaminu?
    A czy ty już masz 100% pewność jakim my składem dysponujemy na przyszły sezon ? bo według mnie to co mecz sparingowy to nowi ludzie [/quote]
    dokladnie wedlug ciebie !bo poprostu malo wiesz w temacie!co ty sobie myslisz ze tacy z zewnatrz beda czekac na decyzje o przydatnosci do zespolu na 2 dni przed rozpoczeciem ligi?na dzien dzisiejszy zakontraktowanymi zawodnikami od ok.10 dni sa TURBASA DZIEDZIC KOWALSKI BANASZKIEWICZ(po jednym sparingu i treningu)WOJDALA I SEPIOŁ

12 Cytuj
  • 7 sie 2012

hehe i co z tego że mało wiem , Ty za to z czytaniem ze zrozumieniem masz większy problem .Dlatego że nie wiem zapytałem o pewną trójkę czy zmieniła barwy klubowe .I zapytałem po to by się dowiedzieć , wstydzić się tego mam ? Ty cytując mnie napisałem o 26 osobowej kadrze .Czy ja napisałem ze mam do kogoś jakieś pretensje ze odejdzie z klubu .
    No i super ze napisałeś kogo już zakontraktowali , gratuluje wiedzy , masz możliwości to fajnie ,wszyscy są wdzięczni za aktualne info .

2 6 Cytuj
  • 9 sie 2012

DALIN MYŚLENICE - CZARNI POŁANIEC
    11 SIERPNIA (SOBOTA), GODZ. 17:00

W tą sobotę rozpoczyna się nowy sezon a z nim i odżywają nowe nadzieje (awans ?) dlatego warto przyjść i zobaczyć inaugurację w wykonaniu naszych chłopaków :-)

BIAŁO- ZIELONE TO BARWY NIEZWYCIĘŻONE, HEJ HEJ DALINEK, DO BOJU ! ;-)

4 12 Cytuj
  • 10 sie 2012

Naszych Chłopaków o czym ty piszesz ??!!! Zastanow sie czlowieku!!! Gratulujemy Prezesowi S i jego synowi... Wszystkiego Dobrego na nowej drodze życia DAlinek!!! A i chcialem przytoczyc wypowiedz naszego szanownego prezeza z pewnego tygodnika: klub bedziemy budowac na naszych wychowankach rzeczywiscie sami wychowankowie zostali w klubie a ludzi ktorzy za klub dali by sie pokroic osdtawiliscie z kwitkiem nic tylko pogratulowac. Prezesowi S wcale sie nie dziwie przeciez on nie ma nic wspolnego z myslenicka pilka i z myslenickimi chlopakami a jak na dobrego ojca przystalo walczy o dobra pozycje syna... ale naprawde czuje zal i rozczarowanie ze taka Osoba jak Z.L Pozwolila na to wszystko... ZAL ZAL ZAL .... A wszystko szlo w dobrym kierunku ... :/

17 1 Cytuj
  • 10 sie 2012

popieram komentarz wyzej kibic 1982 ma racje!

12 Cytuj
  • 10 sie 2012

[quote=gość: kibic KSD] DALIN MYŚLENICE - CZARNI POŁANIEC
    11 SIERPNIA (SOBOTA), GODZ. 17:00

W tą sobotę rozpoczyna się nowy sezon a z nim i odżywają nowe nadzieje (awans ?) dlatego warto przyjść i zobaczyć inaugurację w wykonaniu naszych chłopaków :-)

BIAŁO- ZIELONE TO BARWY NIEZWYCIĘŻONE, HEJ HEJ DALINEK, DO BOJU ! ;-) [/quote]

Dalin KRAKÓW - Czarni Połaniec :)

3 Cytuj
  • 11 sie 2012

Jak wychowankowie chcieli brać pieniądze za nic i mieli w du*ie wtedy klub bo im regulamin nie odpowiadał i najlepiej aby nie trenowali, nie grali a pieniążki wpadały to kogoś trzeba było ściągnąć ! I zobaczycie, że ta druzyna bedzie miec dobre wyniki

10 Cytuj
  • 11 sie 2012

Szczerze mówiąc, w dupie mam wyniki tego zespołu w tej chwili, jakie by one nie były

7 1 Cytuj
  • 11 sie 2012

[quote=gość: zyczliwy] Jak wychowankowie chcieli brać pieniądze za nic i mieli w du*ie wtedy klub bo im regulamin nie odpowiadał i najlepiej aby nie trenowali, nie grali a pieniążki wpadały to kogoś trzeba było ściągnąć ! I zobaczycie, że ta druzyna bedzie miec dobre wyniki [/quote]

Tu nie o to chodzi Panie życzliwy. Niech i nawet grają super i mają pierwsze miejsce, po rundzie połowa z nich jak nie większość odejdzie bo dalin to dla nich zwykły przystanek w "karierze". A nasze chłopaki czy źle czy dobrze zawsze grali. I nie pierdziel już z tym regulaminem bo skoro byle jaki krakus ma zarabiać czasami tysiąc złotych więcej to wcale się chłopakom nie dziwie.

