Forum » Sport

Wisła Kraków

• 27 kwi 2011

Wam na derby to całego stadionu nawet nie otworzą :)
    Jak można wyśmiewać inny stadion, nie mając wybudowanego swojego? jak to jest?

• 27 kwi 2011

Toż to nie my wyśmiewamy. To Wy pytaliście o gołębie. A ja myślałem, że to gołąbki pokoju.

• 27 kwi 2011

issac czy jak ty tam masz - mylisz sie nie jestem piotrusiem :)

• 1 maj 2011

Zostało jeszcze 6 kolejek i nadal są trzy punkty przewagi nad Jagiellonią, a Wam zostało 7 meczy i aż 6 pkt do bezpiecznego 14 miejsca.
    15-go maja usłyszycie od nas dedykację:

"To ostatnia niedziela
    dzisiaj się rozstaniemy,
    dzisiaj się rozejdziemy
    na wieczny czas.
    To ostatnia niedziela,
    więc nie żałuj jej dla mnie,
    spojrzyj czule dziś na mnie
    ostatni raz."

• 1 maj 2011

usunęli mi posta;(

• 1 maj 2011

[quote=gość: wierny] usunęli mi posta;( [/quote]

A szkoda, bo to zmienia sens mojej wypowiedzi. Ale piosenkę i tak usłyszycie na R22 :)

• 9 maj 2011

hej gwiazdo biała powiedz mi czy i kiedy stadion zbudują ci? mówicie że macie najlepszą atmosferę, najlepszy stadion, a tu kibice Lecha nie wejdą, kibice Cracovii nie wejdą, czy wy jako śmieszny klubik jesteście w europie? gracie o mistrza i co? pózniej przyjadą kibice rolników z karabachu i im też nie pozwolicie wejść? dziwni jesteście!!! macie się czym chwalić? NIE!!!!!!!

• 9 maj 2011

Początek serii ważnych meczów przed Wisłą. Koncentracji trochę więcej a będzie dobrze. Myślę, że wygranie z Legią, Lechem i pasiastymi damami, otworzy drogę do Mistrzostwa.

• 10 maj 2011

[quote=gość: fred] Początek serii ważnych meczów przed Wisłą. Koncentracji trochę więcej a będzie dobrze. Myślę, że wygranie z Legią, Lechem i pasiastymi damami, otworzy drogę do Mistrzostwa. [/quote]

Wyniki Legi i Jagi są dla WISŁY wprost wymarzone.
    Zastanawiam się, czy niniki sraksy (dwa ostatnie) to przypadek ?

• 11 maj 2011

No i Wisełka po trzech latach przełamała się i pokonała Lecha :) Już mamy 9 pkt przewagi :)

• 12 maj 2011

Kolejny ze sprawdzianów zaliczony na 5 :-)

• 12 maj 2011

W przypadku przegranej Jagiellonii w Legia, mecz z gorszą stroną Błonia, będzie meczem o tytuł..;) ależ się ułożyło ciekawie.. będą mieli zawodnicy dodatkową mobilizację..:)

• 12 maj 2011

fred mylisz sie... nawet jesli Jaga wygra z Legia a my wygramy derby to jesteśmy mistrzami. Mamy lepszy bezprosredni bilans meczy i tak naprawde Jaga traci do nas nie 9 a 10 punktow. Plusem jest to ze nie jesteśmy uzaleznieni juz od zanych wynikow. Teraz wszystko zalezy od Wisly, wszystko w ich nogach i głowach.

• 13 maj 2011

No i Panowie mamy świetny wynik JAga : Legia 0 do 0.

W niedzielę trzy brami strzelimy żydom i będzie git.

• 13 maj 2011

Ludzie wybieracie sie na R22 ? :D

• 13 maj 2011

[quote=gość: FC MyśleniceWisła Krakow] Ludzie wybieracie sie na R22 ? :D [/quote]

Wybieracie :-)

• 14 maj 2011

Jutro świętujemy mistrza ;-0

• 14 maj 2011

[quote=Lukaszz] gość: FC MyśleniceWisła Krakow napisał/a: Ludzie wybieracie sie na R22 ? :D

Wybieracie :-) [/quote]
    Wybieramy :)

• 14 maj 2011

ano jedziemy :)

• 15 maj 2011

buda buda buda...
    ŁAŃCUCH PIES!!!!
    oto cała wisła...
    GTS!!!

• 15 maj 2011

Mistrz Mistrz Nasz TS!!!!!!

• 15 maj 2011

[quote=edziaeda] Mistrz Mistrz Nasz TS!!!!!! [/quote]

A ja tam byłem miód i wino piłem :)

Tylko Wisełka nasza Wisełka :)

• 15 maj 2011

Kto mistrzem jest? Kto mistrzem jest?
    OCZYWIŚCIE ŻE NASZ TS :)

• 15 maj 2011

Święte barwy swe wznieś- dobrze że dzisiaj G biło brawo dla E i odwrotnie-nie to co na Lechu. W jedności siła! Do zobaczenia na fecie po meczu z Polonią.

• 15 maj 2011

WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST !!!!

Odpowiedz