Zostało jeszcze 6 kolejek i nadal są trzy punkty przewagi nad Jagiellonią, a Wam zostało 7 meczy i aż 6 pkt do bezpiecznego 14 miejsca.
15-go maja usłyszycie od nas dedykację:
"To ostatnia niedziela
dzisiaj się rozstaniemy,
dzisiaj się rozejdziemy
na wieczny czas.
To ostatnia niedziela,
więc nie żałuj jej dla mnie,
spojrzyj czule dziś na mnie
ostatni raz."
hej gwiazdo biała powiedz mi czy i kiedy stadion zbudują ci? mówicie że macie najlepszą atmosferę, najlepszy stadion, a tu kibice Lecha nie wejdą, kibice Cracovii nie wejdą, czy wy jako śmieszny klubik jesteście w europie? gracie o mistrza i co? pózniej przyjadą kibice rolników z karabachu i im też nie pozwolicie wejść? dziwni jesteście!!! macie się czym chwalić? NIE!!!!!!!
Początek serii ważnych meczów przed Wisłą. Koncentracji trochę więcej a będzie dobrze. Myślę, że wygranie z Legią, Lechem i pasiastymi damami, otworzy drogę do Mistrzostwa.
[quote=gość: fred] Początek serii ważnych meczów przed Wisłą. Koncentracji trochę więcej a będzie dobrze. Myślę, że wygranie z Legią, Lechem i pasiastymi damami, otworzy drogę do Mistrzostwa. [/quote]
Wyniki Legi i Jagi są dla WISŁY wprost wymarzone.
Zastanawiam się, czy niniki sraksy (dwa ostatnie) to przypadek ?
W przypadku przegranej Jagiellonii w Legia, mecz z gorszą stroną Błonia, będzie meczem o tytuł..;) ależ się ułożyło ciekawie.. będą mieli zawodnicy dodatkową mobilizację..:)
fred mylisz sie... nawet jesli Jaga wygra z Legia a my wygramy derby to jesteśmy mistrzami. Mamy lepszy bezprosredni bilans meczy i tak naprawde Jaga traci do nas nie 9 a 10 punktow. Plusem jest to ze nie jesteśmy uzaleznieni juz od zanych wynikow. Teraz wszystko zalezy od Wisly, wszystko w ich nogach i głowach.
Święte barwy swe wznieś- dobrze że dzisiaj G biło brawo dla E i odwrotnie-nie to co na Lechu. W jedności siła! Do zobaczenia na fecie po meczu z Polonią.
Wam na derby to całego stadionu nawet nie otworzą :)
Jak można wyśmiewać inny stadion, nie mając wybudowanego swojego? jak to jest?
Toż to nie my wyśmiewamy. To Wy pytaliście o gołębie. A ja myślałem, że to gołąbki pokoju.
issac czy jak ty tam masz - mylisz sie nie jestem piotrusiem :)
Zostało jeszcze 6 kolejek i nadal są trzy punkty przewagi nad Jagiellonią, a Wam zostało 7 meczy i aż 6 pkt do bezpiecznego 14 miejsca.
15-go maja usłyszycie od nas dedykację:
"To ostatnia niedziela
dzisiaj się rozstaniemy,
dzisiaj się rozejdziemy
na wieczny czas.
To ostatnia niedziela,
więc nie żałuj jej dla mnie,
spojrzyj czule dziś na mnie
ostatni raz."
usunęli mi posta;(
[quote=gość: wierny] usunęli mi posta;( [/quote]
A szkoda, bo to zmienia sens mojej wypowiedzi. Ale piosenkę i tak usłyszycie na R22 :)
hej gwiazdo biała powiedz mi czy i kiedy stadion zbudują ci? mówicie że macie najlepszą atmosferę, najlepszy stadion, a tu kibice Lecha nie wejdą, kibice Cracovii nie wejdą, czy wy jako śmieszny klubik jesteście w europie? gracie o mistrza i co? pózniej przyjadą kibice rolników z karabachu i im też nie pozwolicie wejść? dziwni jesteście!!! macie się czym chwalić? NIE!!!!!!!
Początek serii ważnych meczów przed Wisłą. Koncentracji trochę więcej a będzie dobrze. Myślę, że wygranie z Legią, Lechem i pasiastymi damami, otworzy drogę do Mistrzostwa.
[quote=gość: fred] Początek serii ważnych meczów przed Wisłą. Koncentracji trochę więcej a będzie dobrze. Myślę, że wygranie z Legią, Lechem i pasiastymi damami, otworzy drogę do Mistrzostwa. [/quote]
Wyniki Legi i Jagi są dla WISŁY wprost wymarzone.
Zastanawiam się, czy niniki sraksy (dwa ostatnie) to przypadek ?
No i Wisełka po trzech latach przełamała się i pokonała Lecha :) Już mamy 9 pkt przewagi :)
Kolejny ze sprawdzianów zaliczony na 5 :-)
W przypadku przegranej Jagiellonii w Legia, mecz z gorszą stroną Błonia, będzie meczem o tytuł..;) ależ się ułożyło ciekawie.. będą mieli zawodnicy dodatkową mobilizację..:)
fred mylisz sie... nawet jesli Jaga wygra z Legia a my wygramy derby to jesteśmy mistrzami. Mamy lepszy bezprosredni bilans meczy i tak naprawde Jaga traci do nas nie 9 a 10 punktow. Plusem jest to ze nie jesteśmy uzaleznieni juz od zanych wynikow. Teraz wszystko zalezy od Wisly, wszystko w ich nogach i głowach.
No i Panowie mamy świetny wynik JAga : Legia 0 do 0.
W niedzielę trzy brami strzelimy żydom i będzie git.
Ludzie wybieracie sie na R22 ? :D
[quote=gość: FC MyśleniceWisła Krakow] Ludzie wybieracie sie na R22 ? :D [/quote]
Wybieracie :-)
Jutro świętujemy mistrza ;-0
[quote=Lukaszz] gość: FC MyśleniceWisła Krakow napisał/a: Ludzie wybieracie sie na R22 ? :D
Wybieracie :-) [/quote]
Wybieramy :)
ano jedziemy :)
buda buda buda...
ŁAŃCUCH PIES!!!!
oto cała wisła...
GTS!!!
Mistrz Mistrz Nasz TS!!!!!!
[quote=edziaeda] Mistrz Mistrz Nasz TS!!!!!! [/quote]
A ja tam byłem miód i wino piłem :)
Tylko Wisełka nasza Wisełka :)
Kto mistrzem jest? Kto mistrzem jest?
OCZYWIŚCIE ŻE NASZ TS :)
Święte barwy swe wznieś- dobrze że dzisiaj G biło brawo dla E i odwrotnie-nie to co na Lechu. W jedności siła! Do zobaczenia na fecie po meczu z Polonią.
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST !!!!