6 1 Cytuj
  • 11 sie 2012

Prawda jest taka, że chłopaki chcieli z prezesami coś ugrać i jak to miało miejsce ostatnimi czasy jak im coś sie niepodobało to zaczeli strajkować. Oczywiście że regulamin im się niepodobał i jak już było na ostrzu noża prubowali się dogadąć. Wiec nie podsycajcie już atmosfery, myślę że cała sytacja była niepotrzebna. Stało się, więc drużyna jest jaka jest, piszecie Dalin Kraków, to sobie piszcie, będziecie na meczach to super , nie to też świat się nie zawali. Ale przestńcie już pisać bzury jak to macie Dalin w sercu. Przecież sami w to nie wierzycie...

1 5 Cytuj
  • 11 sie 2012

Niestety z klubu z tradycjami i ogromnym charakterem jaki od zawsze w tym klubie wpajano miejscowym chłopakom Dalin staje się zbieraninom (inaczej tego nie potrafie nazwać) krakowskich piłkarzyków pozbawionych tego czego naszym chłopakom nigdy nie brakowało J A J .

nie pieprz głupot anonimek bo właśnie oznakom że chłopaki mają charakter jest to że wcale nie próbowali się dogadać i nie próbowali nic ugrać. Fakt stało się i mam nadziej że skorzystają na tym ci co odeszli, a ludzie którzy faktycznie maja dalin z sercu podejmą próbę ratowania dobrego imienia klubu i zawodników (prawdziwych) dalinu. Byłych i obecnych.

6 2 Cytuj
  • 11 sie 2012

[quote=gość: fan] gość: zyczliwy napisał/a: Jak wychowankowie chcieli brać pieniądze za nic i mieli w du*ie wtedy klub bo im regulamin nie odpowiadał i najlepiej aby nie trenowali, nie grali a pieniążki wpadały to kogoś trzeba było ściągnąć ! I zobaczycie, że ta druzyna bedzie miec dobre wyniki

Tu nie o to chodzi Panie życzliwy. Niech i nawet grają super i mają pierwsze miejsce, po rundzie połowa z nich jak nie większość odejdzie bo dalin to dla nich zwykły przystanek w "karierze". A nasze chłopaki czy źle czy dobrze zawsze grali. I nie pierdziel już z tym regulaminem bo skoro byle jaki krakus ma zarabiać czasami tysiąc złotych więcej to wcale się chłopakom nie dziwie. [/quote]
    masz racje zwracajac uwage gosciowi pod nickiem (zyczliwy)ale uwierz mi ze dalin napewno nie bedzie pierwszy po rundzie jesiennej !!ten zespol z wuefista marcinkiem stac co najwyzej na pierwsza szostke rozgrywek.a co do zawodnikow sprowadzonych to zobaczycie ze dla nich najwazniejsze sa pieniadze i jezeli ktos uprawia sport od dziecka tak jak ja to odrazu jest w stanie zobaczyc zaangazowanie.przyklad szwajdycha(ktory zostal kapitanem druzyny)po pierwsze skoro gral w ekstraklasie to co robi w dalinie??bo jego kariera juz minela a przyjscie do dalinu bylo CZYSTO KOLEZENSKIM UKLADEM Z WUEFISTA MARCINKIEM po to aby dorobic do emeryturki i powiedz mi po co taki zawodnik co jak szwajdych strzelil kilka bramek do pustej bramki a wczesniej unika jakiejkolwiek gry kontajktowej i walki bo kazda kontuzja w jego wieku zabrala by mu mozliwosc dorobienia do emeryturu!?
    dla niewiedzacych tomasz pilch i szymon cygal w rundzie jesiennej beda grac w kalwariance kalwaria zebrzydowska gdzie jest trenerem krzysztof hajduk a o poziomie sportowym swiadczy to iz nie byla to jedyna taka opcja.
    dzis dalin gra z czrnymi polaniec i powiem szczerze ze DZIS DALIN PRZEPCHNIE I WYGRA Z TA DRUZYNA ale na wiecej niz 6 lub 7 miejsce nie ma co liczyc.wuefista marcinek jest slabym trenerem wystarczy przeczytac wszystkie jego wypowiedzi przed meczami w dzienniku polskim .w kazdym wywiadzie mowi ze liczy na maksimum zaangazowania i dyspozycje DNIA::))na zaangaszowaniu to mozna wygrac 2 moze 3 mecze a reszta to decyzje personalne!ustawienie druzyny pod przeciwnika!stale fragmenty!a nie jak u marcinka wuefisty jedna i ta sama taktyka i to samo ustawienie .jezeli chodzi o treeningi to sa ciekawe wiec predzej proponuje posade ANIMATORA sportu dla mlodziezy na ktorej z dzielnic krakowa

13 Cytuj
  • 11 sie 2012

Wy tu pitu pitu, jak to "krakusom" nie będzie zależało... a zdrowia zostawili dziś trochę na boisku... A wychowankowie z kolei BŁYSZCZELI :D hahaha

4 8 Cytuj
  • 11 sie 2012

A jak niby wychowankowie mieli BŁYSZCZEĆ skoro na najlepszych wypięto dupę i podziękowano im za współpracę?

10 1 Cytuj
  • 11 sie 2012

a kto miał zostawić zdrowie jak sami krakusi grali?

11 1 Cytuj
  • 11 sie 2012

co to za wychowanek skoro na meczu swojej drużyny (sparing z hutnikiem) stoi obok boiska i cieszy się jak drużyna przegrywa. czy to jest prawdziwy wychowanek?! nie ma ludzi niezastąpionych. nie ma ich to nie ma. ich wybór. klub działa dalej.

5 12 Cytuj
  • 12 sie 2012

Zobaczymy jak długo!

6 1 Cytuj
  • 12 sie 2012

a co to za wychowanek który robi z siebie pajaca na bojsku z 7 krakusami. którego tatus promuje po jarmarkach obecnie 5ligowego ruchu radzionków. i dobrze obrzynku leśny czesławie lang ze stali obok boiska bo te pokraki z krakowa pokazali klase. klub ma prawdziwych wychowanków w dupie to oni jeszcze głębiej ich .... mecz z połańcem wygrany bo przeciwnik słaby . gdyby nie bramkarz mogło byc inaczej. gratulacje dla wf-mena psełdo kołcza . chłopie trzymaj dalej wychowanków na ławce . kiero jak kiero bez komentarza....... zal zal zal . kraków dalin . i jeszcze jedno kibice są zniesmaczeni jak psełdo grajki z krakowa po meczu krzyczeli tak się bawi dalinek..panowie zakaz takich przyśpiewek bo to jest żałosne 15min po meczu a krakusi rura do krakowa. mocny dalin ktoś kiedyś napisał owszem, ale na zajęcie od 9-12 miejsca to jest pudło.panie psełdo prezesie. komu ty oddałeś opaske . gratulacje . człowiek który w sercu strasznie ma wisłe. padłeś na kolana chyba że tata ci kazał tak zrobic.kopcie dalej jak umiecie i róbcie z siebie piłkarzy.

12 4 Cytuj
  • 12 sie 2012

Zamian anaonimowo wypowiadać się na tym forum , zróbcie coś i pokażcie to na trybunach co was boli i co się nie podoba .Te forum jest żałosne a raczej większa część osób które tu się wypowiadają . Jest mi naprawdę przykro że wasi koledzy nie grają już w Dalinie ,bo wiem że to wy chcecie by ten klub stał w miejscu ,a Tworzyły go osoby których na co dzień spotykacie w ulubionych baracvh.. A pan Senderski odwala tu kawał dobrej roboty i podnosi w tym Myślenickim klubie znacznie poziom . Facet zaryzykował wiele , podziękował kilku wypalonym już grajkom i sprowadził zawodników którzy chcą dobrą grą wypromować się wyżej !!. Ludzie ja jestem pewny ze w tym sezonie będziemy oglądać dużo lepszy zespół niż w sezonie ubiegłym i wtedy pana Senderskiego będziecie nosić na rękach !!

7 9 Cytuj
  • 12 sie 2012

Podobno mlody Cygal po meczu rzucił opaską kapitana w prezesa i zrezygnował z gry w klubie.

17 Cytuj
  • 12 sie 2012

[quote=gość: Fan_Przema] Zamian anaonimowo wypowiadać się na tym forum , zróbcie coś i pokażcie to na trybunach co was boli i co się nie podoba .Te forum jest żałosne a raczej większa część osób które tu się wypowiadają . Jest mi naprawdę przykro że wasi koledzy nie grają już w Dalinie ,bo wiem że to wy chcecie by ten klub stał w miejscu ,a Tworzyły go osoby których na co dzień spotykacie w ulubionych baracvh.. A pan Senderski odwala tu kawał dobrej roboty i podnosi w tym Myślenickim klubie znacznie poziom . Facet zaryzykował wiele , podziękował kilku wypalonym już grajkom i sprowadził zawodników którzy chcą dobrą grą wypromować się wyżej !!. Ludzie ja jestem pewny ze w tym sezonie będziemy oglądać dużo lepszy zespół niż w sezonie ubiegłym i wtedy pana Senderskiego będziecie nosić na rękach !! [/quote]
    Choćby Dalin awansował to nie będę nosił p.s na rękach...hahaha rozwaliłeś mnie tym komentarzem koleś ;)
    robi dużo dobrego? tzn co?! co może robić dobrego człowiek, który nie ma pojęcia o piłce? co jest dobrego w tym że oparł grę drużyny na krakusach, którzy dziś są a jutro ich nie ma? :)
    kim są ci wypaleni grajkowie? pilch?jeden z lepszych obrońców w lidze? kęsek?Płonka?
    PROSZĘ CIE:) oni nawet w najgorszej życiowej formie sa lepsi od sendera juniora:)

10 4 Cytuj

Odpowiedz